Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Kupa - Erzurum 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe 12.08.2012 @ 20:55

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

khala said:

TV den maç izleyip yorum yapanlara hastayım arkadaş. Umut ile Elmander birlikte sahaya çıkarsa rakip defansın çekeceği var demektir. Dün gene basmadık yer bırakmadı ikiside sahada, son vuruşlarında sıkıntı var Umut'un ama gördüğüm kadarıyla Fransa'da kendini çok geliştirmiş. Bu sene bize çok katkısı olacağına inanıyorum.

Katılıyorum. Galatasaray taraftarında müthiş bir beğenmeme lüksü var sanki. Forvet hattına Umut ve Burak gibi en iyi 2 yerliyi monte ediyorlar ama taraftar kabız bunlar diye saydırıyor.
Maça gelince Kanatlar vs Merkez Sistemi. Bakalım hangisi galip gelecek? Merkez gücü ligin çok üstünde Galatasarayın, keza Fenerbahçenin en zayıf yeri merkez. Kanatlarda ise Hakan Baltanın kanadı maçı belirler. Hakan geçen sene iyidi bence, kimse sevmiyor ama ligin şu an en iyi yerli sol beki, geçen seneki performansı ile. Çok övülen Hasan Ali Kaldırımın ne kadar kötü bir bek olduğunu gördük Vaslui maçlarında. Zieglerden iyi diyenler vardı. Ziegler 3 Hasan Ali eder valla. Vaslui bile maden gibi işlemişti oraya.
Sosyal ağlarda paylaş

vaslui maçlarında hasan ali'nin kötü olduğunu mu gördük?

belli ki maçları izlememişsin. hasan ali özellikle 2. maçta çok çok iyi oynadı. müdahaleleri yerinde, ileri çıkışları ve geri dönmeleri zamanındaydı hep. ben çok beğendim hasan ali'yi. umarım böle devam eder performansı.
Sosyal ağlarda paylaş

burak ve umutun yetersizliği için stada mı gitmek gerekiyor

ben mustafa sarpı stadda da izledim tvde de.her şekilde kötüydü.aynı şekilde sabriyide izliyoruz.burağıda izlicez lig başlasın görücez

kusura bakmayında ne zamandan beri forvetlerde aranan öncelik cok koşup pres yapması ?

elmander ztn tek başına dün gördüğümüz gibi koşuyor ediyor.adam her maç 11 km koşuyor.onun yanında fena olmayan bi bitiriciliği var.tam bir partner.

hani kendi takımıma geldi diye bağrıma basıcak halim yok 2 tane kazmayı sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Hasan Ali çok yetenekli fakat her Kayserispor yerli futbolcusu gibi fundamental fakiri. Aykut güzel yetiştirirse büyük potansiyel, ama ben oyuncu direktörü değilim takıma kendi uyum sağlar diyip Hasan Ali'nin insiyatifini yükseltirse fiyasko olur sol kulvar

Hasan Almanya orjinli hatta Köln doğumlu, fundemantali Alamanlardan geliyor yani, Kayseri'de 2 sezon geçirdi sadece.

Bence ofansı baya baya iyi ama daha 22 yaşında haliyle ofansta şık işler yapmak göze batmak istiyor, ama birincil görevinin defans olduğunun öğretilmesi gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna zaten futbol fakiri, ona kalsa Fener ortasahası BAM v2 değil hatta bizim orta sahadan iyidir :).

Umut Elmander'in yedeği olarak alındı zaten, bende memnun değilim hem Burak'ın hem de Umut'un bitiriciliğinden fakat çok da kötü değiller. Burak dediğin adamın 2.5 senede yaptıkları ortada.

P.S. Üzgünüm orti, dost acı söyler :).
Sosyal ağlarda paylaş

khala said:

Zegna zaten futbol fakiri, ona kalsa Fener ortasahası BAM v2 değil hatta bizim orta sahadan iyidir :).

Umut Elmander'in yedeği olarak alındı zaten, bende memnun değilim hem Burak'ın hem de Umut'un bitiriciliğinden fakat çok da kötü değiller. Burak dediğin adamın 2.5 senede yaptıkları ortada.

P.S. Üzgünüm orti, dost acı söyler :).

kuzguna yavrusu kartal gozukurmuş orti, bana bir tane post goster FB nin orta sahasından memnun oldugum. gotunuzden atmayın yazarken :)

bosuna yırtyınmıyoruz bir tane orta saha alınmalı cift yonlu diye, illaki alacaklar zaten bi orta saha.

burak dedigin adamın 2.5 senedir Trabzon'da yaptıkları ortada, ondan once istanbul takımlarında "yapamadıkları" da ortada.

umut ve burak bu sene GS taraftarına sac bas yoldurur abi.

super kupada FB GS ye kanatlardan yaslui buyuk ihtimalle zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...