Epica Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ah bide bilsem kapamasını :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: hakansaitoglu, 02 Kasım 2004 21:52 tarihinde demiş ki: ON=@EQUIP if( == 2 ) Color=07a2 return 1 elseif( == 3 ) Color=0bb2 return 1 elseif( == 4 ) Color=07b2 return 1 elseif( == 5 ) Color=0819 return 1 elseif( == 6 ) Color=080a return 1 elseif( == 7 ) Color=0810 return 1 else src.sysmessage sen kim staff olmak kim sie! unequip return 1 endif [eof] sorun nerede ? unequip te sorun olabilir kafadan yazdım orda gördüğün "else" yukarıda yazmış olduğun olasılıklar dışındaki durumu gösterir yani adamın pleveli 2-3-4-5-6-7 deilse else nin altındaki satırlar işler.. if döndüsünü kapamak içinde "endif" kullanıcaksın inş bi yardımımız olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Arkadaslar parca parca vermişler ben toparlayıp vereyim daha fazla ugrasma.. [ITEMDEF i_staff_robe2] NAME=Staff Robe ID=i_deathshroud ARMOR=1000 TYPE=t_clothing CATEGORY=Provisions - GM Items SUBSECTION=Staff robe DESCRIPTION=Staff robe On=@Create Attr=Attr_newbie Hits=999 ON=@DCLICK SRC.INVISIBLE ON=@EQUIP if (==2) src.events=+e_staff Color=07a2 return 1 elseif (==3) src.events=+e_staff Color=0bb2 return 1 elseif (==4) src.events=+e_staff Color=07b2 return 1 elseif (==5) src.events=+e_staff Color=0819 return 1 elseif (==6) src.events=+e_staff Color=080a return 1 elseif (==7) src.events=+e_staff Color=0810 return 1 else Src.sysmessage Oyuncular giyemezler return 1 endif On=@unequip src.events=-e_staff [Events e_staff] on=@click if (== 2) message Counselor return 1 elseif (==3) message Seer return 1 elseif (==4) message Gamemaster return 1 elseif (==5) message Developer return 1 elseif (==6) message Admin return 1 elseif (==7) message Owner return 1 endif[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - [Bu mesaj jonq tarafından 03 Kasım 2004 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Blackhand_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Brook, 01 Kasım 2004 21:54 tarihinde demiş ki: o zaman scriptini kendin yazmaya başla yapamadığın yerlerde ben yardımcı olurum. Brook staff robe olayının insanıdır zaten :)[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. Whea of The Lost Age İşte yeni aşkım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Epica Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 jonq aynen dedigini yaptim ama gamemaster adamda bile Owner Name yaziyor anliyamadim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 illede event giydirmek zorunda değilsin. ancak giydirirsen tekrar tekrar kontrol etmez sphere daha iyi olur.[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Yogun istek üzerine M S N [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: hakansaitoglu, 03 Kasım 2004 21:43 tarihinde demiş ki: jonq aynen dedigini yaptim ama gamemaster adamda bile Owner Name yaziyor anliyamadim :D sondan başa yaz bu seferde ownerda Couns yazarsa, elseif yerine if kullan.[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Yogun istek üzerine M S N [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 :) iyimiş de localde acıp denedim sen diyince plvl 6 acc la girdim admin yazdı bende sorun yoktu.Berk in dedigi gibi dene birde ama mantık olarak boyle olmasi lazim. not: Localdeki 55i veya turevi bir version degil belirteyim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Lan ne robe muş yaz yaz bitmedi .Napıyonuz anlamadımki karınca duasınımı yazıyonuz ustune ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- " [/b]1 " " Day " | Return Of Theselia. | -------------------------------------------------------------- Gücünü asla gösterme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 hehe bende anlamadım valla bizmi anlatamıyoz arkadasmı yanlıs bisey yapıyor cozemedim :) Kodu alıp aynen kopyaladın mı yoksa bakarak degisiklik mi yaptın, hepsinde owner yazıyo olmasın :P[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Black_Lupin, 04 Kasım 2004 01:29 tarihinde demiş ki: Lan ne robe muş yaz yaz bitmedi .Napıyonuz anlamadımki karınca duasınımı yazıyonuz ustune ? :D valla bu robe başka robe.[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Yogun istek üzerine M S N [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
jonq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Arkadaslar parca parca vermişler ben toparlayıp vereyim daha fazla ugrasma.. [ITEMDEF i_staff_robe2] NAME=Staff Robe ID=i_deathshroud ARMOR=1000 TYPE=t_clothing CATEGORY=Provisions - GM Items SUBSECTION=Staff robe DESCRIPTION=Staff robe On=@Create Attr=Attr_newbie Hits=999 ON=@DCLICK SRC.INVISIBLE ON=@EQUIP if (==2) src.events=+e_staff Color=07a2 return 1 elseif (==3) src.events=+e_staff Color=0bb2 return 1 elseif (==4) src.events=+e_staff Color=07b2 return 1 elseif (==5) src.events=+e_staff Color=0819 return 1 elseif (==6) src.events=+e_staff Color=080a return 1 elseif (==7) src.events=+e_staff Color=0810 return 1 else Src.sysmessage Oyuncular giyemezler return 1 endif On=@unequip src.events=-e_staff [Events e_staff] on=@click if (== 2) message Counselor return 1 elseif (==3) message Seer return 1 elseif (==4) message Gamemaster return 1 elseif (==5) message Developer return 1 elseif (==6) message Admin return 1 elseif (==7) message Owner return 1 endif[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - [Bu mesaj jonq tarafından 03 Kasım 2004 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Brook, 01 Kasım 2004 21:54 tarihinde demiş ki: o zaman scriptini kendin yazmaya başla yapamadığın yerlerde ben yardımcı olurum. Brook staff robe olayının insanıdır zaten :)[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. Whea of The Lost Age İşte yeni aşkım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epica Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 jonq aynen dedigini yaptim ama gamemaster adamda bile Owner Name yaziyor anliyamadim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 illede event giydirmek zorunda değilsin. ancak giydirirsen tekrar tekrar kontrol etmez sphere daha iyi olur.[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Yogun istek üzerine M S N [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: hakansaitoglu, 03 Kasım 2004 21:43 tarihinde demiş ki: jonq aynen dedigini yaptim ama gamemaster adamda bile Owner Name yaziyor anliyamadim :D sondan başa yaz bu seferde ownerda Couns yazarsa, elseif yerine if kullan.[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Yogun istek üzerine M S N [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 :) iyimiş de localde acıp denedim sen diyince plvl 6 acc la girdim admin yazdı bende sorun yoktu.Berk in dedigi gibi dene birde ama mantık olarak boyle olmasi lazim. not: Localdeki 55i veya turevi bir version degil belirteyim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Lan ne robe muş yaz yaz bitmedi .Napıyonuz anlamadımki karınca duasınımı yazıyonuz ustune ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- " [/b]1 " " Day " | Return Of Theselia. | -------------------------------------------------------------- Gücünü asla gösterme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 hehe bende anlamadım valla bizmi anlatamıyoz arkadasmı yanlıs bisey yapıyor cozemedim :) Kodu alıp aynen kopyaladın mı yoksa bakarak degisiklik mi yaptın, hepsinde owner yazıyo olmasın :P[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Black_Lupin, 04 Kasım 2004 01:29 tarihinde demiş ki: Lan ne robe muş yaz yaz bitmedi .Napıyonuz anlamadımki karınca duasınımı yazıyonuz ustune ? :D valla bu robe başka robe.[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Yogun istek üzerine M S N [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar