yvz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 nasıl olduda kimse acmadı bu başlığı, finali oynanıyor, teeja yine yardırıyor. http://www.twitch.tv/ignproleague?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.ign.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 adamı durduramıorlar a.q. terranlar izleyinde nasıl oynanırmış görün. nestea de baktı olmuyor kendi çıktı sahaya şimdi ama o da yenilir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Şu 6. maçı izlesin bütün terranlar da sonra tekrar ağlamayı düşünsünler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 bakıyordum yonghwa yeniyordu kombata girerken gözümü kapayıp dalıyordum ki birden spiker çıldırdı bi açtım taeja önde ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 millet hala nerf taeja buff terrans diye ağlıyo.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 abi inanılmaz oynuyor adam ya. hero dumur oldu o combatı nasıl aldı diye, bisu face yaptı falan. öle abuk amcları ipe dizki adam hele bu sonuncu team liquid artık dağıldı zaten, sevinc utangaclık heycan cosku birbirine karıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 teamliquid takımı dağıtsın, sadece tajea ile, taejaliquid olarak devam etsin bence. daha az masraf etmiş olur. bide şu yoruma fena koptum said: OMG... IMAGINE TAEJA GOING ZERG AND A MOVE>.. he would be a god4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 nestea alir diyodum adam yine droplariyla aldi oyunu saka gibi. kimse de minerallerin arkasina 2 tane spore atmadi ona yandim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Adam Messi gibi; Team Liquid'i sırtlıyor resmen. Hero gibi GSL Code S oyuncuları olmasına rağmen; çok genç, inanılmaz yetenekli, gelecek vaadediyor ve herşeyden önemlisi birçok koreli gibi oldukça mütevazi. TL'in takım oyunculuğu bir Evil Geniuses gibi değil; genelde bireysel yetenekler üzerine kurulu. Zaten takımlar genel olarak yıldızlardan oluşmadığı için, birisinin hatasını IPL gibi turnuvalarda diğeri kapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 havalara girmeyin hemen. adam form tutturmuş gidiyor işte, yoksa ne terranlar gördük biz ortalığın tozunu attığı günler code a'ya falan düştüler. taeja'da da aynısı olacak. az biraz form kaybetsin ait olduğu çöplüğe, terran mezarlığına döner o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micton Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Şu ana kadar yapılmış en berbat espor etkinliğiydi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 A.M.D = A Major Disappointment sanırım açılımı bu şekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Ulan REt adam olmıcan sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Micton said: Şu ana kadar yapılmış en berbat espor etkinliğiydi bu. hangi açıdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Oyuncular kutuların içerisinde olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micton Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 crasher said: Micton said: Şu ana kadar yapılmış en berbat espor etkinliğiydi bu. hangi açıdan? Turnuvayı online izleyenler açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar