Trans Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Selamlar, java ile bir şeyler yapmak istiyorum,hem java bilgimi geliştirmek,hem kendimi zorlamak hem de yeni şeyler öğrenmek istiyorum.hatta aklımda ufak bir proje de var.neler kullanarak yapmamı önerirsiniz? şunu bunu kullan üstüne bunu bunu kullan tarzında olursa minnettar olurum. bu arada web tabanlı olmasını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Versiyon kontrol sistemi kullan, git onerimdir github ile birlikte. Eclipse kullan marjinallige gerek yok. Web tabanli hicbir sey gelistirmedim o yuzden spesifik yardimda bulunamicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 web tabanlı şeyler için javayı önermiolar ya. böle bişi de va Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 yani oturup bir spring hibernate falan öğreneyim diyorum.o yüzden şeyetmiştim.aslında proje falan da önerseniz hiç fena olmaz.hani bunu bunu yap kesin kavrarsın olayı dediğiniz size göre basit ama benim için zor gelecek projeler de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Suark said: web tabanlı şeyler için javayı önermiolar ya. böle bişi de va nası la kim önermiyormuş mis gibi de oluyor hele jsp kullanırsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ne oneriyorler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ya muabbet ederlerken duydum ben öle, içli dışlı değilim pekte, işte java applet ölüyomuş onun yerine flash daha rahatmış ama zaten heyçtiemel 5 gelomuş falan filan piton falan varmış varmışta varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 java applet java teknolojilerinden bir tanesi abi. j2ee diye ayrıca bi evren var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 oo o zaman cahilliğimi bağışlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar