-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 aykut yine saçmalamaya başladı, test maçıymış da.. uzanamadığı kupayı alsa test maçı diyebilirmiydin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Bu arada maçın iki gerizekalısı Engin ve Caner. İkisinin de bu takımlarda işi yok. FB'nin defans rezalet durumda. Hasan Ali, Orhan Şam falan idare bile etmezler. Bekir de küçük enişte. Ayrıca bu orta saha ile FB'nin yine işi çok zor. Topal çok kötü, Baroni kafasına göre takılıyor. Emre'nin yeri dolmadı. GS'de Aydın diye bi mal var, topçu değil. Hamit hayalet gibi geziyor. Melo gelince farkeder umarım performansı. Şu anda hic bi faydası yok. O değil de olimpiyatlar bitti lan. Ne çabuk geçti anasını satim. 4 sene beklicez şimdi. Kapanış finali falan varken gittim şu dandik maçı izledim, allah kahretmesin beni. Ama yine de 10 kişiyle tıklamanın tadı güzel tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 evet pardon Caner gidip tekme atmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Bu arada fb o defansla tr'den dışarıya çıkmasın, ikinci bjk draması yaşatırlar o defansa. Bi 8 yemez ama 4'lerler çok rahat. Volkanın performans konusunda sıkıntılı dönemleri olmadığından ikinci kaleci konusunda çok stres yapmamış fener ama sakatlık da işin ayrı boyutu işte. O kaleciyle halı sahaya çıkılmaz, hele hele volkan gibi adamın arkasına güvenilip hiç koyulmaz yani. Gençlik, tecrübesizlik ve heyecan da bi yere kadar. Kuyt iyi, ama oraya gelene kadar geri hatta bişeyler eksik fenerbahçede. Kuyt gidiyor gitmesine de, karşısındaki defans sağlam durduğu zaman destek de gelmeyince sönüyor hemen. İyi desteklenirse çok güzel iş yapar, ama işte bişeyler eksik fenerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 bize bu lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 benjani said: Bir adım öndeyiz Arkada olmak daha keyifli be hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 özeti izledim de tekrar gördüm penaltı pozisyonunu. kafasız hakkaten bu caner iyi ki göndermişiz zamanında fenere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Canerin takımımda oynadığı günlere cidden acıyorum ya. Ancak elidor reklamında yıldız olabilecek kapasitede bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 SeaGle said: Canerin takımımda oynadığı günlere cidden acıyorum ya. Ancak elidor reklamında yıldız olabilecek kapasitede bi adam. saçlarıda kendi kadar kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Cons said: http://1.bp.blogspot.com/_L0okgXWniaM/SoHLqIU5FnI/AAAAAAAABzY/_mf8BsOnHbc/s400/29.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 tüpçü kupayı verirken yine ağlamaklı olmuş galiba. karaktersiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 aysal'ın çileği cüneyt miymiş şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 takıma selçukta katılırsa bekir ve cristianla beraber voltranı tamamlarla. 95.dk da umutun ağzını okudum ''Hasss...A...K...Şeresizi'' dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Katzee said: aysal'ın çileği cüneyt miymiş şimdi ? çilek yokmuş hıyarı umutmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Caner zaten itirazdan kırmızı ha gördü ha görecek her maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 GS yi tebrik ederim. Çok iyi takım kurdular. Aynı filmi 10 sene önce görmüştük zaten ama diğer takımlar göremiyor nedense. İnatla alakasız transferler, yan paslar, koşmayan oyuncular. Sabaha kadar oynasalar GS kazanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 SNA1L said: deadwoll agır sacmalamıssın volkan alex dışında random anadolu takımı fln..kuyt krasic stoch bunlar ne abi..3-5 yıl sonra bi şampiyon oldunuz kral sanıyonuz kendinizi E dediydim, Volkan sakatlandı, Alex golünü attı işte. Başka ne vardı takımda? Kuyt iyi adammış gerçi, beğendim de, gerisi anadolu takımıydı işte. 3-2 bittiği falan yanıltmasın, adam gibi bitirici vuruşu olan forvetimiz olsa herhalde kevgire dönerdi kaleniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 o olsa bu olsa diye konuşacaksak bizde sağlam bi orta sahayla tokatlardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 engin baytar gstv'de omuzlardaymış, fenerin ... diye küfürler eşliğinde takım otobüsüne taşınmış. yakışır, kültür farkı canlars. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 pardon boyle kutlamalar yapmaliydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yok 2 ingiliz öldürmeliydiniz ahaha böyle uzar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 fizban said: engin baytar gstv'de omuzlardaymış, fenerin ... diye küfürler eşliğinde takım otobüsüne taşınmış. yakışır, kültür farkı canlars. ahahha gs yenilseydi görürdüm engini nerelerinde taşıyolar yalnız engin balı diye bişey var. kovuldukça daha iyisini buluyo adam. maltepe>gençlerbirliği>eskişehirspor>trabzonspor>galatasaray. şimdi bi premier lig yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 gs yenilseydi mi? komikli onermeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar