clifff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Señores yo soy de Boca desde la cuna. que vamo a salir campeones no tengo duda. con un poco mas de huevo, la vuelta vamos a dar. y todos de la cabeza vamo a festejar. şunu adam gibi çevirebilecek olan var mı? eyv.
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Beyler ben beşikten Boca geliyorum. Hiç şüphem yok ki şampiyonlar üzerinden Vamo. Biraz yumurta, iade biz vereceğiz. ve tüm Vamo kafa kutlamak için.
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 teşekkür ederim google.
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 bilader ben bocanın bağrındanım. hiç şüphem yokki şampiyonluğa geleceğim top bizim vereceğimiz,yumurta biraz daha küçük hepimiz kutlamak için gidiyoruz. gibisinden bişey olması lazım
Trigger Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 clifff said: Señores yo soy de Boca desde la cuna. que vamo a salir campeones no tengo duda. con un poco mas de huevo, la vuelta vamos a dar. y todos de la cabeza vamo a festejar. şunu adam gibi çevirebilecek olan var mı? eyv. baylar ben beşikten beri Boca'lıyım. hiç şüphem yokki şampiyonları çıkaracağız. küçük bir yumurtayla dönüşü vereceğiz. ve kafanın hepsiyle kutluyacağız. saçma olduda içinde deyimler fln var ondan
sakirabi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Aluriel said: değim varsa öyle olur hep değim ne abi? değdirmekdenmi geliyor?
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 benden önceki uçmuş alıntı yapmayınca da mal gibi kalmış öyle işte. dalga geçiyordum tiple
Öne çıkan mesajlar