bck Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 goldbären said: goldbären said: http://i.imgur.com/V0FEj.jpg 35mden satıldı bikaç saate, ucuz mu koydum ya :) satildigina dair ss koysana pek inandirici gelmedi sahsen 1 m vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 her şey dps değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ww/tornado buildten anlamıyorsun pek dimi bck? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 35m normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 hell de falan mi oynuyodunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 trolluyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 keyfim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 http://i.imgur.com/CNm3u.jpg İNANMAYANA BELGESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 oh hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 bana inandırıcı geldi belge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 fotosop neyse hersey bi kenara keyfim yerine geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 he fotoşop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 bck said: fotosop neyse hersey bi kenara keyfim yerine geldi. neresi fotosop anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 inandirici olsun diye kusurat vay sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 şifreyi versin gir bak istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 24m den koydum bilmiyorum çok mu az mı silah fiyatlarını hiç kestiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 satmazsa dörder dörder düşürürsün fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 gold, vallahi hiç tahmin etmezdim vendor'a bile verebilirdim, düşük dps sebebiyle. Bir kez daha tek bildiğimin hiçbir şey bilmediğim olduğunu öğrettiğin için sağol :) bck trolluyor musun anlamadım ama ah komisyonu yüzünden sattığın her item küsüratlı fiyattan gözükür satışlar listesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 abi özellikleri iyiyse iyi offhand silahı oluyor. tornadoları offhandin dps etkilemiyor ama offhanddan gelen, str, crit dmg, loh falan aynen işine yarıyor. o yüzden satılıyorlar. ben de ilk farkettiğimde dumur olmuştum. şu ilk paragon100 olan adamın offhandi 300dps idi orada öğrenmiştim ben bu durumu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 abi bu empty razor'ı Ah den mi aldın (ucuza alıp pahalı ya stamak) yada sana mı düştü? çünkü geçenlerde bana da düşmüştü böyle bişey ne yaptığımı bilmiyorum ama iteme sadasda yağızın dediği gibi bana düşse direk vendorlarım neyin para edip etmediğini öğrenemedim hala meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 180 main stat, socket, crit dmg, 950 loh nasıl direk vendor ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 goldbären said: goldbären said: http://i.imgur.com/V0FEj.jpg 35mden satıldı bikaç saate, ucuz mu koydum ya :) LAN NASI bunun 800 lohlusunu dps düsükmüs ya tüh diye vendorladım 2 saat önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ben de bunun gib 8-10 silah vendorlamışımdır. Fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Arkadaşlar yapmayın lütfen. Kendinize çeki düzen verin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 durmak yok yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar