di Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Selam, Hizlica bakindim, benzer sikayetler de gordum ama cozumu goremedim ne yazik ki. Mail'lerim icin Thunderbird kurdum. Aktif kullandigim tek mail'im gmail hesabim ve ne zaman yenibir mail gelse, uyari oarak daha once gelen 4-5 mail'i gosteriyor. Hep ayni mail'ler cikiyor bu arada uyari olarak. Nedir, nasil cozulur bilgisi olan var midir acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Thunderbird'ı bırak abi, Mozilla tarafından discontinued oldu o. Şuna bak: http://forum.paticik.com/read.php?6,6343359,6364305#msg-6364305 2 hesap ücretsiz, üstü paralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 calendar vs varsa bende bırakıyoum tb ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Ya herseye para vermekten biktim ben. Aylik 3-5 dolar derken aylik yuzlerce dolar gitmeye basliyor bir yerden sonra. Ustelik 12 aylik update ile birlikte 50 dolar. Ilk seneden sonra tekrar para odemek gerekecek adam akilli bir update istersen. Neyse. Sorunun kaynagini buldum bir de. Gmail'e gelen mail dusunce IMAP folder'lardan All Mail'de ve important olarak isaretlenmisse Important folder'inda da unread olarak gorunuyor. Inbox'ta ki mail'i okuyunca, o dizinler update olmuyor ve Thunderbird hiyari surekli yeni mail'in var saniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 tek hesap kullandığını söylediğin için dedim emclienti. 3 hesap ve üstü için para istiyorlar, beleş bir hesap ya da iki hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Yok abi ikiden baya fazla. Aktif kullandigim hesap gmail ama. Digerlerine pek mail gelmiyor su aralar. Ha bir de Thunderbird kullanmamin tek sebebi portable olarak kurabiliyor olmam. Yoksa Outlook falan da yetecek gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar