Hickman Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ya bu img dosyaları hangi programla açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 normal resim dosyaları, windowsun kendi resim gösterici programıyla açılır yoksa acdsee, ifanview, photoshop gibi programları kullanabilirsin. ayrıca bir de cd-image olayı var. onlar resim dosyası değil, deamon tools ile açabilirsin ya da nero ile direk cd'ye çekebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hickman Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 saol abi bişey soracam şimdi e mule den bi oyun indirdim içinde 750 mb lik bi img dosyası çıktı şimdi bu dosyaların içinde oyunla ilgili bişey varmıdır yok sa bu oyun fake mi ben kazıklandım mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bone'un soyledigi gibi, gidip daemon tools'u indiriyosun. sonra onunla aciyosun dosyayi. kurulup oynanabiliyosa oluyo, yok oynayamiyosan kaziklanmisindir, basit...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ACDsee son sürümünü indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Hickman, 04 Kasım 2004 00:34 tarihinde demiş ki: 750 mb lik bi img dosyası çıktı evet bu resim dosyası değil, cd-image dosyası. deamon tools .iso, .nrg, .bin/.cue gibi dosyaları açabiliyor, ancak .img hiç denemedim. mount image yaptığında, bu dosyayı, sanki ekstra bir cd-rom'un varmış da ona cd-rom takmışsın gibi açacaktır. tabii başka programlar da deniyebilirsin. karışık yazdıysam kısaca özetliyim: deamon tools çek onla açabilirsin.[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banshee Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 img dosyası ile iso dosyası arasında pratikte bir fark yok. .img uzantısını .iso'ya çevirip nero ile (veya Alcohol ile) yazdırabilirsin.[signature][hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar