Gilth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=499904&s=new#new tek yapmaniz gereken wow.exe'yi birinden almak....[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore... [Bu mesaj Gilth tarafından 03 Kasım 2004 11:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ahanda len bana birisi msn den yollasn 2 dk zaten 5 mb filan ben şimdi üye olucam fp de bakalık yarına key gelse bu iş olursa dl etmeme gerek kalmaz denemek lazım kaybetcek bişe yok :D[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 03 Kasım 2004 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 valla elinde mevcut olan beni bulup gonderebilir mi exe yi lutfe Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 valla eger wow.exe sadece 5mb ise biri bir internetsayfasina upload etsin turk oyuncular ordan dl eder... Yokmu biri ?[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Biri upload edilecek alan versin edeyim.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Virus, 03 Kasım 2004 12:21 tarihinde demiş ki: Biri upload edilecek alan versin edeyim. Özelden ftp şifresi falan yolladım oraya yükleyebilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 virus eger dedigin dosya wow un stress testinin exe si ise ben sana mail veriim oraya gonder bende ordan server a uplaod ediim sirketin mail : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 valla forumlari bayadir takip ediyorum,wow a bende girmeyi dusunuyorum lineage2 i close beta dan beri oynuyodum hala oynuyorum.ama size inanamiyorum ya arkadaslar adamlara beta da oynamak icin para veriyosunuz,saka gibi gercekten. ne diyim allah size sabir versin.biraz sacmaladiniz ama neyse.[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 OffChu'nun gönderdiği ftpye indiriyorum 3-4 dkda upload biter. OffChu millete link verirsen indirmeleri için sevinirim. Umarım işinizi görür[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Virus, 03 Kasım 2004 12:50 tarihinde demiş ki: OffChu'nun gönderdiği ftpye indiriyorum 3-4 dkda upload biter. OffChu millete link verirsen indirmeleri için sevinirim. Umarım işinizi görür Tamam yüklendikten sonra buraya yazıcam adresi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 upload bitti.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Buyrun http://www.xrclan.com/upload/wow/WoW.zip [Bu mesaj OffChu tarafından 03 Kasım 2004 13:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 hahaha oyuna girdim super ya sonunda !!!!!!!!!!!!!! dl etmek gerekmiyo...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 biri realmlist.wtf adli dosyayi da web e koyabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bu realmlist.wtf ne işe yarıyor?benım wtf klasorunde ole birşey yok :D[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Süper ya :) çok sevindim bende tam cd key geldi off şimdi bide oyunu indir diye üzülüyodum :) harika![signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 test14 serverinde rogue/gnome Gilth adli shahis benim, ama pm nasil atilir bilemiyorum ama biliyosaniz ulashin bana birlikte takilalim...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 kaç tane server varki?[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 topic açmıştım aynı serverda olalım diye ama dagılırız bu gidişlen[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Virus pvp de mi oynuosun?yoksa pve mi?ve hangi server?Bi serverda toplanalim hadi herkez ayni server a gelsin[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 arkadaşlar şimdi install edicem oyunu 5 gibi flm aranızdayım ama çok kalamıycam esas akşam girerim 9 dan sonra takılırız...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Link burda[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Topic in açan arkaşada takibinden ve ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum.Zahmetten kurtardı =)[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pntREi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Eternal, 03 Kasım 2004 15:38 tarihinde demiş ki: Topic in açan arkaşada takibinden ve ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum.Zahmetten kurtardı =) +1[signature][hline]I'M THE LAST MOTHERFUCKER BREATIN , ONLY GOD CAN JUDGE ME , ALL OTHER MOTHERFUCKERS GET OUT MY BUSINESS . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar