Bunises Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 http://eveboard.com/pilot/Sir_Bunises Karekter pvp temelli olup,taşıma,mining(temel hulk düzeyinde),eritme ve t1 üretim yapabilir. Oyunları tamamen bırakacağımdan satılıktır. Yakında pc'yide eklerim sanırım:P. Bu karekter için aklımda fiyat biçemedim. Özelden teklif atarsanız veya orta yolu bulursak bırakacağım. Accountun hepsi satılıktır. Gözcü bir karekter bulunmakta ayrıca accountta. Asset olarak carrier'ı,pvp gemileri, yığınla malzemesi var. Toplam asset değeri 4-5b eder sanırım. http://forum.paticik.com/read.php?27,6418412 Buda diablo accountum. Meraklısına. 551 207 92 52 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Valla doğruyu söylemek gerekirse, gördüğüm en dağınık kasılmış bir kaç karakterden biri. Sırayla gidelim. Drone skilleri (yani çok gerekli değil belki ama) yerlerde sürünüyor. Electronics, rank 1 skill olan Targeting bile dörtte bırakılmış. Engineering'de neredeyse lvl 5 skill yok. Gunnery'de, olmazsa olmaz yan skillerin bir ikisi 4'de bırakılmış. Gereksiz yere industry kasılmış. Spaceship command'da, niyeyse tüm ırklkların gemilerinden ortaya karışık yapılmış. Subsystemler 3'de 4'de bırakılmış. Velhasılı kelam, 46m sp'li bir karakterin ben daha derli toplu olmasını beklerdim. Keza 40 milyona ulaşmış bir karakter, artık hangi alana yönelmişse o alanda herşeyi bitirmiş olmalıdır. Pvp ise pvp, miner ise miner, cap pilotu ise cap pilotu v.s... Ama bu karakterde herşey yarıda bırakılmış gibi görünüyor. Karakterin sahibi ne yapacağına bir türlü karar verememiş gibi. karakteri alacak olan arkadaşlar, bu karakterin en az 3-4 aylık bir toparlanma süreci geçirmesi gerektiğini bilsin. Tabii pvp yapacaklarsa. Kısacası, satıcının da yazdığı başlıktan yola çıkarsak, bu karakter, az pvp üstü, az miner, az endüstri, az farmer bir karakter. Edit: Pvp veya farm için alacak arkadaşlara son not. Bu karakterde yaklaşık 6m gereksiz kasılmış skill var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Sir Bunises i ben nereden biliyorum ya çıkartamadım bir türlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 GokTuRK said: Sir Bunises i ben nereden biliyorum ya çıkartamadım bir türlü... WhiteOps daki arkadaşımızdı. Karakterin Exodos un dedii gibi toplanması lazım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Ben bu karekterle işime yarayan bütün işleri tek elde toplayıp, gerektiğinde empire'a çekilip, gerektiğinde 0.0'a iner bir şekilde yaptım. Şartlar neyi gerektirdiyse onu kastım vesselam. Dediği gibi sadece pvp den başka birşeye dokunmam diyorsanız veya 2-3 accountta farklı karekteriniz varsa, bu karekter size yaramaz;ama yok ben bütünde faal olacağım diyorsanız; el işi, göz nuru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 http://eveboard.com/pilot/Sir_Berraksis Bu karekterin bulunduğu accountuda yanında vereceğim. 11m sp'li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Eve'de karakteri aratınca ascom'da değil npc corpta görünüyor. Ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Exodous said: Eve'de karakteri aratınca ascom'da değil npc corpta görünüyor. Ben anlamadım. Account kapalı ondan olabilir. Sheet güncel değil ayrıca 1 aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acemicaylak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 hayirlisi olsun mudurum.. self destruct daha eglenceliydi sanki :) iyi satislar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar