-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 nerdeeen nereye arkadaş, http://www.youtube.com/watch?v=NdDU_BBJW9Y&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Çok iyi (tu). Bayılıyorum böyle 0 dan zirveye başarı hikayelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 mükkemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 çocukluğum... böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 vay be. benim legom olmadı lan pek. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Bende de made in turkish versiyonları vardı yapa mıydı neydi markası. Video güzelmiş ayrıca 17 dakikayı nasıl izledim bende anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Ayy çogzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 http://www.myfacewhen.net/uploads/3852-epic-feel-time.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 güzel yapmışlar. hillary page ve kiddiecraft lego'nun kutusu da şu bana bu olay hep üzücü gelmiştir. birisi bir şeyi bulur. haberi dahi olmadan, alakasız bir yerde plastik kalıp imalatı yapan firma adamın bulduğu şeyin örneğini verir. alan adam zengin olur. bazen şans yüzüne gülmeli gerçekten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 video cok guzel de kiddicraft'tan bahsedilmemesi biraz tarafli tarih olmus. kiddicraft'in cok iyi bir fikri var ama son urune cevirmede pek basarili degiller. lego o fikri kopyalayip teknik seviyeden cocuklarin ilgisini cekecek oyuncak seviyesine getiriyor. fikri lego'ya ittiren de video'da gosterildigi gibi plastik baski makinasini ureten firma. muhtemelen "bakin bu iste cok para var, siz de bu ise girin" diyerek satiyorlar makinayi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bende ızledım gecen güzel video olmus kiddicraft iyi hosta, hiç bi ne doğru ölcekte üretmiş adam blockları neden icine tüp koymus. ikiside cok temel özellikler, üzgünüm yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar