Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 İnternet gittiğinden beri ne güzel sosyalleştik. Bende devlet gençlerin birbirleri ile sosyalleşmesi için ayın belli günleri neti kessin. Allah bilir bu kesinti sayesinde birçok kişi ÖYSde başarılı olucaki kız/erkek arkadaş bulucak hatta ailesine daha çok zaman ayırıcak ve daha az telefon parası ödicek.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ne diyosun sen yaw internet gitti kıza cep mesajla aşkı ilan yaptık kim bulmuşsa bu interneti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Once bu devletin Allah bi belasini versin, sonra istediklerini yapabilirler internetle.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Önce normal hayat sonra internet =) Arkadaşlarıyla nette olmak için dışarı çıkmayan adam varsa zaten bence dikkat etsin büyük sorunlar çıkabilir yani...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 walla internet gitti benimki icqya bağlanamıyo anlatıyorum kaç gündür beceremiyo şimdi bi kez daha anlatıyorum işallah girer.hay ben böyle depremin sevenlerin kavuşmasına engel canım[hline]Once I had a mind And thoughts was given But nowadays, in this evil age All my sense is somewhere else Once I had a soul I was one with my god But now I am abandoned Banished from these lies www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 hiç kasma bile :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 walla bu kesinti olmasaydı yan apartmanın altına market açıldığını öğrenemiycektim çok yararlı oldu benim açımdan 24 saat açık bi de sigara almak için gecenin bi yarısı o kadar yol yürümekten kurtuldum[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Gelecek neslin yastık kötlü olmasını engelledi biraz bu kesinti. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Craven Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 girebildi icqya şimdide kafamı ütülüyo. aman be ben böle interneti[hline]Once I had a mind And thoughts was given But nowadays, in this evil age All my sense is somewhere else Once I had a soul I was one with my god But now I am abandoned Banished from these lies www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 onunki denyoluk olmuş hiç mi görmezsin be ewldım 7*24 ewdemisin ..[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 internet.....vakit geçirmemi sağlayan 4 önemlişeyin hepsini aynı anda yapabildiğim yer kitap okumak oyun oynamak müzik dinlemek sohbet etmek yokluğu acıtıyor ama öldürmüyo :)[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Ben asosyalim abi istiyom netimi :([hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 :) benim için yabancı sitelere girmeme oldu ee tabi birde sınavlar için daha iyi bir ortam yarattı :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: DeamoN, 26 May 2003 21:05 tarihinde demiş ki: onunki denyoluk olmuş hiç mi görmezsin be ewldım 7*24 ewdemisin ..[hline]POPÇULAR DIŞARI !! ehehe yazın 3 hafta Evden çıkmadım desem??Net+Uo+Cs vs.. yüzünden... Gündüz uyu,gece action..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ehe bütün yorumlar çok ii[hline]Camelot Knight Avalon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Net gidince harbiden sosyalleştik batak oynadık.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Yok abı gızde bır seyler var tamam ınt gıttı hadı dedık yapcak bısey buluruz bı dısarı cıktık yagmur yahuyor hadı bır daha gerı don ne yapıyım yıne oturduk pc basına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 yoo kim demiş sosyalleştik diye, bu sefer single oyun oynadık bol bol :D[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: Zegna, 27 May 2003 11:18 tarihinde demiş ki: yaw asosyal olmayanlarda var aramızda :P gezmekten bıktım bende daoc oynamak ıstıyorum bohuhuh[hline]`zegna lvl 50 Infiltrator of alb/exc Senin sosyallik anlayışın ve yaşadığın çarpık ilişkiler türk toplumunun örf ve adetlerine karşı ve asla benimsenmeyecek bir aile yapısı örneğidir. Gay seni :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı İnternet gitti sosyalleştik × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Gelecek neslin yastık kötlü olmasını engelledi biraz bu kesinti. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 girebildi icqya şimdide kafamı ütülüyo. aman be ben böle interneti[hline]Once I had a mind And thoughts was given But nowadays, in this evil age All my sense is somewhere else Once I had a soul I was one with my god But now I am abandoned Banished from these lies www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 onunki denyoluk olmuş hiç mi görmezsin be ewldım 7*24 ewdemisin ..[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 internet.....vakit geçirmemi sağlayan 4 önemlişeyin hepsini aynı anda yapabildiğim yer kitap okumak oyun oynamak müzik dinlemek sohbet etmek yokluğu acıtıyor ama öldürmüyo :)[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Ben asosyalim abi istiyom netimi :([hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 :) benim için yabancı sitelere girmeme oldu ee tabi birde sınavlar için daha iyi bir ortam yarattı :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: DeamoN, 26 May 2003 21:05 tarihinde demiş ki: onunki denyoluk olmuş hiç mi görmezsin be ewldım 7*24 ewdemisin ..[hline]POPÇULAR DIŞARI !! ehehe yazın 3 hafta Evden çıkmadım desem??Net+Uo+Cs vs.. yüzünden... Gündüz uyu,gece action..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ehe bütün yorumlar çok ii[hline]Camelot Knight Avalon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Net gidince harbiden sosyalleştik batak oynadık.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Yok abı gızde bır seyler var tamam ınt gıttı hadı dedık yapcak bısey buluruz bı dısarı cıktık yagmur yahuyor hadı bır daha gerı don ne yapıyım yıne oturduk pc basına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 yoo kim demiş sosyalleştik diye, bu sefer single oyun oynadık bol bol :D[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: Zegna, 27 May 2003 11:18 tarihinde demiş ki: yaw asosyal olmayanlarda var aramızda :P gezmekten bıktım bende daoc oynamak ıstıyorum bohuhuh[hline]`zegna lvl 50 Infiltrator of alb/exc Senin sosyallik anlayışın ve yaşadığın çarpık ilişkiler türk toplumunun örf ve adetlerine karşı ve asla benimsenmeyecek bir aile yapısı örneğidir. Gay seni :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar