Slat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ahah bende barcaya oynadım o yüzden bu sevinç :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Slat, 02 Kasım 2004 23:37 tarihinde demiş ki: ahah bende barcaya oynadım o yüzden bu sevinç :) Oynamak? Fark olmasada futboldan anlıyorum janem :)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Hadi Arsenal mal berabere kalıyorda Inter niye hemde Aimar sız Valencia ya[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 eheh hemde nasıl... PSV maçı nooldu peki?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Silthanas, 02 Kasım 2004 23:42 tarihinde demiş ki: of milan i tutanlara kapak oldu resmen.. ehehe[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Dida'ya nazar değdirdiniz siz böhühühü Adam kalenin sağına geç gidince tutamadı işte =([signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Maca yorum yaptıgım vakit.Milan bana gore iyi takım degil.Tamam iyi oyuncular var ama defans cok yaslı, gerek Nesta olsun gerek Maldini olsun.Bunun yanında Barca ya baktıgımızda larsson ve ronaldenyo gibi bir adamı tutması zaten beklenemezdi. 1-0 yenik durumdayken ben bu skoru soyledim nitekim 90000 kisi ile alevlenen barca macı almayı bildi.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) [Bu mesaj micha tarafından 02 Kasım 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 holyman sana söyle diyeyim o topu tutabilme imkanı %10 falan en fazla.. Çok sert ve köşeye gidiyor ki didada sağı kapıyordu o sırada..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 oh olsun ancelottiye,kendini begenmiş italyanlara da olsun,durduk yere roni ye bagırır mısın sen,ehehe yendik mi-lan?[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Slat, 02 Kasım 2004 23:50 tarihinde demiş ki: holyman sana söyle diyeyim o topu tutabilme imkanı %10 falan en fazla.. Çok sert ve köşeye gidiyor ki didada sağı kapıyordu o sırada.. Sağı tutmuyordu işte sağı tutması gerekiyordu. Geç kaldı sağı tutmak için ve ronaldinho sert vurunca tutamadı. Dikkat edersen parmaklarının ucundan geçiyor top. Yani bir adım sağa kaymış olsa tutmuştu. Neyse ya olsaydı bulsaydı diyerek birşey olmayacak yenildik işte.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 2 favorimden biri barca.veya chelsea alır diyorum kupayı.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 kupa fenerindir![signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Holyman, 03 Kasım 2004 00:00 tarihinde demiş ki: kupa fenerindir! Yayla ,balkan?[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Biz tarihte bir ilki gerçekleştirip hem CL'yi hem UEFA'yı alıcaz.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Holyman, 02 Kasım 2004 23:59 tarihinde demiş ki: said: Slat, 02 Kasım 2004 23:50 tarihinde demiş ki: holyman sana söyle diyeyim o topu tutabilme imkanı %10 falan en fazla.. Çok sert ve köşeye gidiyor ki didada sağı kapıyordu o sırada.. Sağı tutmuyordu işte sağı tutması gerekiyordu. Geç kaldı sağı tutmak için ve ronaldinho sert vurunca tutamadı. Dikkat edersen parmaklarının ucundan geçiyor top. Yani bir adım sağa kaymış olsa tutmuştu. Neyse ya olsaydı bulsaydı diyerek birşey olmayacak yenildik işte. pardon sağ yazmışım sol olucaktı.. Solu tutuyordu çünkü atak ordan geliyordu..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Holyman, 03 Kasım 2004 00:03 tarihinde demiş ki: Biz tarihte bir ilki gerçekleştirip hem CL'yi hem UEFA'yı alıcaz. İnsallah gonlumuz tabi ki olsun ister eheh[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ben ne dedim =) atak soldan geliyordu ama ronaldinho topu kendi soluna yani dida'nın sağına çekince dida'nın sağa kayması lazım ama yavaş kalıyor.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Demekki sola cekiyo adam :D[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bence suc didada deil,roni insanüstü bi çabuklukla soluna aldı topu[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ben suçlu demedim ki yanlış anladınız =) yani bunda ronaldinho'nun üstün bir varlık olması söz konusu ama dida biraz daha çabuk olsa tutardı.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Diyoruz ,Dida sola cekiyor :D[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 sabo mesajlarini bekliyoruz dun o kadar soyledik sana heveslenme diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Holyman, 03 Kasım 2004 00:13 tarihinde demiş ki: ben suçlu demedim ki yanlış anladınız =) yani bunda ronaldinho'nun üstün bir varlık olması söz konusu ama dida biraz daha çabuk olsa tutardı. oha be abi nasıl tutcak o topu adam tam çatala koydu çabuklukla ne alakası varki?[signature][hline]Ne para,ne manita,nede araba,cokta umrumda bu dünya,duysun alem böyle aşkı bu alemde Kral ÇARŞI.. "bu sevda bitmez ,hasret bitmez,istiyen gider hiç farketmez bu alemde ÇARŞI herkese karşı Allah affeder ÇARŞI affetmez" Çarşı Forum Cm5 Ve Fm 2005. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ronaldinho Süper adam ya .. I Love this game :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 barça mütish takım...helal olsun hakettikleri galibiyeti aldılar..[signature][hline]insight_13, 30 Şubat 2031 00:00 tarihinde demiş ki: Alın size komik laf tam imzalık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar