Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Need For Speed : Underground !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Mükemmel ötesi bi oyun valla terliyorum heyecandan oynarken! Valla zor ayrıldım da topic açıyorum. O kadar eğlenceli mi modifiye işleri. Oyunda Drag dan tutun birşeylere [unuttum şimdi] bütün o underground yarışları ve bütün upgradeler var hemde hiç karmaşık değil ben ki arabalardan hiç anlamam yani :)

Bi de arabamın resmini koyim.

Düz Mazdadan yaptım ama bu daha başlangıç. Daha neler gelicek !
Altındaki turuncu neona dikkatinizi çekerim :)[hline][ no pain, no gain ! ][/i]
ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..
the most charismatic.
[/i]

Mesaj tarihi:

bu alet eskiden siyahtı aslında ama sarı daha çok yakıştı sanırım. NOS'u var:)
[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim.
hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı

MessageMeMylove...

Mesaj tarihi:
Camların şeyini niye siyahtan yaptın ki yeşil iyi gider ben de nosladım bu arada da hardda drag kazanılmıyo abi bişi oluyo olmuyo yok yandaki dam çarpıyo kafana uçuyo vs.. :)[hline][ no pain, no gain ! ][/i]
the most charismatic.
[/i]
Mesaj tarihi:

Biraz deişti araba
[hline][ no pain, no gain ! ][/i]
the most charismatic.
[/i]

[Bu mesaj Deep-Night tarafından 24 November 2003 01:37 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Deep-Night tarafından 24 November 2003 01:38 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
hayda marka reklamlarını silince 3. level reputation'dan 2'ye düştüm. çok saçma bence.
tam tersi kötü duruyor ve marka reklamları :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
sanmıyorum.bu arada draglarda sadece şerit değiştiği içinfazla kasmayın kendinizi. yanınızdan gelen arabanın önünü kapayın ve o öne geçmeye basladığı zaman nos kullanın.[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim.

MessageMeMylove...
Mesaj tarihi:
said:
Deep-Night, 23 November 2003 22:54 tarihinde demiş ki:
p 2.6 512 ddr radeon 9600 pro.

Eh süper rahat tabii ki :)[hline][ no pain, no gain ! ][/i]
the most charismatic.
[/i]

ben almiyim bu oyunu o azman ge force 2 de oynamak oyuna küfür etmek olur ..[hline]KinGpiN the striked sazan
uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Mesaj tarihi:

işte arabamın son hali.
bu arada circuit (yanlış yazmış olabilirim) bölümünde onuncuyum:)

şimdi yatıyorum yarın akşam deep'in arabasına cevap veririm:P[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim.

MessageMeMylove...

[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 24 November 2003 02:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:

ahanda bu arabamın şu anki hali

ahanda bu da hayatınızda göreceğiniz en iyi drift skorlarından biri, bi de 21000 civarı yapmıştım da açgözlülükle devam ettirmeye çalışırken duvara tosladığım için gitti.
[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 24 November 2003 02:37 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
arkadaşlar internet üzerinden oynayın çok zevkli. adamın biri bana tur bindirdi:)[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim.

MessageMeMylove...
  • Yeni Oluştur...