KapIKulu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Henüz eksiklikleri olmakla beraber unofficinal badge list. Bir bakmakta fayda var Badge list[signature][hline]COH : Razean Haner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Badgeler hakkında başka bir ayrıntılı site daha. Hatta hemen hemen bütün badge ve plaqueler ayırıntılarıyla mevcut.[signature][hline]Keyzar-Scrapper/ Kagari-Blaster/ Toxygen-Defender/ Imperiar-Blaster [Bu mesaj Keyzar tarafından 30 Eylül 2004 02:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 badge'ler yukarda ayrı ayrı tablarda oluyolar ya hani işte bazıları achievement, bazıları exploration falan yani mesela bilmemne köprüsünden geçiyosun orayı keşfettiğin için badge geliyo, ya da mesela perez parkta bir boss var ortalarda onu kesince bir badge geliyor, bilmemnerdeki heykelin tepesine çıknca geliyor falan[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Linklere bakarsanızda anlayacaksınızki, belli badge kombinasyonları extra güçler kazandırıyor fazladan endurance ve health gibi. Exploration ve history badgeleri travel poweriniz olduğu sürece yapabilirsiniz. Fakat belli sayıda villian öldürmek gibi badgeleri yapmanın yolu lvl 50'ye kadar gidiyor.[signature][hline]Keyzar-Scrapper/ Kagari-Blaster/ Toxygen-Defender/ Imperiar-Blaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Keyzar, 30 Eylül 2004 15:46 tarihinde demiş ki: Linklere bakarsanızda anlayacaksınızki, belli badge kombinasyonları extra güçler kazandırıyor fazladan endurance ve health gibi. Exploration ve history badgeleri travel poweriniz olduğu sürece yapabilirsiniz. Fakat belli sayıda villian öldürmek gibi badgeleri yapmanın yolu lvl 50'ye kadar gidiyor. Hmm ben de merak edip duruyordum L50'lerin infolarinda yazan ilave pover gibi seyler nereden geliyor diye... Crey pistol falan görevlerden çikan geçici powerlardan saniyordum - oysa kalici seylermis. Simdi anladim neden fellik fellik düsük grup aradaklarini. Falanca mission'u olan'a 1milyon credit veririm falan diye bağrınanları... Hmm güzel olmuş o zaman sadece gösteriş için olsa hayatta kasmam ben badge için. Sevdim bu gelişmeyi.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Hele bir lvl 50 olalım yaparız bizde hepsini güzel güzel...[signature][hline]Keyzar-Scrapper/ Kagari-Blaster/ Toxygen-Defender/ Imperiar-Blaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Bu exploration görevlerindeki x,y,z koordinatlarını nerden bulucaz oyunda bir bilgisi olan varmı?[signature][hline]Keyzar-Scrapper/ Kagari-Blaster/ Toxygen-Defender/ Imperiar-Blaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Toplu bir listesini buldum kazanimlarin. Mesela 3 end. görevini yaparsaniz kümülatif olarak max endurance %15.76 artar ki bence hiç de fena degil.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 kazanilan badge'larin resimleri de var bu sayfada. Ben böyle bir dengesi/ düzeni oldugunu farketmemistim açikçasi. Enteresan oldu benim için... Görmeye deger.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 koordinatlarınızı görmek için /loc komutunu kullanabilirsiniz. ayrıca badge ler için bence hemen uğraşmayalım. ileri lvllarda topluca yaparız.[signature][hline]COH : Razean Haner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bencede Badge'ler için erken şu anda, ben sadece exploration görevlerini yapma taraftarıyım. Komut içinde teşekkürler kapıkulu.[signature][hline]Keyzar-Scrapper/ Kagari-Blaster/ Toxygen-Defender/ Imperiar-Blaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bensu nerdesin yaaaaaaa[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: sirplaya-, 01 Ekim 2004 16:04 tarihinde demiş ki: bensu nerdesin yaaaaaaa Bensu kim ya Adasu'nun kardeşi falanmı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 lol ne adasu'su Devvo sardi basima ahhh bensu bensu ,[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Oğlum yatsana ya bak hala ayaktasın. Uyusunda büyüsün meeeert tıpış tıpış yürüsün meeeert nee neee nee neeeeeeee. İlla ninni falanmı lazım uyuman için:). Burda yetkililere sesleniyorum fazla BENSU'lar varsa ellere varda bize yokmu?:D[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper lvl 36/ Kagari: Energy,Device-Blaster lvl 15/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender lvl 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ah bensu ahhhhh[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 nooluyor??? Bensu kim? (veya ne?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Bensu benim bi arkadasim oyun'la filan alakasi yok[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Up[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Crey pistolümü aldim - sağolsun Keyzar kendi badge'i oldugu halde epey zaman harcayarak bana protector badge'ini aldirdi. Tabancam onun hediyesidir bana. Sevgili zebris'e de yardimlari için tesekkürler.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 E haftasonu da bana da alalım tabanca. :) Yarın akşam eden trial yapılacak ona göre.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar