Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alınık S.T.R.I.K.E. 7 Keyboard


vaako51

Öne çıkan mesajlar

yok ne bi yerde yarışıyorum nede babam hayatta. iki kere karpal tünel yüzünden tedavi gördüm, microsoft tan logitech'e razer den saitek'e kadar birçok markanın mouse larını kullandım ama mad catz in ürünlerine geçtiğimden beri hiç bir sorun yaşamadım. şu an RAT7 kullanıyorum inanılmaz rahat bir mouse.

@Fistan abi hatırlarsan benim RAT7 yi sen getirtmiştin bununda fiyatı baya vardı düşük falan göstertmiştin yapılamazmı bişeyler.

ha birde @cüce abi işte biri ben atar çantaya getiririm abi extradan şukadar isterim falan dermi diye nekadara olur demiştim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gümrük yine sakat ya.

bide getiricek adam'da bi yemek olur veya kendinede su karadalık bi mal alıver bedne dersin olur biter.
her sekilde türkiye distrübütöründen almaktan cok daha ucuza gelir.
carpel tunnel içi 2 kez ameliyat olmus insan olarak artık klavyeden değil kendin yağıcağın egzersizlerden medet umman gerektğinide biliyosundur yanı.



tekrar söylemem lazım yalnız, rat7'nın modulerliğinin yarattığını bunun modulerliği yaratmıycaktır yalnız, onun farkında olman lazım. mümkünse bir mekanik klavye dene, farklı tus sertlikleri dene. klavyenın carpel tunnel'a sebep olması sekli semalidnen cok kullanıcının nasıl kullandığı ve restte eli ne kadar yorduğudur. biri sana kalmıs diğeri tuslara.


http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=260143

suna bir bak, dünya carpel tunnelar cemiyeti gibi bir site zaten tl.net. baska secenekleri görmüs olursun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...