Spartan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 valla bende indirdim ama duzelmedi..ekran kartin nedir senin?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: green_martian, 26 November 2003 07:16 tarihinde demiş ki: bende yavas calisiyo ya p4 2.66 448 ram 64 mb ati igp 345 ekran karti yuzunden mi? duzelmez mi? bitti mi? hic sans yok mu?[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim [hline] para ayirabilirsen ekran kartini degistir.deli gibi calisir [Bu mesaj Spartan tarafından 26 November 2003 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Tornado Geforce 4 mx440 64 mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 oyunu bitiren yok mu? aynı problem olacak mı kimsede acaba..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Spartan , arabanın son halinin ss ini koysana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamzaabi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 arkadaşlar bu nfs save nereye atıyo bi makina dan başka bi makinaya atmam lazım da bulamadım yardımcı olursanız sevinirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Valla bak onu bende merak ediyorum oyunu bir ara uninstall ettim gene yukledigimde save im gene vardı ilginc demi :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamzaabi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 valla bende dedigim gibi bi makina dan baka makinaya aldım aldıgım makina daki save gene duruyo du kopyaladıgım klasör olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 C:Documents and SettingsAll UsersApplication DataNFS Underground saveler burada.. sizde nolur bi yardım edin yaw.delirecegim.kadıköy taraflarında oturan varsa bana 2.cd yi kopyalabilir mi bu saatlerde gelir alırım?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamzaabi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 valla bulamadım c: de başka bi yer oabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Abi 111 level oyun geçen hafta 101. levelde iken oyundan attı deli olcez . neden atabilirki makinalarda hiç bir sorun yok. hepsi amd ve altta engelliyecek hiç bir şey çalışmıyor. sadece 101. levelde oyundan atıyor. o kadarda kastık . orjinal cd key bulup nete bağlanmaya heveslendik. olmucek galiba[hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamzaabi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 arkadaşlar harbi den bilen var sa şu save klasörü nereye atıldıgını söylerse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamzaabi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 arkadaşlar buldum cok saolun ama başka bi yerdeymiş c:WINDOWSAll UsersApplication DataNFS Underground isteyen olursa :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 ben xp deki yerini söylemiştim save lerin.. agentsmith oyunu nereden aldın? belki özellikle o yerin nfs lerinde hata vardır.hem söyleyeylim de insanlar oradan almasn..bende de 104 de atıyor işte..cd de bişey var sanırım degiştircem.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bursadan player diye bir dukkandan. adam orginal satıyor ama hepsini bütün film ve oyun cd lerini . onla bir alakası olmaması lazım . makinalardanmı dicem oda mümkün deil[hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 baska bir crack kullanmayi deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 ya bide farkli level vinyl leri nasil farkli renk yapiyosunuz?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Vinly leri sectigin 4 tane layer olan yerde sectigin vinly nin oldugu layer in ustune mouse u gotur tiklama sonra altta "vinly color" var ona tıkla rengini degis[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 arkadaslar celica yı deneyin. upgrade olduğunda muhteşem oluyo.[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMeMylove... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 delirecem yok mu bizim sorunumuza bir çare![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 iştea benim mazdam zorlaştı baya beah ama hep aynı yerde olması kötü arkadaşlar bende korkmaya başladım 99.yarışdayım bakıyım bendede olmasın save[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: _Pyro_, 27 November 2003 02:42 tarihinde demiş ki: iştea benim mazdam zorlaştı baya beah ama hep aynı yerde olması kötü arkadaşlar bende korkmaya başladım 99.yarışdayım bakıyım bendede olmasın save[hline]Grandmaster Welet... sen de benim gibi gülme de:) sonra başına geliyor heuhe[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 tatlı 1 tebessüm oldu walla girecek gibiyin arabada karisma yane[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 hadi bitir de bari inanalım elimizdeki cd nin bozuk olduguna:) ekran kartım ati benim ondan da oluyor olaiblir.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Cd yi degistirince oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar