megetege Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Yoksa zamaninda aynilarini benim lootum icinde mi yapmistin salih :)
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 D değil de biz salih'in lootunu alamamıştık. Malum 7 plate sığmamıştı kargoya.
tradermax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 megetege said: Yoksa zamaninda aynilarini benim lootum icinde mi yapmistin salih :) Tabi ki :D Hüseyin abi gibi hunharca "loot all" ile değil, özenle tek tek, anlamlı şarkılar söyleyerek lootladım ama :) değer kattım yani :) Playlist: 1. Sezen - Loot'un benden saklı 2. Sezen - Warp'luyorum bütün loot'lar cargomda 3. Yusuf Hayaloğlu - Ah ulan mete 4. Duman - Corpse'unu kendime sakladım 5. Kayahan - Patlatırız gemileri 6. Ahmet Kaya - Loot'unu alır giderim ...vs vs.. :D şarkıları biraz cover yapmış olabilirim :P
tradermax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Exodous said: D değil de biz salih'in lootunu alamamıştık. Malum 7 plate sığmamıştı kargoya. 5 plate di o!!!!! üstelik o fitin de arkadasındayım, beni kaç kere... neyse yorum yapmıcam :D
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Buradan bize çok ekmek çıkar... http://www.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=14410945
Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Daha lafimizi bitirmemistikki bir titan killi daha Ben yine giremedim maalesef, tam titana gelmis bridge beklerken bizim titanda dayanamadi atladi yanlarina :D Cfc hergun bi titan feedlemeye basladi allah razi olsun, razordaki arkadaslar yol yakindan titanlarinizi sclerinizi falan satin bence B)-
tradermax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 bizim loss lar titan loot larıyla reimburse edildi herhalde :D dün 7.5b bugun 2b düşmüş :D bi corp kuralım bence, oraya CFC den kovulan titan pilotlarını alırız :D eğlenceli olur gözü pek adamlar sevdim bunları :D ozzz un atron loss'unu re-imburse ettim :D
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 stealth salvager gemisi lazım bu oyuna, bi anda belirip titanı salvage edip lootlayıp warplıcak ahjaahhahaha
megetege Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Vay arkadas forumunda eski tadi kalmamis, eskiden 1 gunde 2 titan patlasa min 2 3 sayfa muhabbeti gecerdi :)
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Muhabbet olmamasının nedeni, mangalda kül bırakmayan arkadaşların niyeyse kulaklarının üzerine yatması. Sanki yer yarıldı da içine girdiler. Anlamadım gitti vallah.
tradermax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 balta suskun ya :D dün o kadar takıldım ona patlaması hakkında ama olmadı... "büyük savaşlarda olur böyle şeyler" gibi profesyonel bir cevap geldi.. kesmedi beni :D smack war istiyorum ben ya keyfi çıkmıyo diğer türlü.. "senin o lanet olası beyaz kıçını tekmelicem adamım" gibi geri dönüşler istiyorum :D thehelvacı :)
thebaltaci Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 '' buyuk savaslarda olur boyle seyler '' deyısımın bır sebebı vardı salihcim.. benım bır gemıme ates ettın dıye sana kızacak / kusecek halım yok Bundan yıllar onceydı bır turk corpu / allıancesı vardır.Tenale roaming yapmaya gelmısler ve hepsı ıle de aynı corpda / allıancede bulunmuslugumuz varken adamlar ıkı tane turk varken localde bızı patlattı, bu sekılde bı durum olsa ben o arkadasımı gormeden gecer sadece bıraz geyık yapardım Ama buyuk alliance savaslarnda localın 1000-1500 oldugu yerde atıs serbest...Onemlı olan karsılıklı gene muhabbetımızı sohbetımızı yapabılmemız kırmadan, aşağılamadan :)-D PS:Salih ilf karsıma cıkdıgında primary'sin ayagını denk al =)
megetege Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Valla salih karsi tarafta olsa bende acimam hic. Hatta ornekleride mevcut. http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=4740666&nolimit Killindeki 5 capitalin 4u turk :)
tradermax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 thebaltaci said: PS:Salih ilf karsıma cıkdıgında primary'sin ayagını denk al =) hah işte böyle şeyler bekliyorum abi :D zevki çıksın biraz :) işin olayı kakara kikiri tabi ki de maksat renk gelsin biraz 500 kişilik blob savaşlara :) ben eğlenmiyorum öyle savaşlarda doğal olarak, ama işte tanıdık biri olunca karşıda beni patlatınca ben onu patlatınca, ya da beraber savaştığın kişilerle arka planda atışmalar sohbetler olunca keyfi çıkıyo anca.. mete haklı.. bana gördüğünüz yerde dalın, affetmeyin, yatacak yerim yok zaten!! :D ulan mete niye gazatiriyosun insanları :D patlatırsa balta patlatsın ya :) canı sağolsun :) ama önce biraz daha patlatayım ben onu :) bana scout luk yaptırdığı her fleet de patlıyodum :D saolsun 5 jump öteden "tut geliyoruz" komutu verirdi kendileri .. önce bi eşitlenelim sonra :D
destur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 thebaltaci said: Onemlı olan karsılıklı gene muhabbetımızı sohbetımızı yapabılmemız kırmadan, aşağılamadan :)-D =) duuru süylersin cüzel kardeşimmmmmmm ele avuca sığmayan gardaşım :) kılıcınızzzz keskin olsun 0/
thebaltaci Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 dun aksam gozlerım salihi aradı localde bulabilseydim opucekdim yanacıklarından =) Neyse artık bi dahaki sefere slihciiiiim
tradermax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 valla ben local e girdim sen fırladın kaçtın abi ne yapayım :) biz de sizden dökülen yaprakları temizledik dönüş yolunda :D ha bi de arada kaikka'ya hotdrop yaptık :D bi sonrakine artık :)
Öne çıkan mesajlar