toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 gecen sezon 3 tane tıkadık diye hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 deadwoll said: Hemen tasdiklemeye gelmiyorlar mı :/ AB lisanslı Sertifika olarak 154 IQ'ya sahibim.. 23 Yaşında Yıllık cirosu 130m euro olan bir İnşaat Firmasının %34 ortağıyım. Ki Zekam iş ortamındada başarısı oldukça kanıtlanmış bir çok iş adamı tarafındanda hayranlık ölçüsünde karşılanmaktadır . Spor Sektörüyle bağlantım ise'de Şu an türkiye üzerinde son 6-7 sene içinde yapılmış neredeyse tüm Stadların en az %30 luk bölümü firmam tarafından yapılmış olup örneklemek gerekirse Olimpiyat Stadı Kadir Has Stadı Turk Telekom Arena Yapımı süren Fenerbahçe Ülker Arena Hatta Ukrayna'daki yine geçtiğimiz yıllarda inşaatı biten Shaktar Donekst stadına kadar Tarafımızdan Çatı , Yalıtım , Asma Tavan , Ara Bölme , Yükseltilmiş Döşeme uygulamaları yapılmıltır. Ayrıca İstanbul içi bazı örnekler vermek gerekirse Palladium , Bayrampaşa Forum , Çerkezköy Kipa Alışveriş merkezi vb gibi Alışveriş merkezlerinin yine %28 ila %39 luk kısımları tarafımızdan yapılmıştır. Ki neredeyse Tamamının ihalesinden pazarlık sürecine hatta uygulamadaki şantiye kısmına kadar bizzat bulunmuşumdur ve sorumluluğunu almışımdır aynı zaman da esna'da MBA eğitimimi sürdürmekteyim Açıkçası zeka bazında senin eleştirini kabul edebilicek bi kişiselliğim mevcut değil fazlasıyla Tastiklenmiş ve Başarılı bir hayata mensup olduğumu düşünüyorum Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut id sapien libero. Fusce lobortis ornare risus eget ultrices. Quisque lacinia, sapien id vehicula dapibus, nisi tortor sodales metus, et imperdiet leo purus et lacus. Vestibulum scelerisque rhoncus sagittis. Praesent facilisis auctor eros id pulvinar. Ut interdum dui eget velit vestibulum convallis rhoncus magna laoreet. Sed enim velit, luctus a fermentum quis, tempor sit amet neque. Etiam id neque eu odio feugiat interdum. Aenean velit arcu, interdum vel rhoncus ut, pharetra vitae lectus. Quisque in urna in lectus elementum tempor quis convallis enim. Donec sed lacus vel ipsum vehicula congue vitae vitae purus. Vivamus pretium consequat justo ut pulvinar. Suspendisse congue quam a orci blandit consectetur. Cras at nisl gravida sem accumsan euismod. Sed adipiscing vestibulum dignissim. Donec congue neque eget felis varius sollicitudin. Donec fermentum adipiscing vestibulum. Mauris posuere, elit eu mattis mattis, libero leo hendrerit libero, in ornare arcu lacus vel dui. Donec ac posuere quam. Donec lobortis metus a lectus vehicula sollicitudin. Fusce quis sagittis nulla. Sed in nisi et quam viverra gravida. Cras ut mi in turpis placerat facilisis et ac arcu. Pellentesque gravida lacinia tellus quis auctor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Aga bitti o fener balı dönemleri. Hala 30 yıllık videolarla gelme şuraya EVREKA EVREKA! diye. 90. dakikada götlere başlara çarpan toplarla derbi kazanma günleri geçti artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 of nerden gelmis bu 14 yasındaki ergen ya. PANPA COK KOMIKMISSIN SEN YİNE GEL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Gerçi hala alex'in golü gibi goller yiyiyoruz ama tabi 90 dakika içindeki bal konsantrasyonunuz düştü iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 efsane olur üstteki post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ya ettiğiniz laflara biri aynı seviye karşılık verince hemen 14 yaşında oluyo arkadaş ahahah sonra fenerli kafası auvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 tl;dr Bu arada o lafı sadece fenerlilere ettiğimi nereden çıkarttın onu anlamadım ben. Yendiğimiz her maç sonrası ortaya sürülen argümanlara, salakça savunma çabalarına değindiydim ben. Sen pimi çekilmiş bombanın üstüne atladın nitekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 deadwoll said: Fener'i her yendiğimizde forum iq'su 3'e düşüyor. Bu açıdan feneri yenmesek daha hayırlı. e çıldırırcasına sevinmeyin o zaman panpa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Ahah birileri çok kızmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Adam hırs yapmış tüm hayatını dökmüş bi wotla sdfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 efsane bir kere oldu, ikinci kez olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ya o değil de 2 sayfa önce cliff'in koyduğu giff (tu) nefes alamadım 2 dk asdfsdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 sabonis said: ama genele vurursak gs taraftarinin daha egitimli cikacagina eminim. evet bacak kadar çocuk mahalle ortamında GS'yi benimserse veya o dönem GS başarılıysa, o çocuk ilerde kesin sir olacak demektir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 egitimle alınıyo mu sir unvanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Hepimiz eltın conuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Prof. Sir. Dr. İyi duruyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Profe. Sir. Dr. da olur, fason sör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ya madem okadar basarılısın niye gelip paticikde insanlarla sidik yarıstırıp kendini internette haklı cıkarmaya calısıyosun ki. demekki ya kulliyen yalan ya da LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 oglum olursa adini Sir koyucam. trololololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 screwy said: ya madem okadar basarılısın niye gelip paticikde insanlarla sidik yarıstırıp kendini internette haklı cıkarmaya calısıyosun ki. demekki ya kulliyen yalan ya da LOL ya da alıntı :) /rip Trasty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 5 milyar dolar cirolu sirketin kapisinin onunden geciyorum her hafta sonu, adam olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 göbek adını da ağda koy, kadınlar konusunda bahtı açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 toggie said: egitimle alınıyo mu sir unvanı? Ben eğitimle sir olacak falan mı yazdım? kendi kendine eklemeler de yapar oldun artık. Bir çocuk ilerde ne olursa olsun bunun takımlan kulüplen hiçbir alakası olamayacağını söylüyorum. Tamamen boş muhabbet bu GS daha elit daha eğitimli palavraları, sanki 1915lerdeki gibi GS lisesinden oluşuyor bütün taraftar G.Doğu'da GS çok seviliyor deniliyor, bu doğruysa D.Bakır İzmir'den daha mı eğitimli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar