souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Arkadaşlar yaklaşık 3 aylık kedi yavrumuzun aşılanma zamanı geldi. Ama şöyle bir sorun var. Bir veteriner der ki ilk iç parazit aşısı yapılacak. 2-3 gün kakasına bakın parazit yoksa getirin karma aşısını yapalım. Sonraki aşıları ise 2-3 hafta aralıklar ile yapalım. Toplam da 6 aşı olacak. Diger veteriner der ki iç parazit aşısı ve karma aşısı aynı günde yapılacak. Diğer aşılar 2 ayda bir 2'şer 2'şer yaparız. Kafam çok karıştı. Yavrucağa zarar gelsin istemiyorum. Bilgi sahibi olanlar biraz açıklama yapabilirler mi acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ilk veterinerin dediği gibi yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GleeFanever Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Hayır hemen öyle hemen karar verme bu çok hassas bı konu benim arkadaşımın kedisi parazitten öldü bence kediden anlayan birine sor yani baya kedi bakmış tecrübeli bir kişiye sor derim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 özellikle yavru kedilerin bünyesine aşırı yüklememe yapmamak adına bu aşılar belli aralıklarla yapılmakta, ilk veterinere devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 yeni bitirdik sayılır benim kedimin aşılarını. ilkinin dediği benim de okuduğum ve kedime yapılanlardan gördüğüm kadarıyla mantıklı olan. yapılacak 3 tip aşı; karma, lösemi ve kuduz aşıları. tutmama ihtimaline karşın da yaklaşık 3 hafta arayla 2.leri yapılıyor. daha sonra yılda bir gibi falan tekrarlanıyor yanılmıyorsam. iç parazitse düzenli olarak yapılacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 İç parazit yapılıp dışkısını görmeden aşı yaptırma kesinlikle ilk anlattığın en doğru yöntem bir günde iki aşı yapılmaması gerekir çok ekstrem bir durum yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 benimkine de sırayla iç parazit, lösemi, karma ve kuduz aşılarını yaptılar 1er hafta arayla. ben tembel adamım toptan halletsek olmaz mı diye sordum veteriner güldü. aynı gün 2 aşı birden yapmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar