Suark Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 az önce yedim, bugüne kadar hep ertelemiştim. OHA LAN DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYİ BU yenisini isteyesim var ama hayvanlık olmasından korkuyorum. yemeyen sandviçe o kadar para verilirmi ooolm diyen varsa ekmeği falan çok büyük bide inanılmaz lezzetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 çok lezzetlide bende çok severimde gereksiz pahalı bence. sandviç sonuçta. tek olayı ekmeği bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Suark said: az önce yedim, bugüne kadar hep ertelemiştim. OHA LAN DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYİ BU yenisini isteyesim var ama hayvanlık olmasından korkuyorum. yemeyen sandviçe o kadar para verilirmi ooolm diyen varsa ekmeği falan çok büyük bide inanılmaz lezzetli. Bize de ısmarla panpaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 12.5 yav nesi pahalı abi, burger istesem aşşa yukarı o para bide tadı tuzu yok sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 subway (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 doymuyorum ki sadece o sandviçle. cookie vs bişi almak gerekiyo yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 zamanında çok bmt yedim marmariste, haftada 2-3 falandı böle :o, bu ara yengeçli sandviç ve tonlu salata alıyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 kaç santim yedin suark!? hmmppfff en son ne zaman bu kadar aç oldun? owwsssfffff!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 mandalina olan evde cinsel hayat olmaz dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 dasaaa said: kaç santim yedin suark!? hmmppfff en son ne zaman bu kadar aç oldun? owwsssfffff!! http://i.imgur.com/47NNj.png o değil de subway'ler kapanıyor galiba. Yerini Panino Time diye bi şey alıyor. Subway'in aynısını yapıp satıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 yaw onun suratını kestim ilk önce ama yazıyı editlemek içimden gelmedi. ondan helecan heyecan yapıp terleyen adamı aldım. çünkü i love dolaylı anlatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Ürünlerinde bir terslik var, hiç doymuyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 hmm sende bi doyumsuzluk olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Ben de doymuyorum, 2 saat önce 2 tane söylemiştim, az önce 2 tane daha attım bi de kola.. Oyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 subway iyidir alacağın ürünü 100'lerce farklı kombinasyonla alabilmen kendini özel hissetmeni sağlar yediğinin kendi seçimlerin sonucu oluşan bir tad olduğunu düşünürsün böylece ve kendini özel hissedersin sanki satın aldığın ürüne hakimmişin gibi 21.yüzyılın ikinci yarısı da bu sayede yürüyor şaka lan şaka iyi tabi subway lezzetli gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 sene 2012 adam ilk kez subway yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 ben hala yemedim subway abi niye eziyorsun ki? insan olup yollasana ayıp lan yıllardır şeyim şiş dolaşıyorum canım çekiyorda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 dasaaa said: hmm sende bi doyumsuzluk olabilir. Aksine kolay şişen bi adamım, sadece subway'den yerken oluyor bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 subway mcdonaldsin bi basamak ustu, dunyanin en guzel seyi denmesi kalbimi kirdi, yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 güzel fesfud olm işte o bakımdan en güzel bu arada bugüne kadar yememiş olmam benim hatamdan çok onların hatası,poor marketing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 pleblikle alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 http://www.ntvmsnbc.com/id/25190388/ go go go birde türkiye'de yaygınlaşsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 pahalı, sandiviç lan alt tarafı. güzel ekmek dediğiniz şeylerin bir somunu maksimum 5-6tl zaten gidip sosyete fırınlarında bulabilirsiniz bebekte şurda burda, bi sandiviç boyutudaki ekmeğe marketten alacabileceğin zımbırtıları doldurup onu 7tlye 12tlye getirmek hayvanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 bi ara karşdeşim burada çalışıyordu her kombinasyonunu yediydim bmt güzel ama baharatlı geliyor bana o yüzden tercihim melt ayrıca o sogan sosu közlenmiş biber sosu falan çokkk başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Suark said: 12.5 yav nesi pahalı abi, burger istesem aşşa yukarı o para bide tadı tuzu yok sdsf whooper jr. menü 7 tl burgerkingde. yanında kola ve patates var. subwayin fiyatı fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar