uzay üssü mübarek
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
alınık S.T.R.I.K.E. 7 Keyboard
300 dolarmıs ıste amerikada. getiricek varsa o paraya getirir. alan almıstır ama ilk partiden cıkmaz sana.
bide 300 dolar'a plastic dome keyboard...
bide 300 dolar'a plastic dome keyboard...
abi işiniz mi yok bu klavyeyi alıp ne yapacaksınız.pro gamer mısınız yoksa zevkine mi alacaksın
ya es lerde yarışıyo yada babası yılda 300m $ ciro yapan bi şirkette patronun oğlu mevkiinde
progamer almaz bunu zaten
gümrüğe takılır bu :(
yalnız half-life 3 logosu evet. adiler.
ben kasayı satıp alayım diyorum, mini ekranına snake falan yükler oynarım.
yok ne bi yerde yarışıyorum nede babam hayatta. iki kere karpal tünel yüzünden tedavi gördüm, microsoft tan logitech'e razer den saitek'e kadar birçok markanın mouse larını kullandım ama mad catz in ürünlerine geçtiğimden beri hiç bir sorun yaşamadım. şu an RAT7 kullanıyorum inanılmaz rahat bir mouse.
@Fistan abi hatırlarsan benim RAT7 yi sen getirtmiştin bununda fiyatı baya vardı düşük falan göstertmiştin yapılamazmı bişeyler.
ha birde @cüce abi işte biri ben atar çantaya getiririm abi extradan şukadar isterim falan dermi diye nekadara olur demiştim
@Fistan abi hatırlarsan benim RAT7 yi sen getirtmiştin bununda fiyatı baya vardı düşük falan göstertmiştin yapılamazmı bişeyler.
ha birde @cüce abi işte biri ben atar çantaya getiririm abi extradan şukadar isterim falan dermi diye nekadara olur demiştim
Amerikadan urun getiren sitelere bakcan, kargosu zart zurt 100 usd masrafi olur.
o değil de half life 3 logosu var?
edit: yazılmış, şaşırılmış.
edit: yazılmış, şaşırılmış.
abi şu alıp da napacaksından artık vazgeçin parası var, alacak, alan memnun satan memnun :)
Selam,
Şahane bir modüler yapısı varmış... hayran bıraktı :O
Saygılar.
Şahane bir modüler yapısı varmış... hayran bıraktı :O
Saygılar.
klavye baktığında güzel. emmeli gömmeli böyle çıkıyor giriyor çeşitli actionlar. almanya fiyatı 300 euro/usa fiyatı 300 dolar aletin.
Bakıyorum tuşları flat, bence fail.sevmem hiç flat tuş şahsen.
300 euro ama MEKANİK değil.
fiyatı..
sonuç : ultramegaandromedawowwtf epic fail
Bakıyorum tuşları flat, bence fail.sevmem hiç flat tuş şahsen.
300 euro ama MEKANİK değil.
fiyatı..
sonuç : ultramegaandromedawowwtf epic fail
Alla alla nasıl flat o tuşlar bende bakıyorum flat değil.
ulan okadar geyik döndü biride şöyle yap bu linke tıkla falan demedi. umudum Fistan dı o da "gümrüğe takılır" deyip kaçtı ahaha
Selam,
Normal posta ile istersen ve sigorta da yaptırırsan, gümrüğe takılsa bile gidip %20 KDV verip alabilirsin. Ortaya çıkan rakam seni kurtarır mı bilemem :)
Saygılar.
Normal posta ile istersen ve sigorta da yaptırırsan, gümrüğe takılsa bile gidip %20 KDV verip alabilirsin. Ortaya çıkan rakam seni kurtarır mı bilemem :)
Saygılar.
eywallah hocam. satan bi yer bulursam bi deniycem dediğini.
gümrük yine sakat ya.
bide getiricek adam'da bi yemek olur veya kendinede su karadalık bi mal alıver bedne dersin olur biter.
her sekilde türkiye distrübütöründen almaktan cok daha ucuza gelir.
carpel tunnel içi 2 kez ameliyat olmus insan olarak artık klavyeden değil kendin yağıcağın egzersizlerden medet umman gerektğinide biliyosundur yanı.
tekrar söylemem lazım yalnız, rat7'nın modulerliğinin yarattığını bunun modulerliği yaratmıycaktır yalnız, onun farkında olman lazım. mümkünse bir mekanik klavye dene, farklı tus sertlikleri dene. klavyenın carpel tunnel'a sebep olması sekli semalidnen cok kullanıcının nasıl kullandığı ve restte eli ne kadar yorduğudur. biri sana kalmıs diğeri tuslara.
http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=260143
suna bir bak, dünya carpel tunnelar cemiyeti gibi bir site zaten tl.net. baska secenekleri görmüs olursun
bide getiricek adam'da bi yemek olur veya kendinede su karadalık bi mal alıver bedne dersin olur biter.
her sekilde türkiye distrübütöründen almaktan cok daha ucuza gelir.
carpel tunnel içi 2 kez ameliyat olmus insan olarak artık klavyeden değil kendin yağıcağın egzersizlerden medet umman gerektğinide biliyosundur yanı.
tekrar söylemem lazım yalnız, rat7'nın modulerliğinin yarattığını bunun modulerliği yaratmıycaktır yalnız, onun farkında olman lazım. mümkünse bir mekanik klavye dene, farklı tus sertlikleri dene. klavyenın carpel tunnel'a sebep olması sekli semalidnen cok kullanıcının nasıl kullandığı ve restte eli ne kadar yorduğudur. biri sana kalmıs diğeri tuslara.
http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=260143
suna bir bak, dünya carpel tunnelar cemiyeti gibi bir site zaten tl.net. baska secenekleri görmüs olursun
Cuce; adam biliyodur heralde 2 kez ameliyat olmus
e abi biliyodurda,
bir insana yardım etmekten cekinmektense, prestij kaybetmeyi tercih ederim!
bir insana yardım etmekten cekinmektense, prestij kaybetmeyi tercih ederim!
Öne çıkan mesajlar