ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 herkese merhaba öncelikle sitede yeni sayılırım ama fark ettim ki spor bölümünde futboldan başka bir şey konuşulmuyor bu beni bir futbol sever olmama rağmen çok rahatsız etti bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz. bu arada ilgilenen olursa ice hockey ve masa tenisi diye iki yeni konu açtım spor da[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla'
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Siz ... siz... siz... Ammman tanrım ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- " [/b]1 " " Day " | Return Of Theselia. | -------------------------------------------------------------- Gücünü asla gösterme !
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 asıl siz....siz....siz....sanki dünyada başka bir spor yok gibi ben de seviyorum futbolu ve bu kadar konuşulmasına karşı da değilim aslında benim demek istediğimi sanırım anlamadın ben diyorum ki!!!!! neden sadece futbol diğer sporlar da var futbolu ben de oynuyorum ben de izliyorum ben de konuşuyorum ama diğerlerine de açığım[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla'
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bunu buraya değil Spor'a aç .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- " [/b]1 " " Day " | Return Of Theselia. | -------------------------------------------------------------- Gücünü asla gösterme !
daverc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 kimse zorla konusturulmuyo veya susturulmuyor, diger sporlar hakkinda konusacak lafi olan veya konusmak isteyen istedigi gibi konusur.Madem konusmak isteyen yok zorla güzellik olmaz.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 sanki elimde bir silah var da seni zorla başka sporlarla ilgili konuşturuyormuşum gibi tavır alıyorsun ilk önce ne dediğimi anla ondan sonra bana cevap yaz lütfen[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla'
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Black_Lupin, 03 Kasım 2004 22:48 tarihinde demiş ki: Bunu buraya değil Spor'a aç . buraya açmamın sebebi belki ilgilenen olabilir diye düşünmemdir ama yanılıyorum galiba olsun canınız sağ olsun[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla'
togi92 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 demekki baska spor forumlari bulcan cunku burda kimseye bukonuda konusma diyemezsin hele hel konus spor secimindeyse[signature][hline]If GOD is a Dj & Life is a dance floor ....
daverc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 neyse ice_man gereksiz urasip yazmisim yaziyi bak sen keyfine.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 futbol erkek oyunudur burdada çoğunluk erkek olduğu icin ve futbol günümüzün en popüler sporu olduğu için ve futbol ve ve..[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma..
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: daverc, 03 Kasım 2004 22:48 tarihinde demiş ki: kimse zorla konusturulmuyo veya susturulmuyor, diger sporlar hakkinda konusacak lafi olan veya konusmak isteyen istedigi gibi konusur.Madem konusmak isteyen yok zorla güzellik olmaz. Futbolu sevmesem de, spor bölümünde aşırı derecede futbol ağırlıklı konuların olması bana batsa da vardığım kanı daverc'in dediği gibi. Demekki insanlarda başka konular konuşmak için potansiyel yok. Eğer diğer sporlarla ilgilenenler ilgili olayları konu alan başlıklar açarsa devamı da gelecektir. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bir ara değişik spor dallarnın tanıtılması modası falan vardı (ya da sallıyor da olabilirim :p) Yoksa da biz yapalım işte. İnsanlar konuşmaya hevesli zaten. İlgi çekici şeyler çıkabilir.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org
Predator Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ya ne biçim cevap veriyosunuz siz ya ? adam farklı konularda ilgili olduğunu belirtmiş elinizden gelse dövüceksiniz hayret bişey ya. ben masatenisiyle ilgileniyorum bayada öğrendim falan ama sonra bıraktım 1 yıldır oynamıyomda oynasam hatırlarım baya. ama eskişehirdeyim[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki: Ölüm yaşamın bir parçasıdır. Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız. Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar.
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ya sanırım anlatamadım ben kimseye her hangi bir konuda konuşmayın demiyorum sadece başka şeylerin de olduğunu hatırlatmaya çalışıyorum evet futbol çok güzel ben de atıyorum arkadaşlara mesajlar ama diğerlerinin de farkındayım sadece bunu anlatmak istiyorum umarım anlamışsındır[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla'
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ice man e katılıyorum futbolda takıldı insanalar neden dersek bidefa çok az masrafı var oynamak için 1 teneke ve 4 taş bile yetiyor en ucuz spor futboldur bildiğimiz gibi hatta şu sopalarla oynanan oyun bile daha masraflıdır çünkü sopaları bile satın almanız gerekir 1 milyon falan:) futbol tamamen bedavaya geliyor birde kuralları çok çok basittir en basit kurallar futbolda vardır ve futbolun holigan taraftarlarının %99.999 u salaktır afedersiniz esası salak değil gerizekalıdır çünkü sadece futbolun kurallarını anlıyabilirler zekaları geri olduğu için içgüdüler daha öne çıkar yani kavga etmek isterler ama polis denilen birşey şehir içinde kavgaya izin vermemektedir ama gel görki futbol denilen oyunun taraftar denilen insanları birbirleri ile rahatca kavga edebiliyorlar yani futbolun türkiyede ünlü olmasının sebebi basit ucuz ve holiganların istediği gibi insanları 2 ye ayırıp birbirlerine saldırmalarını destekliyor esası bütün geçmişimiz öyledir 2 ye ayrılıp gereksiz yere savaş çıkarmanın ustasıdır türkler[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Çok fazla konuşuyosun . Buraya tıklıyosun gidiyosun orda yazıyosun yazını[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- " [/b]1 " " Day " | Return Of Theselia. | -------------------------------------------------------------- Gücünü asla gösterme !
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 eyvallah arkadaşlar başta gelen eleştirilerden sonra kendimi kötü hissetmeye başladığımı düşünüyordum sağolun :)[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla'
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bu konuyu taşıyalım spor bölümüne, orada bulunsun. Bu arada Hentbol şampiyonluğu olan pati kimdir? Hangi takımla şampiyonluk elde etmiştir?[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 gerçekten kimdir?[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla'
daverc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 biri kedidir kedi dicek bende bogazlicam elemani :)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 :) güzel cevap olurdu :) Neyse bakalım, biraz zor ama inşallah avrupa karate-do şampiyonumuz da olacak yakın zamanda.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 futbol çok sıkıcı ya.. kesinlikle sonuçlar arasında eşitliğin mümkün olmadığı sporlara kıyasla ilkel olduğunu düşünüyorum..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 birde yabancılarda daha çok bölgelere göre parçalanmış şekilde tabii kriket,football,soccer,baseball,buz üzerinde kayılarak oynana oyun neydi lan mermet taşları atıyorlar hani,paintball,handball,softball,basketball,volleybal,buz hokeyi,tenis,bedminton falan.. gibi birsürü sporun defalarca üstünden geçtiği halde ülkece FUTBOL da kaldık[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Herkese çarşılı ihsan muamelesi yapmayın...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
daverc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ben zaten hep esitligi savunmusumdur. *yancizer*[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Sam, 03 Kasım 2004 23:03 tarihinde demiş ki: futbol çok sıkıcı ya.. kesinlikle sonuçlar arasında eşitliğin mümkün olmadığı sporlara kıyasla ilkel olduğunu düşünüyorum.. oha bu ne =) futbolu sevmem ama bu beni yıktı hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Öne çıkan mesajlar