Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ben de tersine sevmiyorum subway'i. kac kere yedi isem hepsinde de midem agridi. ayrica en berbat kahveyi de suana kadar MCD ve subway'de icmisimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 (tu)arası cok iyi oluyo ismi kötü ismini degiştirsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 reyou said: Fistan said: iyi iyi subway batmadan yiyebilmissin http://www.forbes.com/sites/caroltice/2012/05/09/the-top-10-fast-growing-franchise-chains-that-powered-through-the-recession/ subwayi bilmeyen mi var da forbesten link vermişssin en büyük fastfood şirketlerinden biri ama bir de türkiye subway i arastirsaydın 1999 dan günümüze :) önceden 20 civarında subway vardı. 13 senede şube sayısı şu an 17 mi ne. nette cok fazla bilgi yok eski subway tr hakkında, yaşın tutuyor mu bilmiyorumi bilmedigin kesin o zamanki subwayleri. turkiyede tutmadı.şimdilerde minik dükkanlarla tekrar girme çabasında. bu kadar büyük bir fast food zinciri 10 yıldır türkiyede bişey yapamamışsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 pazarlaması zayıf subway'in böyle sanki fastfood'cu değil de elit bir restoranmış gibi takılıyorlar düzgün promosyonları da yok hiç fiyat olarak dominos'tan pahalı değillerdir mesela ama dominos da yanılmıyorsam 5-6 sene önce bu tip elit bir restoran görünümündeydi düzgün promosyonu reklamı yoktu şimdi adamlar şaha kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 şaha kalktı da ne oldu peki? 2 sene önce güzeldi pizzaları şimdi kıyaslanamaz bile o zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Ne subwaymis arkadas ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 franchise alanlar bişey sanıyolar heralde tr de kendilerini ya da tr ye pazarlayan adam artis. oysa gitse baksa dış ülkelerdeki subwaylere görür ne oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Dönere karşı subway sandwich pazarlamak...Serious business. Dynamik kahve içilir mi ya subwayde hele ki senin gibi ENG olan birisi böyle hata yaparmı ^^, Fistan'da haklı. Bende işe dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 dönerle ne alakası var abi köpek gibi kaç yıldır hamburger patates kola yiyor bu millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 baya poor marketing canım, kaç sene olmuş ilk defa yedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Cute said: Dönere karşı subway sandwich pazarlamak...Serious business. Dynamik kahve içilir mi ya subwayde hele ki senin gibi ENG olan birisi böyle hata yaparmı ^^, Fistan'da haklı. Bende işe dönerim. Cute diye erkek nicki olmaz , mi ' yi ayirmayan kiz da olmaz nerden tutarsan tut elde kaliyosun cozemedim ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 niye olmasın erkek KÜT işte daha nolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 copry said: Cute diye erkek nicki olmaz , mi ' yi ayirmayan kiz da olmaz nerden tutarsan tut elde kaliyosun cozemedim ^_^' paticik ismine kanıp gelmiştir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Sirin anlaminda algiladim ben halbuse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mr_Hand said: copry said: Cute diye erkek nicki olmaz , mi ' yi ayirmayan kiz da olmaz nerden tutarsan tut elde kaliyosun cozemedim ^_^' paticik ismine kanıp gelmiştir. :D Baya oldu kayıt olalı ya. Ultima Online Pony tail female fencer, so cuteeeeee ^^, Lanet eski günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 nick neydi uo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Adeta sherlocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Fistan said: nick neydi uo da Cute Corte.Locusdan quanna kadar böyle gitti başka serverlardada aynı. uodan kalma tanıdıklar var burada yahu Zegna Regalya bir kaç tane daha var ama başka nickler ile kayıtlılar. Evet vendorun adı subway idi hayır şaka :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 adam bu günü bekliomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 aaa sende. Neyse ö.m devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 çok kesmişimdir seni sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Cute valla bir kere yaptim o hatayi, o da sabahin korunde kalkip tanimadigim 50 tane insanla bulusmaya gittigim yerde erken gelip bekleyecekken kahve alabilecek tek yerin subway oldugunu gormem nedeni ile oldu. 2 yudum alip sonra cop kutusuna bagisladim kahveyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Aynen bende bir yudum aldım,zift gibiydi. Bu balkan ülkelerinde kahveye çok alışmıştım şimdi memlekettede içiyorum( türk kahvesi değil ) yok abi oradaki sertliği hissedemedim. Starbuckdan sabahaları double experso söylüyorum banamısın demiyor kaldı ki 1 2 ay ara verip içen bir insanım- -birde şu subwayin tonlu sandwichni seviyorum herhalde balık sevdiğimdendir ama eski çalışan bir arkadaş kötü şeyler söylüyordu.Biliyorsundurki presslenmiş böyle dondurma gibi o balık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 balkan kahvesi derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ekmek peynir domates kaç para subwayde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar