Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Kupa - Erzurum 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe 12.08.2012 @ 20:55

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Bu arada maçın iki gerizekalısı Engin ve Caner. İkisinin de bu takımlarda işi yok.

FB'nin defans rezalet durumda. Hasan Ali, Orhan Şam falan idare bile etmezler. Bekir de küçük enişte.

Ayrıca bu orta saha ile FB'nin yine işi çok zor. Topal çok kötü, Baroni kafasına göre takılıyor. Emre'nin yeri dolmadı.

GS'de Aydın diye bi mal var, topçu değil. Hamit hayalet gibi geziyor. Melo gelince farkeder umarım performansı. Şu anda hic bi faydası yok.

O değil de olimpiyatlar bitti lan. Ne çabuk geçti anasını satim. 4 sene beklicez şimdi. Kapanış finali falan varken gittim şu dandik maçı izledim, allah kahretmesin beni. Ama yine de 10 kişiyle tıklamanın tadı güzel tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada fb o defansla tr'den dışarıya çıkmasın, ikinci bjk draması yaşatırlar o defansa. Bi 8 yemez ama 4'lerler çok rahat.

Volkanın performans konusunda sıkıntılı dönemleri olmadığından ikinci kaleci konusunda çok stres yapmamış fener ama sakatlık da işin ayrı boyutu işte. O kaleciyle halı sahaya çıkılmaz, hele hele volkan gibi adamın arkasına güvenilip hiç koyulmaz yani. Gençlik, tecrübesizlik ve heyecan da bi yere kadar.

Kuyt iyi, ama oraya gelene kadar geri hatta bişeyler eksik fenerbahçede. Kuyt gidiyor gitmesine de, karşısındaki defans sağlam durduğu zaman destek de gelmeyince sönüyor hemen. İyi desteklenirse çok güzel iş yapar, ama işte bişeyler eksik fenerde.
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

deadwoll agır sacmalamıssın volkan alex dışında random anadolu takımı fln..kuyt krasic stoch bunlar ne abi..3-5 yıl sonra bi şampiyon oldunuz kral sanıyonuz kendinizi

E dediydim, Volkan sakatlandı, Alex golünü attı işte. Başka ne vardı takımda? Kuyt iyi adammış gerçi, beğendim de, gerisi anadolu takımıydı işte. 3-2 bittiği falan yanıltmasın, adam gibi bitirici vuruşu olan forvetimiz olsa herhalde kevgire dönerdi kaleniz.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

engin baytar gstv'de omuzlardaymış, fenerin ... diye küfürler eşliğinde takım otobüsüne taşınmış.

yakışır, kültür farkı canlars.

ahahha gs yenilseydi görürdüm engini nerelerinde taşıyolar

yalnız engin balı diye bişey var. kovuldukça daha iyisini buluyo adam.

maltepe>gençlerbirliği>eskişehirspor>trabzonspor>galatasaray.

şimdi bi premier lig yapabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...