Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pvp ve Dahası Char 46.5m Sp Satılık

Bunises

Öne çıkan mesajlar

http://eveboard.com/pilot/Sir_Bunises

Karekter pvp temelli olup,taşıma,mining(temel hulk düzeyinde),eritme ve t1 üretim yapabilir.

Oyunları tamamen bırakacağımdan satılıktır. Yakında pc'yide eklerim sanırım:P. Bu karekter için aklımda fiyat biçemedim. Özelden teklif atarsanız veya orta yolu bulursak bırakacağım. Accountun hepsi satılıktır. Gözcü bir karekter bulunmakta ayrıca accountta. Asset olarak carrier'ı,pvp gemileri, yığınla malzemesi var. Toplam asset değeri 4-5b eder sanırım.

http://forum.paticik.com/read.php?27,6418412
Buda diablo accountum. Meraklısına.

551 207 92 52
Sosyal ağlarda paylaş

Valla doğruyu söylemek gerekirse, gördüğüm en dağınık kasılmış bir kaç karakterden biri.

Sırayla gidelim.
Drone skilleri (yani çok gerekli değil belki ama) yerlerde sürünüyor.

Electronics, rank 1 skill olan Targeting bile dörtte bırakılmış.
Engineering'de neredeyse lvl 5 skill yok.

Gunnery'de, olmazsa olmaz yan skillerin bir ikisi 4'de bırakılmış.

Gereksiz yere industry kasılmış.

Spaceship command'da, niyeyse tüm ırklkların gemilerinden ortaya karışık yapılmış.

Subsystemler 3'de 4'de bırakılmış.

Velhasılı kelam, 46m sp'li bir karakterin ben daha derli toplu olmasını beklerdim. Keza 40 milyona ulaşmış bir karakter, artık hangi alana yönelmişse o alanda herşeyi bitirmiş olmalıdır. Pvp ise pvp, miner ise miner, cap pilotu ise cap pilotu v.s...

Ama bu karakterde herşey yarıda bırakılmış gibi görünüyor. Karakterin sahibi ne yapacağına bir türlü karar verememiş gibi.

karakteri alacak olan arkadaşlar, bu karakterin en az 3-4 aylık bir toparlanma süreci geçirmesi gerektiğini bilsin. Tabii pvp yapacaklarsa.

Kısacası, satıcının da yazdığı başlıktan yola çıkarsak, bu karakter, az pvp üstü, az miner, az endüstri, az farmer bir karakter.

Edit: Pvp veya farm için alacak arkadaşlara son not. Bu karakterde yaklaşık 6m gereksiz kasılmış skill var.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu karekterle işime yarayan bütün işleri tek elde toplayıp, gerektiğinde empire'a çekilip, gerektiğinde 0.0'a iner bir şekilde yaptım. Şartlar neyi gerektirdiyse onu kastım vesselam.

Dediği gibi sadece pvp den başka birşeye dokunmam diyorsanız veya 2-3 accountta farklı karekteriniz varsa, bu karekter size yaramaz;ama yok ben bütünde faal olacağım diyorsanız; el işi, göz nuru :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...