kaczynski Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 selam. bundan 1 hafta kadar önce pcnin ses sisteminden kaliteli ses alamamam sonucu kasayı tamire götürdüm. 3 farklı bilgisayarcının elinden geçti pc ve 3'ü de çok rahatsız edici bi ses olmadığı ve ses kartının yanmadığını söyledi. hak veriyorum, inanılmaz rahatsız edici bir ses yok bilgisayarda ama bu bilgisayarı 3 yıldır kullanan birisi olarak ses sisteminde bir bokluk olduğundan eminim. geçen haftaya kadar bir şey yoktu mesela. bir gün arka arkaya 3-4 defa elektrikler gidip geldi, nolduysa o günden sonra oldu. neyse son götürdüğüm adam ses ayarlarında biraz oynama yaptığını söyledi, eve gelip denediğimde cidden biraz iyileşme vardı seslerde. ben de içten içe ayarlardan şüphelenmeye başladım artık. bu konuda nete biraz baktım ama çok eski ve çöp gibi bilgi olduğundan sizin yardımınızı isteyeyim dedim. yani pc'den anlayan arkadaşlar bi pm atarsa çok iyi olur ama bilgisayarının ses kalitesinden memnun olan birisi ekolayzer ve bilgisayarının ana ses ayarlarının fotoğraflarını koyabilirse çok makbule geçer cidden. xp sistem bi de. bu kadar.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Bir LiveUSB ile Ubuntu filan takıp denesene. Orada ses nasıl?
kaczynski Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 @gerge, anlamadım dediğini valla sdf. @fistan, 3 farklı kulaklıkla denedik aynı sonuç. hoparlör takınca da bişey değişmiyo.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 http://www.ubuntu.com/download/help/try-ubuntu-before-you-install
kaczynski Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bu işletim sistemini kurmak neyi değiştirecek ?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Kurmayacaksın, CD'den ya da USB'den çalıştıracaksın. Sorun yazılım mı, donanım mı anlayacaksın.
kaczynski Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 pekala indiriyotum setubı hemen
Öne çıkan mesajlar