Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 [signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ukalalik olcak ama Race win ne?[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Bir msn konusmasi: Xaer_Aloneheart olm sen gay misin onu söyle Delanoresse: dalga mi geciyosun Delanoresse: senden gay oldugum kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Delanoresse, 02 Kasım 2004 03:31 tarihinde demiş ki: ya mumi ingilizce bilmiyosan take it easy dude İ yoktur "Geçirdim nıhahah" sezdim :) Biliyorum olmadığını,bende fontları gece vakti tam ayarlıyamadım,ondan sonrada bıraktım öyle... "Race Win" gıramıra felan bakmayan bir "gizli sözcük"... Her yarışcının duymak istediği benzerlikte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Orjinalinde, Who ever wins first, We loose... [kim kazanırsa kazansın,biz kaybedicez...] misali vardı. "Kim kazanırsa kazansın,Yarış kazansın" misali oynak şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 sufer ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ''No matter whoever wins,''the race'' is the real winner.'' tarzı birşey olabilirmi? Birde o kaskla hakkaten aliena benzemişsin hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 whoever loses, race wins falan yap bari. "wins first" de yannış zaten, "ilk kazanmak" die bişi abuk kaçıo. kazanırsın ya da kazanmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 who ever loses, the racing wins gibi birşey daha uyar gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ya ne farkedecek mesaji almadiniz mi?[signature][hline]muzik zevkine gore insanlari gruplayamassiniz. ama insanlar kendi muzik zevklerini kişiliklerine gore gruplarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 oha race win nedir ya :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Hehe, Mumi bisikletle 90km yapabildiği için ancak bir uzaylı olabilir. O açıdan taraflara karar verildi.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 [signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 predatorlar baya bi değişmiş ya.. tekerleğe benzemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 teesüf ederim onlar predator degil bikedator...[signature][hline]muzik zevkine gore insanlari gruplayamassiniz. ama insanlar kendi muzik zevklerini kişiliklerine gore gruplarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 mumi loose diil lose :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ahah Alexi,hastanım demişmiydim ben sana?iyi oturmuş :) typo hatası olacak tabii,Benim başım Dyna mı? hem ha luuuz ha luuz sonuçta gavurca :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar