BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 abi.. allah beni kahretmesin VAJİNATÖR TAVSİYESİ diye mi okunur lan şu aklım çıktı bu arada raksın her ürünü iyi
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 sinbo'ya da iyi diyolaa amma
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 @baba: belki adamın fantazileri falan var. joker'e sormalı onu da
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 dönsün yeter al birini. Yalnız ortamdaki sıcak havayı üfüreceği için klima gibi olmaz. pervaneden level atladığım için biliyorum.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bi de sifon tavsiyesi isteyecem bu arada hatta bi de temizlikçi lazım aslında ya öğrenci evime geldim de
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8he8afjQyd8 darty de var 800 tl ama efsane bisey.. ahahah gerci buna bu para verilirmi klima mi alinir bilemedim ama klimadan daha az elektrik yaktigi da bir gercek, sanirim ortam sogutma durumu da vardi bunda tam emin degilim..
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 klima gibi olmasın ya öyle çok aşırı serinsiz yaşayamaz birisi de değilim zaten alıp duvara yansıtacam sırtımdan ter akmasın yeter işte
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 yav said: bi de sifon tavsiyesi isteyecem bu arada hatta bi de temizlikçi lazım aslında ya öğrenci evime geldim de fransız temizlikçim var ama yaşı büyükçe.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 http://www.resim4.com/wp-content/uploads/2012/01/alf.jpg
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 vantilator tavsiyesi istemek, çamaşır mandalı tavsiyesi istemek gibi bişey mandal işte hepsi
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 geneli çok dandik oluyor sanki ama o yüzden sormak istedim
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 yurt dışından dyson fan aldır o zaman türkiyedekiler hem küçük hem pahalı
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 premier al, 15-25 lira arası ver. fakirim dersen daha efektif üflüyorlar dedi bir arkadaşım. kipadan alabilirsin deneyerek.
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bir arkdaşım da 250 lira vererek buhar çıkaranından aldı. gece film izlerken gulyabani varmış gibi oluyor. sinek de kovuyormuş.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ben istedim ki ahmet amcamın dükkanında xyz marka vantilatör var aldık kullanıyoruz çok memnunum kardeşim hem de şu kadara aldım selam söyle yardımcı da olsunlar falan diye cevaplar gelecek. kalbimi kırdınız.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Yahu en iyisi ile en kötüsü arasındaki yegane fark wattı ve pervane yapısı olur. Deneyerek üzerini de okuyarak al işte bir marketten falan
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 yok arkadaş siz zenginsiniz anlaşılan her yaşadığınız odada klimalar mevcut vantilatör dayanıksız olabiliyor alıyosun 50 gün sonra dönmemeye başlayabiliyor (sağasola yani) vücut yapısı narin olduğundan kolayca eğrilebiliyor vesaire böyle çeşitli sorunlar çıkartan bir alet
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 http://inciswf.com/vant.swf
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 yahu benzincide birikmiş puanlarla aldığım ittirifoktan 40w lık markasını bile bilmediğim fanı yıllardır sorunsuz kullanıyorum takma bu kadar ekstırem bişey aramıyorsan
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 abi bak sen beni dinle git bir kipaya, elektronik reyonunu bul. guru gibi kap bir sandalye otur vantilatörün karşısına, hangisi kuvvetli üflüyorsa onu al. yoksa kuvvetli üfleyen hoca falan bul
Öne çıkan mesajlar