Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21224267.asp Adamdaki azime bak, tuvalete giderken polisten silahını kapmış ve intihar etmiş... Artık bi terfi yaparlar o polise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 salak.. eline bi sandalye alsaydı ya! hem intihar sayılmazdı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Valla polisin bende bıraktığız izlenimler doğrultusunda, haberde denildiği üzere kamera kaydı olmasa, polis kendi vurmuştur derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 işte biz buna toplum arasında ön yargı, toplum dışında ise saplantı diyoruz. toplumlar arası ilişkilerde ise ne denir bilmiyorum ama ben olsam derdim birşeyler yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 kamera kayıtları genelde "işte BÖYLE vurdu" die gösterildiği için ve bu sefer de sadece "kamera kayıtı" var dedikleriyle kaldıkları için ben adamı polisin vurduğunu düşünüyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Bu kadar olay varken önyargısız olmak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 polis gaza getirmiştir en azından tahrik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mortis said: kamera kayıtları genelde "işte BÖYLE vurdu" die gösterildiği için ve bu sefer de sadece "kamera kayıtı" var dedikleriyle kaldıkları için ben adamı polisin vurduğunu düşünüyorum açıkcası. yanlıslıkla silahın ustune dusmus de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 polis ateş talimi yaparken önüne geçmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Salak herif kendini vurmakla kalmayıp polisin de hayatını kaydırmış. İflah olmaz ki o polis bir daha psikolojik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 polisler yakin dovus teknikleri ogrenmiyolar mi akademide? sivil adam nasil teknik bilen polisin silahini alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 bütün polisler akademi mezunu değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Kaldı ki adam beline saldırıp almış veya kafasına vurup almış veya sadece hızlı davranıp almış olabilir. Yani silahı almak çok zor birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=KEWgk0_zTQQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 tomkat said: polisler yakin dovus teknikleri ogrenmiyolar mi akademide? sivil adam nasil teknik bilen polisin silahini alabilir geçenlerde silahlı herifin üstüne kapanıp durdurmaya çalışırken ölmüş bir polis amiri vardı. yani öğrenmiyorlar teknik falan, fbi değiliz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Akademide çok ciddi her türlü savunma saldırı eğitimi taktik eğitimi alıyorlar ama burdaki durum çok farklı kıyaslamak hata bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Absolut said: Akademide çok ciddi her türlü savunma saldırı eğitimi taktik eğitimi alıyorlar ama burdaki durum çok farklı kıyaslamak hata bence. neresi farkli abi polislerein sokakta yururken bile elleriyle silah kilifini tutmalari gerekmiyo mu? nezarete attilan adami tuvalete kadar eskort ederken de bi eli kilifta olmali ve adamin arkasindan yurumeli o oldurulen polis amiri de akli dengesi yerinde olmayan silahli adamin ustune gitti tedbir almadan buyuk vurdumduymazlik var bi cok poliste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Absolut said: Yani silahı almak çok zor birşey değil. zor olmalı işte polissen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Ellerini silahta tutmaları gerekmiyor yani onlarda insan sonuçta. Polisin boş anına gelmiş silahını almış bunu krize dönüştürmeye gerek yok. Herkes ninja değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 abi polisle boğuşucan silahını alacan emniyetini açıp mermiyi namluya sürüp kafana sıkcan polis o sırada ne yapıyor? saçmalık resmen , inanasım gelmiyor , olayın bundan ibaret olduguna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 hayatimdan silah kullanmadim ve emmineytin nasil acildigini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 akli dengesi yerinde olmayan sanigi eskort ederken dikkatsizlik etme gibi bi luksu yok ama iste ya kendini degil de polisi vursaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Silahı aldıktan sonraki kısmı yaklaşık 1-1.5 saniye falan sürer eğer silah kullanmayı biliyor isen. Birde elbette polisin silahının mermi sürülü hatta emniyeti açık dahi olma durumu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Polisler KPSS'yle alınıyor abi, üniversite mezunuysanız siz de 6 ay içinde falan polis olup silahı belinize takabilirsiniz muhtemelen. Eğitim vesaire hak getire. Zaten son zamanlardaki polis şiddeti vesaire haberlerinin nedeni de KPSS'yle hop diye polis olan herhangi bir psikolojik teste tutulup tutulmadığı meçhul, random atarlı gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 polisle ilgili ne çok haber çıkıyor medyada bu aralar. ardından bir şey mi gelecek diye düşündürtmüyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar