Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mükemmel ötesi bi oyun valla terliyorum heyecandan oynarken! Valla zor ayrıldım da topic açıyorum. O kadar eğlenceli mi modifiye işleri. Oyunda Drag dan tutun birşeylere [unuttum şimdi] bütün o underground yarışları ve bütün upgradeler var hemde hiç karmaşık değil ben ki arabalardan hiç anlamam yani :) Bi de arabamın resmini koyim. Düz Mazdadan yaptım ama bu daha başlangıç. Daha neler gelicek ! Altındaki turuncu neona dikkatinizi çekerim :)[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..the most charismatic.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 sistem ne senin? nasi rahat oynaniyomu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 p 2.6 512 ddr radeon 9600 pro. Eh süper rahat tabii ki :)[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 abi super rahatsa antialiasing i acsana yani senin oyundan aldiysan ss i grafikleri guzellestirebilirsin daha[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 yok patinnten jpg yapınca böyle oluyor.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Daha oynamadım ve arabaların hangi sekilde ve duzeyde cıktıgını bılmememe ragmen soyle bir nissan skyline i koysaydın ya söle guzel guzel baksaydı bize :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 bu alet eskiden siyahtı aslında ama sarı daha çok yakıştı sanırım. NOS'u var:)[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim.hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklıMessageMeMylove... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Camların şeyini niye siyahtan yaptın ki yeşil iyi gider ben de nosladım bu arada da hardda drag kazanılmıyo abi bişi oluyo olmuyo yok yandaki dam çarpıyo kafana uçuyo vs.. :)[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Valla en başta en özellikli araba mazda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Biraz deişti araba [hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..the most charismatic.[/i][Bu mesaj Deep-Night tarafından 24 November 2003 01:37 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Deep-Night tarafından 24 November 2003 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 hayda marka reklamlarını silince 3. level reputation'dan 2'ye düştüm. çok saçma bence. tam tersi kötü duruyor ve marka reklamları :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Benim de düştü ya satın aldığın markalarla üstündekiler aynı mı olmalı ??[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 sanmıyorum.bu arada draglarda sadece şerit değiştiği içinfazla kasmayın kendinizi. yanınızdan gelen arabanın önünü kapayın ve o öne geçmeye basladığı zaman nos kullanın.[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMeMylove... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: Deep-Night, 23 November 2003 22:54 tarihinde demiş ki: p 2.6 512 ddr radeon 9600 pro. Eh süper rahat tabii ki :)[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] ben almiyim bu oyunu o azman ge force 2 de oynamak oyuna küfür etmek olur ..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 işte arabamın son hali. bu arada circuit (yanlış yazmış olabilirim) bölümünde onuncuyum:) şimdi yatıyorum yarın akşam deep'in arabasına cevap veririm:P[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim.hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklıMessageMeMylove...[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 24 November 2003 02:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ahanda bu arabamın şu anki hali ahanda bu da hayatınızda göreceğiniz en iyi drift skorlarından biri, bi de 21000 civarı yapmıştım da açgözlülükle devam ettirmeye çalışırken duvara tosladığım için gitti.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 24 November 2003 02:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 icim nasil gidiyor ya biton oyun cikmis alamiyorum :) 30$ dan basliyor ole bole degil :)[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Fast And Furious serilerini izleyip bu oyunu oynucaksın direk gaz oldum ya ..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 toplamda 100k yı tek drıftte 22k yı aşmış bırıyımdır alttakı de benım merkebım[Bu mesaj ascraeus tarafından 24 November 2003 04:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Arkadaşlar fazla konusmayın derim. style puanıma dikkatinizi çeker drag, drift, course da hepinizi yerim! :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 üstteki araba pis kaçar gibi geliyo bana.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 heh oyunda ilerledikçe gelişiyorsun sonuçta. şu 2 üstteki arabanın sahibi 111 görevden kaç tanesini yaptın ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 p4 1.8 32mb radeon civari bisey ile oyniyan varmi?[hline]bu daha once kimsenin aklina gelmismiydi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 [Bu mesaj chavez_ding tarafından 24 November 2003 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 arkadaşlar internet üzerinden oynayın çok zevkli. adamın biri bana tur bindirdi:)[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMeMylove... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar