Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 arkadaki dolapla yanındaki hurç da pek fena suadhasuhdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Dolabın yanındaki hurç değil lan halı, dik duruyor sadfvgsd. Dolap da 77 model fln sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 aquila said: ne reklami olucak abi sweatshirtte. ne bilim lan... reklam olayının boku çıktı. bir antrenman tişörtü aldım bi süre önce arkasında kocaman ÜLKER bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 SeaGle said: Geldiği gün çekmiştim foto arkadaşa göstermek için, önden şöyle; https://dl.dropbox.com/u/18366514/IMAG0103.jpg Arkada hiç birşey yok, düz beyaz abi. Çuval guzelmis nerden alsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Bu arada omuzlar o fotoda öyle çıkmış ya, foto netlensin diye yamuk yumuk şeetmiştim. İşte kilo alınca daha iyi oldu göbek kısmı fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ince duruyo baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Snayderi almissiniz, valla helal olsun bu adami getirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 barnacle said: ince duruyo baya. Yok abi gayet iyi. Garip bi kumaş bide, ağır bişey. Kof kumaş değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Liebe said: valequenta said: orteZA Hagi'nin oldugu yerde ortega falan konusuluyor hagiyi ortegayı konuşmuyoruz transferleri konuşuyoruz kapiş? hagi bitti eski hagi değil denirken geldi bomba gibi patladı. ortega en bomba zamanında geldi götümüzde patladı :D "ama bence türkiyede yapılmış en büyük transfer ortegadır =)" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 valequenta said: Liebe said: valequenta said: orteZA Hagi'nin oldugu yerde ortega falan konusuluyor hagiyi ortegayı konuşmuyoruz transferleri konuşuyoruz kapiş? hagi bitti eski hagi değil denirken geldi bomba gibi patladı. ortega en bomba zamanında geldi götümüzde patladı :D "ama bence türkiyede yapılmış en büyük transfer ortegadır =)" said: ulan kıt mısın ahahahaha gitmiş bold yapmış transfer diyorum transfer türkiyede yaptıkları icraatleri karşılaştıran mı oldu? transferin kelime manasını biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Liebe said: valequenta said: orteZA Hagi'nin oldugu yerde ortega falan konusuluyor hagiyi ortegayı konuşmuyoruz transferleri konuşuyoruz kapiş? hagi bitti eski hagi değil denirken geldi bomba gibi patladı. ortega en bomba zamanında geldi götümüzde patladı :D Bomba neye göre bomba oluyor? Apolete bakarsak en büyük transfer Roberto Carlosdur o zaman. Adam kaç sene milli formayı giydi Brezilyada? Almadığı bi kupa kaldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 posası çıktığında geldi o da kendi çapında fena işler de yapmadı sıkıldı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 miyaw33 said: Snayderi almissiniz, valla helal olsun bu adami getirebilirsiniz. almadık daha kremleyip eğildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 en büyük transfer selçuk şahin ve mustafa sarp tır bence.bu ikilinin yerini kimse dolduramaz.bu iki oyuncuyu canlı olarak gördüğümüz için kendimizi şanslı saymalıyız. keşke sarp ve selçuk u yanyana oynarkende görebilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Cons said: miyaw33 said: Snayderi almissiniz, valla helal olsun bu adami getirebilirsiniz. almadık daha kremleyip eğildik Arko krem varmış bizde olur mu? En nihayetide şınayder, kaliteli su bazlı bişey mi alaydım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 durexin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Liebe said: valequenta said: Liebe said: valequenta said: orteZA Hagi'nin oldugu yerde ortega falan konusuluyor hagiyi ortegayı konuşmuyoruz transferleri konuşuyoruz kapiş? hagi bitti eski hagi değil denirken geldi bomba gibi patladı. ortega en bomba zamanında geldi götümüzde patladı :D "ama bence türkiyede yapılmış en büyük transfer ortegadır =)" said: ulan kıt mısın ahahahaha gitmiş bold yapmış transfer diyorum transfer türkiyede yaptıkları icraatleri karşılaştıran mı oldu? transferin kelime manasını biliyor musun? hakaret etsem az kalir ya ahah. ulan ben yaptigi icraatlerden mi bahsediyorum? bana hala gelmis Ortega transferinin Hagi transferinden iyi oldugunu iddia ediyor bir de kit misin diyor. Kimlerle tartisiyorum bir de. teyallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Bence Anelka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Bence BMC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 :( http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/20952917 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Cons said: durexin var tukurdum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 valequenta said: Liebe said: valequenta said: Liebe said: valequenta said: orteZA Hagi'nin oldugu yerde ortega falan konusuluyor hagiyi ortegayı konuşmuyoruz transferleri konuşuyoruz kapiş? hagi bitti eski hagi değil denirken geldi bomba gibi patladı. ortega en bomba zamanında geldi götümüzde patladı :D "ama bence türkiyede yapılmış en büyük transfer ortegadır =)" said: ulan kıt mısın ahahahaha gitmiş bold yapmış transfer diyorum transfer türkiyede yaptıkları icraatleri karşılaştıran mı oldu? transferin kelime manasını biliyor musun? hakaret etsem az kalir ya ahah. ulan ben yaptigi icraatlerden mi bahsediyorum? bana hala gelmis Ortega transferinin Hagi transferinden iyi oldugunu iddia ediyor bir de kit misin diyor. Kimlerle tartisiyorum bir de. teyallam. 32 yaşında serbest bırakılmış hagiyi almanın nesi büyük transfer lan transfer bile değil boştaki adamı aldınız hagi diyo inatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 butun mesajlari almaniza gerek yok alintida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 River Plate'ten alıp Newell's old boyza sattığın oyuncu nasıl en iyi transfer oluyor onu anlamadım. Anelka desen neyse de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 32 yasindaki Hagi 28 yasindaki Ortega'yi cebinden cikarir top diye sektirir sen ne anlatiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar