Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 evet sam a katılıyorum çok ilkel yani afrikada bile oynamıyorlardır biz hala burada manyak gibi oynuyoruz niye böyle ya daha komplike oyunları kaldıramıyoruz gibi sanki? yokmu lan adam gibi paintball oynuyan ulan bi allahın kulu futbol alanı kadar saha açmıyo paintball için be:( dünyanın en taktiksel oyunlarından biri paintball ramboculuk yapmassan okadar zevkliki herkez surların arkasına yere yatmıyor esası hareket ediyorsun:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam [Bu mesaj Chemical tarafından 03 Kasım 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Sam, 03 Kasım 2004 23:03 tarihinde demiş ki: futbol çok sıkıcı ya.. kesinlikle sonuçlar arasında eşitliğin mümkün olmadığı sporlara kıyasla ilkel olduğunu düşünüyorum.. benim bittigim an bu andir sam...bitirdin beni :-)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 evet aslında biz de öyle olabiliriz aslında ama sanıyorum daha zamana ihtiyacımız var ne bileyim belki de biraz daha gelişmek gereklidir[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 öyle tabii, beraberliğe oynama kavramının sözkonusu olup da böyle popüler olabilen tek spor benim bildiğim. voleybol gibi sporlardaki heyecanın çeyreğini bulamıyorum futbol maçlarında, hele hele üfürükten takımlarsa keyif diye birşey yok.. özellikle topun sürekli hareket halinde tutulması gereken takım sporları çok daha hareketli, sürekli bir rekabet, uğraş ve çaba var, kimse anı kurtarmayı hedeflemiyor.. kaç kere küfrettim en büyük maçları seyrederken top çevirenlere, nasıl bir saçmalıktır bu anlamış değilim.. işte futbol böyle bir spor, 90 dk seyredip 90 sn'sinde heyecan yaşanıyor..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 sayinin cok kazanildigi sporlarda belirli bi sevinc yasayamiosun kucuk kucuk cok sevinc yasaniyo ama futboldaki bir golun sevinci bircok sayiya bede oluyo. Aslinda futbol seyretmesi zevksiz oynamasi zevkli bi spordur bence.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ben futbol seviyorum aslında ama tabi bir buz hokeyinden ya da masa tenisinden aldığım kadar zevk alamıyorum iki sporu da ciddi anlamda yapıyorum ikisi de hızlı sporlar evet masa tenisinde skor çok fazla ama hokeyde öyle değil maçlarda gol pozisyonu çok olmasına rağmen gol atmak bir hayli zor kale küçük kaleci kocaman :) dolayısı ile hızlı sporlar benim de çok tercihim oluyor[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bunu diyorsun da futboldan başka kaç spor oynadın acaba? :) ben de oynadığımdan değil de bunu sadece oynayan bilir.. ama ben seyirci olduğumdan ben işin gösteri tarafına bakmak durumundayım ve futbol gösteri sporu olmaya müsait değil, gerekli kaideleri yerine getiremiyor. 90 dk seyrediyorsun ve skor 0-0, 1-0, 1-1 filan. bir golü atınca takım büyük ihtimalle maçın 'üzerine yatmaya' çalışıyor, kaba tabirle kabız oluyorum ben. hani futbol müthiş heyecanlı gibi gösteriliyor ya, bütün o heyecanlı gösterilen sahneler aslında 90 dk'den alınmış 9 dk'dir taş çatlasa. bunlar gösterilir, fragman filan yapılır. ve bunca yetenekli insan getirisi yüksek olduğu için bu spora yöneldiği halde durum böyle. benzer yetenekler diğer spor dallarına aksa neler görürüz, en yakın gelirli olan basketbolda neler görülebiliyor mesela nba'de. nba diyorum çünkü o kazanç çekiyor yetenekleri spora. voleybol'da bu paralar dönsün ne oyuncular çıkar daha, bu haliyle bile daha keyifliyken kaça katlar kim bilir gösteri değeri..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Hersey gol degilki sam :) ne 0-0 bitmis maclar tuvalete gidemeden izlendi futbolda :) buda degisik bi yonu. baska hicbi spor seni skor olmadan ekrana baglamaz bence..baglayadabilir... herneyse :-p[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 mesela buz hokeyi dedim Ülkemi temsil etmiş bir oyuncuyum masa tenisinde o kadar da ilerleyemedim ama onda da iyi olduğumu düşünüyorum haricinde iyi basket de oynarım lisanslı olarak yapmadım ama bayağı bir zamanımı basket oynayarak geçirdim[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 valla o dediğin fanatikliğin getirdiği birşey, ben kendi tuttuğum takımın kaç tane avrupa maçını esneyerek seyrettim sayısını hatırlamıyorum. rakip takımlar dersen zaten para almam gerek izlemem için. yoksa futbol yapısı itibariyle sıkıcı olmaya müsait bir oyundur, şu takım bu takımın kötülüğüyle ilgisi yok. gösteri sporu olmaya müsaitse bir spor o zaman kötü oyuncularla bile keyif verebilir, futbol böyle değil..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 basket bi gosteri sporudur denebilir sam. ama kotu oyuncularla oynanan bi baskete kac dakika tahamül edebilirsin bilmiyorum, en azindan ikisininde profesyonel oldugunu varsayarak nba ile türkiye ligi arasindaki seyir zevkini ornek verebilirim.güzel oynayanla her sporu seyretmek zevkli olabilir bence.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- [Bu mesaj daverc tarafından 03 Kasım 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 fado, fiesta... hmm 3. f neydi ki. :-P[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar