Mariah Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Arkadaşlar Netten Indirdim Bir Harita Ryndor.com daki Neyse. Şimdi İçinden 3 Tane dosya cıktı .. XXX.rar diye indirdi çünkü .. Map0.mul,Statics0.mul,Staidx0.mul .. Bu dosyalar cıktı .. Neyse orginal Dosyalarıyla Ultimanın yeni indirdiğim bu dosyaları değiştirdim ..Sorunum şu 1-Eski Britainli faln olan haritadaki Britteki Lamba,SANDALye,Fenerler,Tabelalar Duruyor .Bunları nasıl kaldırıcam?.. 2-Bu Indirdiğim haritada Binalar falanda hazır bu arada Ama mesala ben yeni şehirler yapmak istiyorum bunun üzerine .. Hangi programlarla Yapabilirim ve Hangi dosyaya ne kayıt Olur .. Şu 2 Sorunumu halledersem gerçekten çok mutlu olacağım.. Arama Motorundan aradım ama Bu SOrunlarımla ilgili değilde 0 Dan harita yapımı ile ilgili konular vardı yani .. Yardımlarınızı bekliyorum ...[signature][hline]Only time .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Arkadaşım onlar sphere ın save dosyasında olan dosyalardır . Sphereworld.scp dosyasındaki yazıların hepsini silip yerine sadece [eof] yazar kaydedersen , oyunda girdiğinde goruceksinki kapı ve lambalar falan gitmiş olucak Kolay gelsin ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 3 " Day Thes. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mariah Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 İlgin için teşekür ederim .. Denicem as Sonra .. Peki İkinci (2-) Sorunumu nasıl halledebilirim.?[signature][hline]Only time .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mariah Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Black_Lupin Çok teşekür ederim 1.sorunumu Halletim . Gerçekten çok teşekür .. Ama Şu 2-Sorunum Çok önemli .. Biri Anlatırsa gerçekten çok daha Mutlu olacağım ..[signature][hline]Only time .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mariah Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Yokmu Bilen Arkadaşlar :( ...[signature][hline]Only time .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Şimdi o iş biraz zor :) . Onun için kırk fırın ekmek yemen gerekmiyo . Zamanında buradaki kişiler bu konu hakkında baya bi açıklama yapmış olmalı diye duşunuyorum . Bence bi ara . Cunku burda anlatmaya kalkarsam tükenirim :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 3 " Day Thes. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mariah Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Hmm Aradım ama Bulamadım genelikle Hep Ya ''Nerden hazır map bulabilirim'' veya ''0 Dan Harita Nasıl yapılır'' Başlıkları var .. Benim Sorumla ilgili bi başlık,bir cevap bulamadım :( ..[signature][hline]Only time .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 1- Zaten cevabini almissin :) 2- Once sehirini dekor etmeye başlayacaksın. Axis kullanabilirsin. Duvarlari evleri odalari yataklari vs hepsini yaptıktan sonra bunlari static e ceviriceksin. Bronx bilgi vermişti daha once gerci ancak programlarin linkleri calismiyor ama isimlerini google vs. de aratırsa bulabilirsin. Ryandor un Files kısmında da mevcut olmalari lazim. http://forum.paticik.com/view.php?id=77760[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mariah Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Peki Jonq Teşekür Ederim .. Statike Çevireceksin Derken Nasıl yani anlamadım? .. Sorunum şu aslında bak Şimdi hazır haritayı falan kurdum şehirlerde var mesala Ama o haritanın üzerine bende başka şeyler yapıcam..Peki bunu nasıl yapıcam? yani o Haritayı editlemek gibi bişi yaptım diyelim Nasıl?neyin üstüne Kaydetcem ..[signature][hline]Only time .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar