Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açık Lise

neuromancer

Öne çıkan mesajlar

ben acık liseye gidiyorum. OSS de hic bir şansımın olmadıgını düşündüğüm icin düz lise bana anlamsız geliyordu. Bu arada Acık liseye calıstıgın sürece gecmek hicde zor değil. Lise 3 tede okul bırakılmaz bu arada. Zaten 2 ay sonra ilk donem bıtıyor. Ondan sonra ne kalıyorki.[signature][hline]$aban matrix Revolutions
Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 03 Kasım 2004 20:10 tarihinde demiş ki:
said:
onlyreal, 03 Kasım 2004 10:28 tarihinde demiş ki:
ya beyler iyi hosta lisede kalmayi nasil beceriyorsunuz? sonrada universiteye gidicem diyorsunuz. Herkesin universite okumasi gerekli degil bunu kafaniza sokun en azindan okuyamadiginizi anladiysaniz gidip kendinize uygun bir is tutun en mantiklisi bu belkide.
katılıyorum şahsen. yani lisede sınıfta kalma sorunu olan kişi üniversiteye hiç boşuna gitmesin, paşa paşa hayata atılsın, babasının işi varsa onu devam ettirsin en kralı. ha konservatuardır güzel sanatlardır böyle bölümlere gitmek için aynı şeyi söyleyemem.

tabi lisede kalma sorunu derken, öyle imkansızlık vs. gibi durumlar sıradışı durumlar, onları söylemiyorum hiç.

Valla şöyle abi. Benimkide zaten olağandışı bir problem, diyorum ya burada anlatamıyorum şu anda...
Ha, babam bilimadamı, onun işini yapmam için üniversite okumam lazım bak! :)... Onun için uğraşıyorum, kendime olmasa da en azından aileme olan borcum üniversite kazanmak.. Zaten bunda zorluk çekeceğimide sanmıyorum, çalışan bir insanım normalde, sorunlar var işte bir süredir; maalesef açık lise ile çözebileceğimi düşünüyorum! :([signature][hline]Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki:
selam, ben 20 yaşında kaslı vucutlu bir erkeğim.İstanbulda yaşıyorum,kendime dostluklar kurabileceğim bir arkadaş arıyorum. asl?
Sosyal ağlarda paylaş

açık liseyi okul diye sayma, ben bu yıl bitirdim ve bunu diyorum. sana yaratacağı boş vakti güzel değerlendirebileceğini düşünmüyorsan faydası değil zararı olur. ha yok imkansızlık, sağlık sorunu vs, bunlar başka şeyler. ama ben hiçbirşey kazanmadım bu okuldan, bunu söyleyebilirim rahatlıkla eğer bu merak ettiklerinden biriyse..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 03 Kasım 2004 22:59 tarihinde demiş ki:
açık liseyi okul diye sayma, ben bu yıl bitirdim ve bunu diyorum. sana yaratacağı boş vakti güzel değerlendirebileceğini düşünmüyorsan faydası değil zararı olur. ha yok imkansızlık, sağlık sorunu vs, bunlar başka şeyler. ama ben hiçbirşey kazanmadım bu okuldan, bunu söyleyebilirim rahatlıkla eğer bu merak ettiklerinden biriyse..

biz çalışma planı falan da yaptım annemle şöyle böyle, ben çalışacağımı biliyorum ve eğer çalışırsam kazanır mıyım dersin öss'yi? Ayrıca katsayı nedir abi öss'de?[signature][hline]Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki:
selam, ben 20 yaşında kaslı vucutlu bir erkeğim.İstanbulda yaşıyorum,kendime dostluklar kurabileceğim bir arkadaş arıyorum. asl?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...