mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Adamin demek istedigini anlamazliktan gelme lan ne bicim modsun sen İsi gucu trollluk zibidilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 dasaaa said: luba cebecizade'den iyiymiş. ama renk falan yok luba'da. çok az renkli, büyük dövmelerde renk aranıyor doğrusu var abi. kız arkadaşıma bahsettim, lubayı izmirde bilmeyen yoktur diye azarladı. saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 mulgear6 said: Adamin demek istedigini anlamazliktan gelme lan ne bicim modsun sen İsi gucu trollluk zibidilik şarkısı bile var yozgat yöresinden küçük esnaf kan ağlıyor. halimizi berk bey dinlemiyor zengin berk bey almanya'da zengin berk bey sefalarda esnaf dasaaa isyanlarda @esh: görmediğime inanmam abi ben. facebook sayfasından baktım. arada mavi, kırmızı atmış. kalanı siyah beyaz çalışmış gibi duruyor. ha çok başarılı kadın. gerçekten diğer verilenlerden fersah fersah iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 güzel izmirimin güzel dövmecileri ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bunlar başarılı, bol karmaşık çizimli "aa ne var kolunda ki senin cnm" diyen kızlara , yanınızda daha uzun oyalanma, kıçınıza başınıza bakma fırsatı verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 abi o wanted oraya hiç olmamış be iğrenç olmuş hatta dasaa ayrıca parayok bu ay fakirlikten kırınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 abi o biraz benim çingeneliğim sanıyorum azıcık daha renkli seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Esh said: 5-10k atacaksan amerikaya git 1 hafta kal yaptir don. Bu isin dandigi adama kol kestirir. örnek diye gösterdiğim dövme amerikada 3 ayda yapıldı, 3000 dolaraydı yanlış hatırlamıyorsam. hadi parayı biriktirdim diyelim, o parayı biriktirmek için fulltime çalışıyor olmam lazım nasıl gideyim amerikaya sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 para kazanmanın bi yolunu bulabilirsin bence ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 burada önerilen dövmecilerden sonra amerikaya kasmak anlamsız kaldı. ben bi tek ruhsel i biliyodum kaliteli istanbulda, birsuru adam cikmis. sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 abi luba denilen rus bayan gayet iyi bence onu deniyebilirsin. antalyada da berat diye bi dövmeci vardı ama o çok dark tarz dediği kendine acaip acaip melankolik dövmeler yapıo hepsinde in cin şeytan içeren bi hava var :) luba bence aradığın kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 evet ya çok kaliteli yapanlar var, ama ben şunu anladım ki, kaliteli dövme tasarlayamıyorlar pek. yani koyuyo japon balığını, arkasına biraz gölgeli bişeyler atayım diyo oh tamam. ha kalitesi çok iyi, ama tasarım açısından sıradan. aslında amerikada tasarımını yaptırıp dövmeyi burada yaptıracaksın o kral olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 rusun muamelesi dillere destanmış abi. güzel çizer bence. gidip bi konuşmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 kola duş dövmesi istiyorsan sen 100 dolar daha verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 ad3m said: http://www.coskunsakre.com this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 batman logosu yaptırıcam ben de ama nereye karar veremedim küçük olsa kötü durur büyük olsa yine kötü durur ne o öyle eşşek kadar yatay bişey oldugu için kola filan olmaz ne biliyim garip şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 logo yaptırma ya, batman falan yaptır bari. oldu olacak bileğinize yıldız da yaptırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 ya rus diyince hemen bi stereotipler, sexist taklitler falan. sana hiç yakışmadı bunlar Esh. Utanmalısın kendinden. Kadın rızkının peşinde, namusu ile iş yapan bi küçük esnaf şurada. yeri geliyor zor günler geçiriyor, yeri geliyor çocuğunu okula göndersin diye kenarda biriktirdiği paradan veriyor, bakkaldan borç alıyor.ekmek isterken deftere yazdırıyor. sen geliyorsun böyle hemen rus diye.. söylemek istemeyeceğim benzetmelerde bulunuyorsun. hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 mulgear6 said: batman logosu yaptırıcam ben de ama nereye karar veremedim küçük olsa kötü durur büyük olsa yine kötü durur ne o öyle eşşek kadar yatay bişey oldugu için kola filan olmaz ne biliyim garip şeyler poison ivy yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 yalnız amerikada asshole bleachingden sonra anal star tattoo da standart haline gelmiş, dövme ararken nerelere geldim arkadaş. google ı seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 -Deno- said: logo yaptırma ya, batman falan yaptır bari. oldu olacak bileğinize yıldız da yaptırın. heath ledger'ın jokerini yaptırıyım hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 -Deno- said: ad3m said: http://www.coskunsakre.com this bkmnin yarısına dövme yapmış adam asdşlfkasdf. gayet de iyi çalışmış. çok feyzli bir abiye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 kaçın abi, arkanıza bakmadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Chiptech said: evet ya çok kaliteli yapanlar var, ama ben şunu anladım ki, kaliteli dövme tasarlayamıyorlar pek. yani koyuyo japon balığını, arkasına biraz gölgeli bişeyler atayım diyo oh tamam. ha kalitesi çok iyi, ama tasarım açısından sıradan. aslında amerikada tasarımını yaptırıp dövmeyi burada yaptıracaksın o kral olabilir. o linklediğim eleman iyi işler yapıyor ya. beğendiysen bi konuş bence. deviantart üstünden konuşabilirsin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bu adamin isleri hakkaten cok hosuma gitti valla adam renk ve golgede cok basarili e:spoylıra alalım ayıbolmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar