Suigeneris Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Defiant tarafında Icewatch serverında olan guildimiz Rift'teki tek Türk guildidir. Raidlerdeki durum HK 11/11 PF 3/4. Hem ID kadrosunu güçlendirmek hem de Storm Legion'da gelebilecek olası 40 kişilik raidler için üye sayımızı artırmak istiyoruz. İlgilenen arkadaşları aramızda görmekten mutluluk duyarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jsgb Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Aramıza katılmak isteyen arkadasların, oyun içinden Jsgb , Suigeneris veya Pristique nicklerine pm atarak yada forum aracılığı ile ulaşmalarını rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 icewatch ne durumda , en son prime time da uzun siralar ve felaket lag vardi raid lerde , durum itibariyle nasil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suigeneris Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 draedan said: icewatch ne durumda , en son prime time da uzun siralar ve felaket lag vardi raid lerde , durum itibariyle nasil ? Icewatch daha sakin bu aralar çogu guild diger serverlara geçti ancak en kalabalık server hala Icewatch oyunun kendi optimizasyonu dışında herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz sadece town daki kalabalıktan dolayı lag var ancak raidlerde lag sıkıntısı yaşamıyoruz Bu arada raid durumunu güncelleyeyim: HK 11/11 ID 1/8 PF 3/4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 bu arada 40 kisilik raid ler konusunda hicbir sey okumadim , yani olasiliktan bile bahsedilmiyordu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suigeneris Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Yeniliklerin çoğu henüz belirli değil daha doğrusu nelerin geleceğinden bahsedilmiyor. Yenilikler yavaş yavaş açıklanıyor ki pazarlama işinde en doğru yöntemdir. Beklentim 40 kişilik bir raidin geleceği yönünde. Hatta İD yi 8/8 yapan guildler bile ısrarla reklam atıyorlar. Onlar da 40 kişilik bir raidin beklentisi içindeler. Olursa güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 40 kişilik raidler gelecek ancak sadece PVE serverlarına. Defiantlar ile guardianlar aynı raide katılabilecekler. Ayrıca 1 yıllık Rift aboneliği yapanlara Expansion'u bedava veriyorlar. ( Yada ters mantık, expansionu al 1 yıl bedava rift oyna Expansion'un fiyatına bakarsak 6aylık abonelik parası veriyorsunuz 6 ayda bedava gelmiş oluyor. Üstüne yeni content..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 jonq said: 40 kişilik raidler gelecek ancak sadece PVE serverlarına. yukardakı harıcı dediklerin dogru, acikladilar onları. fakat 40 kisinin bahsi bile gecmiyor , hani dedikodusu bile yok, siz nereden okudunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Türklerle birleşin guardian tarafındaki soshy ye sorun o size geri dönüş yapacaktir o tarafta 7-8 türk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 bana oyunu öğretin pls çok nooblaştım ben iyice mmolara :D wow da main spec arms, off spec'i prot bi warrior oyuncusu ne açmalı sizce defender, drak thane ? icewatch serverdamı herkes ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 pulp fiction sandım riftmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar