mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Dünden beri bekliyordum sonunda yaptı diablofans'tan bir reis. Spreadsheet şeklinde çalışan hem player hem follower DPS vs hesaplayabileceğiniz bir site. Dünden beri beklediğim şey de profiles'dan direk import sistemiydi o da geldi.Şu itemi alırsam ne kadar düşer ne kadar artar dps sorularının cevabını alabilirsiniz arkadaşlar. Çoğu spreadsheette statları eksik falan cıkartırdı ama bunda öyle bi problem görmedim.buffları vs seçince oyun içi ile aynı değerler çıkıyor.güvenilirdir heralde.tepe tepe kullanın efendim. http://theasiangamer.com/d3dmgcalc/playerdmgcalc/ reklam falan değil dövmeyin aman fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 followerdan ne dmg gelcek ömrü 3 saniye zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Ver eline 300-350 vit silah bide token vs olsun 100k hp bak bidaha ölüyormu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Açıkcası followerın olayı magic findi maxlıcan sonra bir tane cold damage ranged silah vericen eline takılsın dursun. Vİtality veya crt dmg etkilemiyor bizi değil mi followerdaki. Sadece magic find ve gold etkiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Absolut said: Açıkcası followerın olayı magic findi maxlıcan sonra bir tane cold damage ranged silah vericen eline takılsın dursun. Vİtality veya crt dmg etkilemiyor bizi değil mi followerdaki. Sadece magic find ve gold etkiliyor? Aynen.sadece mf ve gf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Followera o konuda ben de çok kırgınım dsafsdsf. 4chande vardı geçen, yakında yayılır "oblivious diablo player" memesi. >follower hemen ölüyor >30k hpsi var, nerdeyse benim kadar daha ne olcak? >10 dexli yeşil text itemim 25 milyona satılmadı >artık bu oyunu kimse oynamıyor >inferno yapamıyorum böyle zorluk seviyesi olmaz >stutterstep ne demek? 60'a varana kadar kazandığım paranın hepsini harcadım bir de üstüne gold mu farmlıcam inferno yapabilmek için? >bid'i 100kda olan iteme 500k bidledim, anında too low dedi >oyunu botlar basmış gg (aynen böyle sadece burda bile kaç tane post var sfsdfs) >60k repair mi olur, adamlar resmen rmahdan gold alın diyolar f'kin blizz >+10 int/dex/str > ignore durability loss + gold find + mf ..daha birsürü vardı da ben şu resmi koyup bitiriyim daha fazla offtopic yapmadan http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/067/664/DOINGITWRONG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bırakdım mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar