MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 e yuh yani ne manyakmışsınız ya:) oyunbende bayramın başından berivarr daha yeni 80 e geldim. kırıkmısınız? ne gareziniz var oyuna?(no offence):D[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ptesi basladım..bugun bitti ama hayal kırıklıgına ugradım bitisinde insan super bi demo falan beklio ama yalan oldum ;) ayrıca son bolumde you've unlocked an uniquie vinyl dio ama customize'a girilmedii icin bakamıorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 2. gun 62 ye geldım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 gercı ole fazlada oynamıyorum mazda war altımda[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamzaabi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 arkadaşlar bunlar son yaptıklarım begenirsiniz inş. kusura bakmayın biraz uzun :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 allahtan çıkmıyor resimler, o kadar resim çıkmış olsaydı küfür yiyebilirdin benden :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagildo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 yaw demin okudum benim gibin bi kaç kişi daha cevap yazmış, birisi bana rs7 nin nasi impreza dan iyi olduğunu açıklayabilir mi? ki çoğu araba rs7 yi kalkışta geçiyo. valla bi anlam veremedim[hline]i am blind, not dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagildo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 yaw demin okudum benim gibin bi kaç kişi daha cevap yazmış, birisi bana rs7 nin nasi impreza dan iyi olduğunu açıklayabilir mi? ki çoğu araba rs7 yi kalkışta geçiyo. valla bi anlam veremedim[hline]i am blind, not dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Acura kullanıodum. Skyline çıkınca hemen ona geçtim. Şöyle söyliim. Acura büyük ihtimalle oyunun en iyi arabası. Top speed'i en fazla olan araba zaten. Skyline'i kullanmak daha zor. Hele draglarda. Acura ile draglarda hafif zorlansanızda skyline'ı geçersiniz. Skyline'da bütün vitesleri (4. vitese attıktan sonra 5'i vitese nos ile) perfect yapmanız lazm. Süper zor.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 o top speed acceleration falan hikaye ya acceleration'ı daha fazla olan arabalar daha yavaş çıkıyor startta, handling'i aynı olan arabalar daha zor dönüyor falan hala mx-5 ile yarışıyorum drag'ler hariç, drag'lerde eclipse'e geçiyorum[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bonepart, 69 lara kadar mazda miata götürür seni ondan sonra zorlandım ben miata ile bayadırda oynamıyorum.. sıkıntı geldi bölümlerin bir çok yeri aynı..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 3. gun bıttı 70. deyım bendede mazda miata war bıde eet bende o bone un dedıgı olayı anlamadım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 yok canım fa war kendı yakıyor gece oldumu bıde 65 lerde sanrıım farları degıstırırebılıyorsun[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: BonePART, 05 December 2003 17:25 tarihinde demiş ki: 2. oyundaki en iyi arabalar ne ben hala mazda miata kullanıyorum memnunum ama hafif araba cok donuyo[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 28 October 2003 20:39 tarihinde demiş ki: ne de olsa burda admincilik oynayarak yaptığımız mastürbasyonun haddi hesabı kalmadı di mi? iki paragraf daha yazayım da namım yürüsün.ben firçayi ortaya attim, kimseye diil. hele ki bonecuuma firça niye atiim ki, kendisinin bi nevi hastasiyim mazda'nın iyi oluşunun sebebi bu zaten, handling süper. çok dönüyor. 200 ile giderken diğer arabalarla alamayacağın virajları bununla alıyosun[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 40. yarışların orda en iyi araba celica. duyrulur.[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 valla mazda RX'im ile yolların şahini olduk ehaeh resmini host edebilecek bi yer bulsam koyacam resmini.. bu arada pulse neonun çıkmasını bekliyorum. 60. göreve yaklaştım. 2 ünite daha fazla eclipsenin handlingi ama 2 ünite top speedi düşük. o yüzden bende ulan nası olsa powerslide felan güzel topluyorum bas ulan :p[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 O vortex car falan oLayInı şöyle söyleyeyim.. O arabaLarI Quick Race de seçebiliorsunuz..Beş para etmezsler o ayrI = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 71/111 deyim baya bi araba açıldı, mitsubishi eclipse kullanıyorum ama şunu merakediyorum mitsubishi evo VII var mı oyunda? boktan pejo 206 koymuşlar evo7 falan çıkmadı hala dumur olmuş vaziyettyim. bide celica nın eski modeli var mı acep? oyunu bitiren arkadaşlar varsa cevap verbilirler mi :) msytikal car lar quickrace de sadece görünüşü moifiye edilmiş olan arabalar. miata ya gelince yol tutuşu süper arabanın ama çok hafif olduğu için en ufak bi darbede havalanıp takla atmaya başlıyor [Bu mesaj Castigater tarafından 05 December 2003 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Castigater tarafından 05 December 2003 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ya arkadaşlar track edit yapabilio muyuz ya? apaçi gibi dışardan winamp açmayalım şimdi aynı müzikleri dinlemekten bay geldi[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Bu arada bi tavsiye..Oyunu bitirmeden bütün arabalarla Drag yapın..Oyun bittikten sonra Unique upgrade leri diğerlerine geçiremiosunuz..En azından ben geçiremiorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 drag diil herhalde sadece trade yapıp o arabaya sahip olmak yetecektir ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 102 deyim az kaldı bitmesine de bi sarisin hatun olması lazım nerede o :) onun disinda skyline kullaniyorum çok memnunum alışınca çok rahat kullaniyorsunuz önemli olanda yariştiginiz arabaya alışmak zaten gerisi boş[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 faerdun evoVII falan çıktı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 az önce sky mıydı neydi adı eheua o çıktı aldım statları daha yüksek benim eski arabadan ama. ne bileyim abi çok dönüo deliricem ya powerslide insanıyım ben[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 said: Catscratch, 05 December 2003 12:26 tarihinde demiş ki: Acura kullanıodum. Skyline çıkınca hemen ona geçtim. Şöyle söyliim. Acura büyük ihtimalle oyunun en iyi arabası. Top speed'i en fazla olan araba zaten. Skyline'i kullanmak daha zor. Hele draglarda. Acura ile draglarda hafif zorlansanızda skyline'ı geçersiniz. Skyline'da bütün vitesleri (4. vitese attıktan sonra 5'i vitese nos ile) perfect yapmanız lazm. Süper zor.[hline]This Cat Scratches Free. evet abi katılıyorum eski arabamı tekrar alıyorum beğenmedim skyline'yi.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar