Spartan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: Mirage, 29 December 2003 20:24 tarihinde demiş ki: 206'm. Aslında kırmızı seviyorum ama bu öndeki motor kapağının rengi değişmiyo diye siyah yaptım, böyle de fena olmadı gerçi.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] gerçekte de o renk yani fiber kaput var. ve kırmızı arabaya gayet hoş olur. arkadaşın s2000 ininde var.kırmızı ve o renk kaput:)(realda)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baal-razor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bence en iyi soundtrack ler test drive 5 de idi. mp3 yapıp dinlediğin ender soundtracklerden. Nfs:u da güzel St leris war ama biraz hafif kalıyor daha sert şarkılar isterdim. neyse ki nette St leri değiştiren program buldum şarkıları Rammstein ile değiştirdim daha güzel oldu.[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 baal, ben de isterim o programı.. hem de acil. baydım valla müziklerden. bu arada, 206'ımı bırakcam sanırım, reputation için öne arkaya falan body takmak gerekiyor çünkü, ve 206'da sevmiyorum o eklentileri, alçalınca güzel olmuyor bence. ama 30 küsürüncü yarışa kadar gayet güzel şekilde getirdi beni 206'ım.. canım benim eheh.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bu arada 55 küsürünce bölümde eclipse geldi. ben de dedim bir deniim, denedim de eheh. girdim yarışa noluyoz dedim, araba uçuyo.. ama ne uçuyo, yere deymiyor resmen. öyle bir uçuyor öyle bir kıç savuruyor ki kontrol edebilmeye alışmak için epey bir uğraştım. 206'dan çok üstün mü? bence değil, ama çok farklı. sanki yeni oyun oynuyor gibi oldum ya.. çok güzel olmuş. 50 küsür bölümü aynı arabayla oynadığıma pişman oldum yani. diğer nfs'lerde arabalar arasında bu kadar fark yoktu, ben anlamazdım bile aradaki farkı, çoğu aynı gelirdi bana. ama burda fark büyük. yarıştaki fark çook büyüktü, bi de drift'e geldim şok oldum. 206'ta kasa kasa 10k falan yaparken, bi baktım eclipse'le 30k'lara fırlıyorum.. 206 ile 45 derece zor dönerken, eclipse ile bi basıyorum 120 derece falan dönüyor, hatta fazla fazla dönüyor... tutmazsam etrafımda bilmem kaç tur atıyorum. hatta ahanda resmi arabamın, dergi arkadan basmış, ben de bunu koyiim de dergilerden gidelim dedim eheh. kesinlikle farklı arabaları deneyin son sözüm, benim gibi hurra ben arabamı seviyom değişmem demeyin. (206'mı hala seviyorum ama eclipse ayrı bir zevk, diğerleri de ayrı zevktir eminim).[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 valla ben mazda miata ile oynuyorum 50 küsüruncu bölümdeyim 60 a merdiven dayadım.. tavsiye arabanız var mı?[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 eclipse! belki öyle aşmış bitirmiş bir araba değildir (bilmiyorum açıkcası), ama oynaması çook zevkli. dediğim gibi ben de 50 küsür bölüm sırf 206 ile oynadım. yol tutuşu müthişte falan ama, eclipse'le oynamak çok daha zevkli geliyor. drift'ler çok güzel, döne döne bi hal oluyosun, drag'lerde de hız farkediyor, normal yarışlarda da zevkten ölüyosun eheh. dene bence eclipse'i. ama hepsinin zevki de ayrıdır yani.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Bu arada, eclipse'imin son hali:[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Güzel olmuş eline sağlık mirage.[hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 yandaki büyük decalleri nası boyuyosunuz bi türlü boyıyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 hmm, şimdi o turbonetics yazısını diyorsan, o decal değil vinyl. ve manufacturer vinyl. normalde manufacturer ve unique vinyl'ler boyanmıyor. ama 3. level boyanın üstüne viynl atınca boyalar karışıyor ve renkli elde etmiş oluyorsun. yani normalde manufacturer vinyl'ler beyaz ve değişmiyor. ama ben lacivert üzerine attığım için açık mavi.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catdog Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 arbanı gerçekten cok güzel yapmışsın helal olsun sana daha güzelde yapabilirsin ama biraz daha uğraş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 O da araba mı daha 81. yaristayim[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 oyunu 3. kez bitiriyorum ve su ana kadar en fazla kullandigim araba subaru impreza oldu. iyi bir araba mi? iyi araba fakat en iyi degil. cok guclu fakat yol tutusu bunu karsilayacak kadar iyi degil. kalkislarda hep birinciyim ama top speed biraz yetersiz. arabayi yolda tutmak icin ise sahip oldugu gucu iyi kullanmak lazim. vitese, frene bilmemneye hakim olmak lazim. sonucta yarislar icin saniyorum en iyi araba skyliner, drift icin ise impreza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catdog Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 bende bu Underground!dı cok duydum ama hiç oynamamıştım ve en sonuda iki hafta once oynema fırsatını buldum ve gerçekten oynanıcak bir oyun yani mükemel bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Skyline'ı denedim, bence gayet güzel. Çok hızlı, yol hakimiyeti gayet iyi, tipi de fena değil. Daha ne.. Tek sorun motion blur açıksa hızlı giderken önünüzü göremiyorsunuz eheh.. Beğenmeyenler niye beğenmemiş anlamadım. Tüm arabaları denedim bu arada.. Daha çok deneme fırsatım olmadı gerçi. RX-7 ile benziyor epey. Sanki biraz daha hızlısı gibi. Neyse, bu arada yeni yılınız kutlu olsun.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Skyline hem yol tutuş bakımından hem kalkış bakımından hemde hız bakımından epeyce iyi kontrolu o kadar zor degil daha oncede belirttigim gibi skyline Rlz.[hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StrYdOom Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 mahauhau ula ne biçim bi oyun bu ben en son NFS Porshe'de kaldım, onda da oyunu bitirmiştim zate ama bu harbiden aşmış kendini bunu en yakın zamanda elden geçirmem lasım. :)[hline]Im Back in Action..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catdog Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 arkadaşlar ben bu dırft bölümünü hala pek anlayamadım kaydırıyorum ama bi türlü uzun kaydıramıyorum nasıl yapacaz bu işi (firen kullanıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 arabasına göre değişiyor drift. mesela 206 ile oynarken elini gazdan çektiğin anda bir tarafa basıyorsun (aynı anda basmıyorsun), kaydırmaya başladıktan sonra sadece gaza basarsan arka taraf kayıyor, diğer yönlerle de dengeliyorsun falan. ama her arabaya göre teknikleri değişiyor. devam etmek için de el frenini kullanabilirsin belli durumlarda. ama el frenine bir kere basıp çekceksin elini, ya da kısa bascaksın.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Bu arada 85. yarıştayım arabam skyline ya 4 turluk zor bir yarış var geçemiyom nasıl iştir bu hepsinin arabası bnmkine koyuyo hemide skylinea ya nasıl kalkışta ve max hızda bu kdr fark atabiliyo anlamadım samantha flmsda diilki öyle special bir arabalarıda yok geçemedim gittii ya[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: _Lancelot_, 02 January 2004 19:46 tarihinde demiş ki: Bu arada 85. yarıştayım arabam skyline ya 4 turluk zor bir yarış var geçemiyom nasıl iştir bu hepsinin arabası bnmkine koyuyo hemide skylinea ya nasıl kalkışta ve max hızda bu kdr fark atabiliyo anlamadım samantha flmsda diilki öyle special bir arabalarıda yok geçemedim gittii ya[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become aynen ben de orda takıldım, ya da 89 tam emin değilim. böyle 1 tur içinde 4 tane 9o derecelik virajlar var. yaklaşık 10 kere falan denedim geçemedim baydım bıraktım. zaten adam farkı açınca bi daha kapatamıyosun easy oynasan bile, direk restart atıyosun.. 4 lap olunca da çekilmiyor. zaten bi yerden sonra da bayıyo, hep benzer haritalar, aynı yollar falan.. pft. ama ilk 2 gün deliler gibi oynadım, şunu mu modifiye etsem bunu mu falan güzel geliyodu, sonradan pörtlüyo ama eheh.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 evet o 4 laplik 90 derecelik virajlar ordayım bende arabalar ztn direk kaç metre fark atıyo bana ben beceremedim wallah[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aRagRim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 falla 84 mu 85 mi hatırlamıyorum ama rsx le bi turlu gecemedim ne is anlamadım heriflerle bayaaa bi beraber gidioruz arada bi kopuo film ondan sora yakala gec finişe hep burun buruna gelioruz ama herif alıo yarısı cıldırmak uzereyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ben bi kere 6 laplik mapte aynı anda bitirdim adamla. böyle tam bitişe geldik, düz yol hafif.. o basıyodu, benim de accık nitrohedem kalmıştı. asıldım nitroya, burun buruna bitirdik. saniyelerde bariz 0.00 yazıyordu, eşitti haliyle (yoh yau), ama o kazandıydı, dellendiydim.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 insan bi ss alır be.[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar