Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ndeki havaalanı inşaatını basan PKK'lılar iş makinalarını yaktıktan sonra 11 sürücüyü kaçırdı. http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1097105&CategoryID=77 adamlar iyice coştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 bekliyorduk zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Geri dönmüşler. Adamları convertmi ettiler naptılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 bu radikaldaki ebleh pkk sempatizanlarına da bayılıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 -Dark_Angel- said: Geri dönmüşler. Adamları convertmi ettiler naptılar? WOLOLO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Myshkin said: bu radikaldaki ebleh pkk sempatizanlarına da bayılıyorum ya raat ol kanka başa geçince analarından emdikleri sütü burunlarından getiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 2-3 işçi kaçırıldı diye meclis toplanamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Her gün PKK eylemi var hepsine meclisi mi toplayasınlar. Şöyle büyük bir katliam olsun ondan sonra toplarlar. Yazık güzel vatanıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 bu adamlar bişeyler yaptırmaya çalışıyor Türkiyeye ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 türkiye lol jpg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Myshkin said: bu radikaldaki ebleh pkk sempatizanlarına da bayılıyorum ya ekşisözlük united. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 wimax'cilere yazik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar