aramil Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 tekrar merhaba, yine bir asp.net sorusuyla karşınızdayım. IEnumerable bir nesnemiz var ve içinde kayıtlar var. her satırda puan diye bir hücre var. bütün kayıtlardaki puan alanlarını toplayamadım bir türlü. ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 public void Linq80() { List<Product> products = GetProductList(); var categories = from p in products group p by p.Category into g select new { Category = g.Key, TotalUnitsInStock = g.Sum(p => p.UnitsInStock) }; ObjectDumper.Write(categories); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 TotalUnitsInStock senin isine yarayan kismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 avvv sum vardı dimi :s eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bide awesome var ama o baska tabi dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 :DD buradan devam edeyim ben sürekli konu açıyorum, bu da benim konum olsun :) soru takvim o anki gün seçili olarak yükleniyor, rastgele bir gün. benim o seçili günün olduğu haftanın, pazartesi gününe ait tarihi almam lazım. sorun şu ki hızlı bir şekilde bulmam lazım bunu yoksa for yada başka bir döngü ve onu kırarak bulabiliyorum ama daha hızlı bir yöntem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 http://stackoverflow.com/questions/38039/how-can-i-get-the-datetime-for-the-start-of-the-week public static class DateTimeExtensions { public static DateTime StartOfWeek(this DateTime dt, DayOfWeek startOfWeek) { int diff = dt.DayOfWeek - startOfWeek; if (diff < 0) { diff += 7; } return dt.AddDays(-1 * diff).Date; } } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 yardımlarınız sayesinde sorunsuz devam ediyorum, teşekkürler. Div içeriğini e-posta ile gönderebilir miyiz? Javascript ile olur gibi sanki? ön taraftan o bilgiyi alıp, arka tarafa e-postaya eklemeyi planlıyorum ama nasıl bilmiyorum fakat araştırıyorum. Hız kazanmak adına sizlere de soruyorum. Teşekkürler tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 kendi sitende mi? yoksa başka bir siteyi mi crawl etmeye çalışıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 hallettim, şöyle: js function AssignContent() { document.getElementById('hidContent').value = document.getElementById('yazdir').innerHTML; } c# string icerik = Server.HtmlDecode(hidContent.Value); yazdir id'li divin içeriğini icerik stringine atıp maile ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar