di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Kendi bolgemdeki 3 ayri gym icin uyelik + Londra icindeki 50+ yuzme havuzu uyeligi icin aylik £29 odedim/odicem. Normalde £39 uyelik aktivasyon ucreti + £49 aylik ucret istiyorlardi. Ha bir de 7 aydan bugune 109kg -> 93kg. "100 club"i terkettim gencler, sizi de beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 patronsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 iide abi biz 70'ler clubundeyiz, sen sigamazsin simdi kapidan sonra gel :P saka bi yana ii yapmissin, ideal kilona inmen dilegiyle sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 like a boss olsan aylık 1000 verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 pipini görebiliyomusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Vazgectim lan Sevki. Uymicam sana. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=NisCkxU544c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 di said: Vazgectim lan Sevki. Uymicam sana. =) Ben de heyecanla bekliyodum nasıl lafı geçirecek diye ama ingiltere seni bozmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 GwindonSurion said: pipini görebiliyomusun Dat penis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 forumda huysuzlanmaların da son bulur umarım bu sayede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 like a bossluk birşey göremedim topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 fiyatlar ne ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 antiban said: forumda huysuzlanmaların da son bulur umarım bu sayede. Boyle hiyar mesajlar attigin satastigin surece yedigin ayarin arkasi kesilmez. Hic sevinme sen. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 dasaaa said: fiyatlar ne ya! Arayip saka yaptik lan getirin geri verin kartlari derler mi diye dusunmuyo degilim hani. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 o yuzme havuzlarına girmek icin bir kac saat sıra bekledigini biliyosun di mi? 1 er saat seanslar oluyor. millet ekmek kuyrugu gibi diziliyor. deniz, gunes fakiri ingilizler iste nolcak. benim evin ordaki oyleydi en azından hepsi oyle midir bilemedim. 50+ havuz londra'nın neresinde varmıs onu da merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Gormedim oyle bisey. Bolgeden bolgeye degisiyordur belki. Diger sorularin icin; www.gll.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 handırıd kılab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Of. Deadline'ini kacirmaktan korktugum ise abanip bitirmek ve upload tusuna bastigim anda musterinin mevcut durumu sormasi... Like a boss haftasi yasiyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 100 clubda olmayı isterdim. de dötüm büyüyo sadece kilo alınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 toggie said: o yuzme havuzlarına girmek icin bir kac saat sıra bekledigini biliyosun di mi? 1 er saat seanslar oluyor. millet ekmek kuyrugu gibi diziliyor. deniz, gunes fakiri ingilizler iste nolcak. benim evin ordaki oyleydi en azından hepsi oyle midir bilemedim. 50+ havuz londra'nın neresinde varmıs onu da merak ettim. London Fields'a gittik bugun arkadasla yuzmeye, hafiften gec kaldik, baktik kol gibi sira var ve iceri dolu diye baya yavas aliyorlar. Gittik hic sira neyim beklemeden okuttuk kartimizi gectik. Sira bekleme olayi pay as you go uyeligi ve o gunluk para odeyip girmek isteyenler icinmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar