Snake Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 serverdaki gerizekalı yabancı bebelerden bıktığım için burda şansımı denemek istiyorum. 5 kişi falan çıksak yeter de artar bile. cross-realm olarak kurarız raidi (horde). var mıdır gelmek isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Snake said: serverdaki gerizekalı yabancı bebelerden bıktığım için burda şansımı denemek istiyorum. 5 kişi falan çıksak yeter de artar bile. cross-realm olarak kurarız raidi (horde). var mıdır gelmek isteyen? DK ile gelebilirim gün ne zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 5 kişi değilde 9 10 kişi olursak gelirim healer ya da dps olarak tabi zaman müsait olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 5 kişi yetiyo, gelmek istemezsen gelmezsin o kadar basit. ya da kendin kur 10 kişiyle git. cata heroic dungeon bosslarından az hpleri var zaten ordaki bossların. 9 tane adamın içinden elbet 2-3 laf dinlemeyen gerzek çıkcak o yüzden onlarla uğraşcak diilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Snake said: 5 kişi yetiyo, gelmek istemezsen gelmezsin o kadar basit. ya da kendin kur 10 kişiyle git. cata heroic dungeon bosslarından az hpleri var zaten ordaki bossların. 9 tane adamın içinden elbet 2-3 laf dinlemeyen gerzek çıkcak o yüzden onlarla uğraşcak diilim. iyilik yaramıyor desem yanlış bir şey mi söylemiş olurum? ben ulduar meta-nonmeta achivmentları yapalı 2 sene oluyor amacım yardımdı ama gereği yokmuş anlaşılana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 kusura bakma bütün gün raid kurmakla uğraşıp sonra raide girenlerin "şunu yap bunu yap" tarzı ukalalıklarını dinlemekle uğraşıyorum bu yüzden artık tahammülüm kalmadı. raide gelcekseniz raid liderine güveniniz olsun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 hem başlık açmışsın hemde atarlısın lol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 hem yardım dilenio hem atar yapıo, ne farkın kaldı senın o serverında ki sikayet ettiklerinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 wowda da hicbirsey degismemis. bu serverdakilerin hepsi aptal. bir de bu raid leaderin kaprislerini mi cekicem, en iyisi kendim raid kurayim mantigindaki milyonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Gidere Gider Uleaaan :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 gerilim olunca cevap sayısı uçmuş hemen. neyse pandariayı beklicem. o zaman 2 kişi bütün achileri rahatlıkla yaparım. hangi class op ise o classtaki alt charını main yapan, 2k achi puanla ortalarda sırf pvp gearla gezen insanlardan oluşan bi toplulukta böyle bi achi run kurmak fazla ütopik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 wuuuuuu giderler giderler giderler :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Hakikaten şikayet etmişsin de, ortalığı geren de sensin, sonra şikayet eden de sensin. Pandaria'yı bekleyeceğini söylemişsin, bu durumda konunun anlamı kalmamış. Tekrar yapmak istersen, benzer bir başlık açıp, daha sakin takılabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar