Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Like a boss...

di

Öne çıkan mesajlar

Kendi bolgemdeki 3 ayri gym icin uyelik + Londra icindeki 50+ yuzme havuzu uyeligi icin aylik £29 odedim/odicem.

Normalde £39 uyelik aktivasyon ucreti + £49 aylik ucret istiyorlardi.

Ha bir de 7 aydan bugune 109kg -> 93kg.

"100 club"i terkettim gencler, sizi de beklerim.
Sosyal ağlarda paylaş

o yuzme havuzlarına girmek icin bir kac saat sıra bekledigini biliyosun di mi? 1 er saat seanslar oluyor. millet ekmek kuyrugu gibi diziliyor. deniz, gunes fakiri ingilizler iste nolcak.

benim evin ordaki oyleydi en azından hepsi oyle midir bilemedim. 50+ havuz londra'nın neresinde varmıs onu da merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

o yuzme havuzlarına girmek icin bir kac saat sıra bekledigini biliyosun di mi? 1 er saat seanslar oluyor. millet ekmek kuyrugu gibi diziliyor. deniz, gunes fakiri ingilizler iste nolcak.

benim evin ordaki oyleydi en azından hepsi oyle midir bilemedim. 50+ havuz londra'nın neresinde varmıs onu da merak ettim.

London Fields'a gittik bugun arkadasla yuzmeye, hafiften gec kaldik, baktik kol gibi sira var ve iceri dolu diye baya yavas aliyorlar. Gittik hic sira neyim beklemeden okuttuk kartimizi gectik.

Sira bekleme olayi pay as you go uyeligi ve o gunluk para odeyip girmek isteyenler icinmis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...