Jackques Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Chiptech, 02 Kasım 2004 15:39 tarihinde demiş ki: said: Jackques, 02 Kasım 2004 12:28 tarihinde demiş ki: hehe. zamanında bizde yapmıştık arkadaşlarla.. sadece sarı kart almıştık ve okuldan belli bir süre uzaklaştırılmıştık. ışıktamıydın? ben ısıktaykende ole bı uygulama vardı da sarı kart mavı kart falan diye.. ışık üniversitesini kastediyorsan, bu olay ortaokuldayken olmuştu. ÖML'deyken..(samsun-özel meralcan lisesi) [hline] vay be, patililere bak sen. zamanında nelerde yapmışlar neler.. iyi bende tek piskopatlık yapan benim diye apışıp kalmıştım. ;)[signature][hline]Jackques Marques
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 helal olsun..[signature][hline]insight_13, 30 Şubat 2031 00:00 tarihinde demiş ki: Alın size komik laf tam imzalık..
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 helali hoş olsun, hehe =P[signature][hline]Jackques Marques
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Volfied, 02 Kasım 2004 15:45 tarihinde demiş ki: valla amerikada falan bi bilgisayar bolumunde olsa bu iki ogrenci bir zarar vermeyip aciklamada bulunduklari icin odullendirilirlerdi ceza almazlardi yani profesorlerle calisirlardi hatta CV lerine yazilirdi ve ilerde guvenlik konulu bi sirkette iyi bir maasa calisirlardi degerleri anlasilmamis bence de öyle. yazık olmuş :)
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 haha =) amma üzüldünüz çocuk için be :P[signature][hline]Jackques Marques
Öne çıkan mesajlar