Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Kupa - Erzurum 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe 12.08.2012 @ 20:55

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Yarın Manisa'da birliğime teslim olduğumdan gazinoda belki izlerim sdjfsjdf. Çok izlemek istiyordum bu maçı lakin iddaa oranları ve basının tersine ağır basan taraf Galatasaray değil. Ha Fenerbahçe hiç değil hsdhsf. Ağır basan falan yok.

Galatasaray'da Ujfa'nın yokluğu sıkıntı fakat Semih o kadar büyük bir aslan parçası ki 30 yaşındaki adamın güvenini veriyor. Danny ise resmen 3 maçta takıma adapte oldu şaşırtıcı bir şekilde, fazla maceraya girmezse net oynar fakat stoperleri rahatlatacak bir Melo olmayacak bu maçta. Geçen sene tüm derbilerde Melo birkaç doğru çıkış haricinde stoperlerin içinde oynuyordu.

Selçuk biraz geriden oyun kuracak bu sebeple, bunun yanında Hamit ve Neco oynamalı, Umut ikinci yarı Elmander'i dinlendirir. Amrabat müthiş bir yetenek fakat hazırlık maçlarının en formda ismi Emre Çolak oynamalı bu maçta solda

Fenere gelirsek Krasic fizik olarak hazır, oynarsa sırf hızıyla bile Balta'yı sıkıntıya sokar, sol kulvarda Caner oynayacaksa Eboue-Hamit(Engin) hattına karşı akıllıca olur öbür türlü Stoch-Hasan Ali solu koridora döner. GG büyük kayıp değil Fenerbahçe alıştı artık adamın bu sakatlık durumuna Orhan Şam aratmaz. Stoperlerde Yobo çok ham gözükmüş antrenmanlarda muhtemelen (inşallah) Egemen-Bekir çıkar. Alex ve Kuyt'tan vazgeçeceğini sanmıyorum ki Sow'un oynamaması bizim stoperlerin yararına
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

ahaha olm yıllar sonra bi kere şampiyon olup bukadar bitarafı kalkan takım görmedim..bursa yapmadı lan yaptığınızı..buarada 3-5 sallar geçeriz rahad olun

gören de ajax'a karşı twenteyiz, az alkmaar'ız falan sanacak.. karşındaki rakip galatasaray, türkiye'de ne zaman karşına çıkarsa çıksın temkinli olacağın ekip
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...