Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayarın ses ayarları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam.

bundan 1 hafta kadar önce pcnin ses sisteminden kaliteli ses alamamam sonucu kasayı tamire götürdüm. 3 farklı bilgisayarcının elinden geçti pc ve 3'ü de çok rahatsız edici bi ses olmadığı ve ses kartının yanmadığını söyledi.

hak veriyorum, inanılmaz rahatsız edici bir ses yok bilgisayarda ama bu bilgisayarı 3 yıldır kullanan birisi olarak ses sisteminde bir bokluk olduğundan eminim. geçen haftaya kadar bir şey yoktu mesela. bir gün arka arkaya 3-4 defa elektrikler gidip geldi, nolduysa o günden sonra oldu.

neyse son götürdüğüm adam ses ayarlarında biraz oynama yaptığını söyledi, eve gelip denediğimde cidden biraz iyileşme vardı seslerde. ben de içten içe ayarlardan şüphelenmeye başladım artık.

bu konuda nete biraz baktım ama çok eski ve çöp gibi bilgi olduğundan sizin yardımınızı isteyeyim dedim. yani pc'den anlayan arkadaşlar bi pm atarsa çok iyi olur ama bilgisayarının ses kalitesinden memnun olan birisi ekolayzer ve bilgisayarının ana ses ayarlarının fotoğraflarını koyabilirse çok makbule geçer cidden. xp sistem bi de.

bu kadar.
  • Yeni Oluştur...