Spartan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 internetten oynamak isteyenler varsa icq dan bana ulaşsın oda acalim.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 internetten oynamak isteyenler varsa icq dan bana ulaşsın oda acalim.[hline] icq:282872 [Bu mesaj Spartan tarafından 24 November 2003 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 netten oynuyorum aksamlari chavezding nicki ile genelde drift veya drag de oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 cekil ordan.. cekil bakiym..[hline]bu daha once kimsenin aklina gelmismiydi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 arkadaslar netten acc alamiyorum acc name imi ne yazarsam yaziyim kullaniliyo diyo en son kufur yazdim o derece yani :) bu isim almada belli bi kural mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Evet onda bir sakatlık var..isim kullanılmasa dahi kullanılıyor diyor..küçük harfle 8 karakterli bieşyler yazmayı dene.sonra nasıl olsa oyun içinde kullanacagın nickini ayrı bir yerde seçtiriyor.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 evet acc olayi beni de bayaga dumur etti ama sonunda bi tane bulmustum kullanilmayan: kelbasasimsirtar :)) tavsiyem izin verdigi kadar uzun bir isim yazman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ben demo sürümde ilk denememde kullanılıyor dedi sonra rakam ekledim kayıt etti acc u :)[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 [hline]DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 alla alla nedir bu gül merakı?[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMeMylove... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Unique Sux Oynadigim makinede Celeron 1.1, 512 SDRam ,G-Force2 MX400 ve WinXP bulunmakta. Motion Blur ozelligi disable ancak display properties HIGH da ve sorunsuz oynamaktayim :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it.[Bu mesaj jonq tarafından 25 November 2003 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 said: LevieMaxilack, 25 November 2003 12:58 tarihinde demiş ki: alla alla nedir bu gül merakı?[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMeMylove... hoşuma gitti koydum[hline]DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Biri bana özelden cd-keyini atabilir mi oyunun?[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Ya drag yarışlarında blow engine diyor neden diyor bunu?[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 said: RamsesII, 25 November 2003 21:58 tarihinde demiş ki: Ya drag yarışlarında blow engine diyor neden diyor bunu?[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. cdkey özelinde.. redline a sokmayacaksın motoru.eger cok uzun süre redline da kalırsa motor aşırı ısınır ve patlar..vites büyütmeyi dene:) belirli bir upgrade den sonra 6 vites oluyor..bazı arabalar da 6 vites..sanırım sen 5 sanıp kalıyorsun.dikkat et.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Ya gercekten super bı oyun, bıraz daha ıyılesıyım netede gelcem Spartan ı yenmek amac :P[hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Aranızda birinizin hic oyun kendiliginden windows a dondu mu ? Ör : benim o ilk turnuvamsı 6750 mı ne para aldıgımız yerde 3 yarısa baslarken windows a geri donuyo da bir sorup sorusturam dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 windows a geri dönme gibi bir problem olmadı hiç bende sistemim:athlon 1700@1900+ 512 ddram epox 8kha+ anakart radeon 9000 pro 128mb ddr dantes zor o biraz gülüm.:) bitirmek üzereyim oyunu.araba baya iyi oldu ss koyucam birazdan...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 100 küsürüncü yarışta masaüstüne dönmeye basladı! gecemiyorum napıcam bilmiyorum..arkadaşım amma şom agızlıymışın yaw:P hiçbişey yoktu bozuldu şimdi:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 *!çaktırmadan gülmektedir konuşulanlara...elindeki gücün sınırını kendisi bile bilmemektedir çünkü...*[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMeMylove... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 iyi mi abi, adama rahat rahat gülerek böyle problem yok bende fıstık gibi oynuyorum diyorum sonra benimkinde aynı şey oluyor..hem de tam oyunu bitirecekken..ve bir türlü düzeltemiyorum.grrrrrr[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bende hep dönüyor. tam dönecekken mousla tıklamaya başla. bende nerdeyse tüm oyunlarda olur bu.[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMeMylove... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 yok dostum yemiyor:) sanırım yanlıs level acıyor..ve hatalı oldugu için sapıtıyo..öyle bir olay var..drifting acması lazım ama hint penceresinde başka hint var..ilginc..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bende yavas calisiyo ya p4 2.66 448 ram 64 mb ati igp 345 ekran karti yuzunden mi? duzelmez mi? bitti mi? hic sans yok mu?[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Eger menulerde yavassa bendede oleydi ekran kartının netten uptade ini indirdim duzeldi sende o bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar