GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 yabancıya da para vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 mekana gitsen bedavaya gelir kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 sevilebilecek türk dizisi senede bir falan belki geliyo benim için. kaygısızlar güzeldi, behzat güzel, işler güçler çok konuşuluyo ama daha izlemedim. ki her diziyi en az bikaç bölüm istemsiz izlemişimdir yemekte mutfakta falan. yabancı dizilerde izleyip sevmediğim ya da sıkıldığım sayılıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 işi bilen kullanıcı aquila said: 10 lirayi gecmem, ama gercekten iyi olmasi lazim. en guncel dizilerin en son bolumleri, eski bolumleri eski sezonlari, eski diziler falan filan. heyecanlı ama çaktırmamaya çalışan kullanıcı mulgear6 said: başında reklam olsa sıkıntı olmaz 720p olucak en azından eski diye silinmiyicek bölümler yıllık 100-200 kağıt arası çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar