Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 İstanbul'da orj satan mağaza biliyormusunuz ? Short mayo almak istiyorumda. & Style magazalarında vardı ordada bulamadım birde Capacity alışveriş merkezinde vardı kapanmış. Billabong,quicksilver vs.. karton gibi kumaşları var
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Marka mayo giymeyi öğrenmişsin ama dahi anlamındaki de'yi ayırmayı hala öğrenenemişsin. Masticore said: almak istiyorum da. Düzelttim. Dikkat edelim lütfen.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 konu magic bölümüne taşınsın :p
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 bence sen kaliteli bişey aramıyosun düpedüz apaçisin
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 dostum, onun doğrusu Abercrombie&Fitch, Hollister başka marka.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Loex said: bence sen kaliteli bişey aramıyosun düpedüz apaçisin Sanami sorucam ne ariyacagimi hödük. @ Axe Bir tane daha var onu da alsaymişin alintiya. Ne çok takmassiniz markayi kafaniza. Board short gibi uzun olup içinde astar(file) olan bir tek bu grubun ürünleri biliyorum. Astar,file her neyse o olmazsa da bir tarafin tahriş oluyo. Anasini satiyim yardim degil, saldirma topic'i olmus
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Masticore said: orda da bulamadım bir de Capac Bir değil iki tane daha var. Yeter ki sen iste, biz hatalarını gösteririz.
Öne çıkan mesajlar