Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harita Değiştirirken?

Mariah

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Netten Indirdim Bir Harita Ryndor.com daki Neyse.
Şimdi İçinden 3 Tane dosya cıktı .. XXX.rar diye indirdi çünkü ..

Map0.mul,Statics0.mul,Staidx0.mul ..
Bu dosyalar cıktı ..

Neyse orginal Dosyalarıyla Ultimanın yeni indirdiğim bu dosyaları değiştirdim ..Sorunum şu

1-Eski Britainli faln olan haritadaki Britteki Lamba,SANDALye,Fenerler,Tabelalar Duruyor .Bunları nasıl kaldırıcam?..

2-Bu Indirdiğim haritada Binalar falanda hazır bu arada Ama mesala ben yeni şehirler yapmak istiyorum bunun üzerine ..
Hangi programlarla Yapabilirim ve Hangi dosyaya ne kayıt Olur ..

Şu 2 Sorunumu halledersem gerçekten çok mutlu olacağım..
Arama Motorundan aradım ama Bu SOrunlarımla ilgili değilde 0 Dan harita yapımı ile ilgili konular vardı yani ..

Yardımlarınızı bekliyorum ...[signature][hline]Only time ..
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım onlar sphere ın save dosyasında olan dosyalardır . Sphereworld.scp dosyasındaki yazıların hepsini silip yerine sadece [eof] yazar kaydedersen , oyunda girdiğinde goruceksinki kapı ve lambalar falan gitmiş olucak

Kolay gelsin ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
||" 3 " Day Thes. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! ||
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi o iş biraz zor :) . Onun için kırk fırın ekmek yemen gerekmiyo . Zamanında buradaki kişiler bu konu hakkında baya bi açıklama yapmış olmalı diye duşunuyorum . Bence bi ara . Cunku burda anlatmaya kalkarsam tükenirim :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
||" 3 " Day Thes. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! ||
Sosyal ağlarda paylaş

1- Zaten cevabini almissin :)
2- Once sehirini dekor etmeye başlayacaksın. Axis kullanabilirsin. Duvarlari evleri odalari yataklari vs hepsini yaptıktan sonra bunlari static e ceviriceksin.

Bronx bilgi vermişti daha once gerci ancak programlarin linkleri calismiyor ama isimlerini google vs. de aratırsa bulabilirsin. Ryandor un Files kısmında da mevcut olmalari lazim.

http://forum.paticik.com/view.php?id=77760[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

Peki Jonq Teşekür Ederim .. Statike Çevireceksin Derken Nasıl yani anlamadım? ..
Sorunum şu aslında bak Şimdi hazır haritayı falan kurdum şehirlerde var mesala Ama o haritanın üzerine bende başka şeyler yapıcam..Peki bunu nasıl yapıcam? yani o Haritayı editlemek gibi bişi yaptım diyelim Nasıl?neyin üstüne Kaydetcem ..[signature][hline]Only time ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...