Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Badge List


KapIKulu

Öne çıkan mesajlar

badge'ler yukarda ayrı ayrı tablarda oluyolar ya hani
işte bazıları achievement, bazıları exploration falan

yani mesela bilmemne köprüsünden geçiyosun orayı keşfettiğin için badge geliyo, ya da mesela perez parkta bir boss var ortalarda onu kesince bir badge geliyor, bilmemnerdeki heykelin tepesine çıknca geliyor falan[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Linklere bakarsanızda anlayacaksınızki, belli badge kombinasyonları extra güçler kazandırıyor fazladan endurance ve health gibi. Exploration ve history badgeleri travel poweriniz olduğu sürece yapabilirsiniz. Fakat belli sayıda villian öldürmek gibi badgeleri yapmanın yolu lvl 50'ye kadar gidiyor.[signature][hline]Keyzar-Scrapper/ Kagari-Blaster/ Toxygen-Defender/ Imperiar-Blaster
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 30 Eylül 2004 15:46 tarihinde demiş ki:
Linklere bakarsanızda anlayacaksınızki, belli badge kombinasyonları extra güçler kazandırıyor fazladan endurance ve health gibi. Exploration ve history badgeleri travel poweriniz olduğu sürece yapabilirsiniz. Fakat belli sayıda villian öldürmek gibi badgeleri yapmanın yolu lvl 50'ye kadar gidiyor.


Hmm ben de merak edip duruyordum L50'lerin infolarinda yazan ilave pover gibi seyler nereden geliyor diye... Crey pistol falan görevlerden çikan geçici powerlardan saniyordum - oysa kalici seylermis.

Simdi anladim neden fellik fellik düsük grup aradaklarini. Falanca mission'u olan'a 1milyon credit veririm falan diye bağrınanları...

Hmm güzel olmuş o zaman sadece gösteriş için olsa hayatta kasmam ben badge için. Sevdim bu gelişmeyi.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oğlum yatsana ya bak hala ayaktasın. Uyusunda büyüsün meeeert tıpış tıpış yürüsün meeeert nee neee nee neeeeeeee.

İlla ninni falanmı lazım uyuman için:).
Burda yetkililere sesleniyorum fazla BENSU'lar varsa ellere varda bize yokmu?:D[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper lvl 36/ Kagari: Energy,Device-Blaster lvl 15/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender lvl 17
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Crey pistolümü aldim - sağolsun Keyzar kendi badge'i oldugu halde epey zaman harcayarak bana protector badge'ini aldirdi.

Tabancam onun hediyesidir bana. Sevgili zebris'e de yardimlari için tesekkürler.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

E haftasonu da bana da alalım tabanca. :) Yarın akşam eden trial yapılacak ona göre.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...