Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

creative I-triuge a 120 dolar değer mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi arkadaşlar, evimde Creative 6600 6.1 hoparlör var ve evdekiler pek kullanmıyorlar, yeni bilgisayar topluyorum ben de üniversiteye. Ama 1.5 sene boyunca o kablolar bana cinnet geçirttiği için, 2.1 almayı düşünüyorum.

6.1 i eve getirip oraya kıytırık bi hoparlör mü alsam, yoksa okula güzel bir 2.1 mi alsam. Mesela Creative i-triuge 3350 ler var 120 dolar. Süper diyorlar ama Creative normal 2.1 lerden farkı nedir, değer mi o kadar para, bir de surround olayını tam olmasa da hafiften yapabilen bir hoparlör olmalı tabi, i-triuge yapabiliyomuş bunu sanırım.

Yardımlar için teşekkürler.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Mesaj tarihi:
Creativelerin amfileri zayıf, yüksek seslerde subwoofer duyulmamaya başlıyor. Logitech, philips'e bak. Daha iyisini istersen Altec Lansing'e bak.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır.
(Kuran 2/39)
Mesaj tarihi:
ya bende kararsız kaldım şimdi. 800w pmpo dandik 5.1 bir jazz sistemim vardı eskiden. 50 dolara mı ne almıştım. pek sevmezdim, ama 1 yıl boyunca 5 dolarlık speaker'larla dolaştıktan sonra eski jazz'dan gelen sesler bile büyüledi beni.

bana kdv dahil 100 euro'ya kadar bi 2.1 sistem söyleyin, eski sistemimi aratmasın. bass'ları damarlarımda hissedeyim. genelde sesi pek açmam, düşük seste süper kalite istiyorum. sesi çok açınca çatlamalar yapması falan çok sorun değil. derdime derman bulana süper hediyelerim olcak (yalan).[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
Bahsettiğin şey i-triuge işte de değer mi o kadar para 2.1 e o var. Zaten bilgisayar 4 milyara dayandı, patladı.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Mesaj tarihi:
epey bir araştırdım ben de almayı düşündüğüm için. 3300 fiyat/performans olarak için en iyisi gibi gözüküyor.

4-5 tane yorum okudum. hepsi de kendi fiyat civarındaki 4+1 ve 5+1 sistemleri cebinden çıkartacağını yazmış. fiyatı da 60 euro gibi bir şey. ben çok büyük bir ihtimalle (fikrim bir şekilde değişmezse) bu I-Trigue 3300 modelini alacağım.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
logitechler gayet basarili
altec lansing iyi bi marka olsada bazi modellerinde ses yokken bile ugultu duyuluyo(mus) hatta bunu altec lansingdekilerde kabul edip bu normal diyolarmis o yuzden dikkatli dusunun iyi arastirin aldiginiz altec lansingi

benim tavsiyem logitech fiyat/performans konusunda[signature][hline] Q: Does God control everything that happens in my life?
A: He could, if he used the debugger, but it's tedious to step through all those variables.

Mesaj tarihi:
bende i trique var cok memnunum toplamda 34 watt cikis olmasina ragmen yurtta sesi sona dayinca 2 ust kattan duyuluyor.[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2500mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Nvidia 6800 GT @ 525-1150Mhz = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Mesaj tarihi:

okuduğum raporlara göre ufak bir özet geçeyim. türkiye fiyatıyla 100$+KDV fiyatına birbirine yakın 2 tane 2+1 var. creative i-trigue 3300 ve logitech z3.

creative i-trigue 3300:

fiyatı hepsiburada fiyatıyla 107$+KDV
25W subwoofer
2x9W uydu hoparlörler
olarak toplam 43W
siyah ve beyaz renk seçeneği var
kablolu bir uzaktan kumandası var
kumandanın üstünde çok tatlı bir mavi led, ses kontrolü, bass kontrolü ve bir de kulaklık çıkışı var

logitech z3:

fiyatı hepsiburada fiyatıyla 98$+KDV
23W subwoofer
2x8.5W uydu hoparlörler
olarak toplam 40W
siyah, beyaz ve ahşap renkte seçenekleri var
bunun da kablolu uzaktan kumandası var
ama kumandanın üstünde sadece ses kontrolü ve kulaklık çıkışı var, bas kontrolü ise subwoofer'ın arkasında, benim gibi subwoofer'ı masa altına koyan biriyseniz işiniz iş

okuduğum yorumlarda ikisi hakkında da harika şeyler yazılmış. ses kalitesi ikisinin de muhteşem. aralarında toplamda 3W bir fark var zaten. fiyat olarak 9 dolar farka değer mi bilemiyorum. ikisi için de kendi fiyatındaki 5+1 lere göre çok daha iyidir denmiş.

artık tipini, fiyatını göz önünde bulundurup hangisinin içimize sindiğine karar vermek gerekecek. avrupada fiyatları aynı olduğu için ben creative'ten yanayım şu anda. ama yine de fikrim değişebilir, yorum okumaya devam edeceğim.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 02 Kasım 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
bende philips mms430 war 30 watt subwofer 2x10 watt da uydular. ses olarak tawsıye ederım eğer deneme şansın warsa bir dene ya da yakınlarda hızlısistem warsa deneyebilirsin.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Mesaj tarihi:
evet şimdi gördüm bende o philips'i. fiyatı da uygun diğerlerine göre. güç olarak da harika. tipi de star wars'tan fırlamış bir şey.

ama bir kaç kötü yanı var. uzaktan kumandası yok, ses açma kapama ayarı sağ uydu hoparlörün üstünde, bas ayarı ise logitech gibi subwoofer arkasında. benim için en kötü yanı ise kulaklık çıkışının olmaması.

ama fiyat performans olarak diğer ikisininden daha iyi. 78$ + KDV.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 02 Kasım 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mirage tarafından 02 Kasım 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bugün eve yeni bir televizyon geldi. iki tarafta 12W'lık hoparlörü var. ses kalitesi karşısında epey epey bir şaşırdım açıkcası. toplam 24w az olmamasına rağmen bile muhteşem bir bas veriyor. herhalde bu yukardakilerden birini alsam uçarım. çok da farketmeyeceğine karar verdim. ama yine de creative düşünüyorum ısrarla.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
i-triuge a herşey değer benimkide creative ilk sorununu bekliom i-triuge almak için :-)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
  • Yeni Oluştur...