Spartan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 BEni kastederek "yurdum insanı bu kadar mı ingilizce manyağı oldu" diye bir cümle kurarsan karşılıgını alırsın.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 bu da benim araba ismi Rose'nun dalgası kızlar hasta bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 böyle arabalarla bağfat caddesine çıksan...[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ya bırakın allah aşkına sidik mi yarıştırıcam bide pes.. neyse arkadaşlar. bi ara drag yaparız. heah[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 peki mazda gibi convertiblenin üstünü açabile warmı? başa başladımhesi hardda gdiyoodum 4 5 yarış sora dedi artık tepeni çıkarabilirsin die ama çıkaramıym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 vay be bi msg ile kuruttum konuyu herkes sustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 bütün özellikler açılınca en iyi araba skyline.(bence) ilk açıldığı zaman en iyi değil ama. skyline la oynadım hep son yarışları ve çok kolaydı. dragda 355.55 yaptım motor yandı. bugün de sildim oyunu zaten baydı.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 383 yaptım skyline ile geçen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ben geçtim 383,0000000000000000001 yaptım. zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 HADI KAPISALM[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Oynarken oluyorum ozellikle full efektler olunca daha gercekci oluyor. Makine başında yarışırken kalpten giden biri haberlere çıkarsa şaşırmayın. bu işin espirisi gerçekten super.[hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 benim araba nosla 460 basıo[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ya en düşük detay yapıyorum kaldırmıo kampitür[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ee convertible olayını bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: WaNTeD, 12 December 2003 00:17 tarihinde demiş ki: ee convertible olayını bilen Berbere gidiyosun.."Abü bi zahmet sana zahmet sinek kaydı yapıver kaseyi" diyosun..mis gibi convertible oluyor..saclarını da traştan sonra iste ki tak çıkar olsun..konvörtıbıl hesabı.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: Androner, 11 December 2003 11:31 tarihinde demiş ki: ben geçtim 383,0000000000000000001 yaptım. zuhaha İspatla kardeşim!Göster bi ss.Gerçi ben de göstermemişim ama olsun hd de babalar gibi duruyo.İcabında çotadank yapıştırırım buraya kalırsın öle.Bak adam 460 yapmış sen hala konuşuyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 oyun beni baydı 90. bölümden sonra.. sildim.[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 valla ben mazda ile noslu 460 basabiliyorum..resmi koyacak web site ok...pimps de çalışmıo nedense..bir ara koymaya çalışırım[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: Mayhem, 12 December 2003 00:42 tarihinde demiş ki: İspatla kardeşim!Göster bi ss.Gerçi ben de göstermemişim ama olsun hd de babalar gibi duruyo.İcabında çotadank yapıştırırım buraya kalırsın öle.Bak adam 460 yapmış sen hala konuşuyosun.. öyle ss falan bozar bizi :) ne o öyle SS lazio gibi :D hadi onları geçtim koyarım ss'i de benim arabanın kadranı bozuk orada, yanlış gösteriyor :p ama hissettim o hızı yane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Deep-Night koptum adamın banwithi niye yiyorsun :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ahaha kadranı bozukmuş..kuyruklu yln:D[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Yaw birşey soracam oyunu 2gündür oynuyorumda bayada ilerledim ama trade in ekranıma yeni araba eklenmiyor delirecem sadece o baştaki kısma ekleniyor arabalar yoksa daha ilerdemi trade ine eklenmeye baslıyacak?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SchekiLL Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 oyunu 2.ye bitiriorum 10-15 yarış kaldı oyun gerçekten dehşet grafik kartım biraz ii olsa çok daha ii olcak bu arada klavyeden oynadıımda zewk almıorum bile force feedbackli sidewinder gerçek yanlama zewki weriyo driftte rekorum bi kerede 90000 hız rekoru fln kasmadım :)[hline]Driftin' with an Altezza seating next to Deniz Seki warmı ötesi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 direksiyon istiyorum[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Ben direksiyonla oynayamadım oyunu, klavye feci alışkanlık yapmış, yanlız 2 haftadır 108. yarışı kazanamıyorum, sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar