Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Man on Fire(Gazap atesi)

micha

Öne çıkan mesajlar

Benim gibi zor aglıyan birisi bu filmde neredeyse aglıyacakti.Meksika da gecen bir film daha dogrusu cekilen.Meksika sınırlarına yakın bir yerde yasıyan aile fakat zengin ve american .Meksika da cocuk kacırma olayları hat safhada oldugu ve polis ile kotu adamların ortak calıstıgı bir yerdesiniz ve size yetecek ve artacak kadar paranız var,bunun yanında 9 yasında sisirnmi sirin guzel mi guzel bir kızınız var.Ne yapardınız? Tabi ki de bir body guard tutardım dediginizi duyuyorum sanki :).Fakat bu o kadar da kolay bir sey degil ne yapıp ne edip bu adamlar bizim diesel washington ı atlatıp kızımızı kacırıyolar.Bunun uzerine pskolojik rahatsızlıgıda olan washington,minik kızımızın annesine yemine derek ,bu olayla ilgisi olan herkesi dunyadan yok edecegini soyluyoru.UHHH .Cidden saglam bir laf etmis ve dediklerini gerceklestirmis.Neden mi cunku 98 olması lagzım bu oaly yasanmıs ve kahraman kiralık body guardımız kotu adamlar tarafından oldurulmus .Peki kotu adamlara ne oldu dersek.tabi ki de oldu.Bence gidin daha anlatmadıgım bir cok eksik sey var ki hevesiniz kacmasın.Bu arada minik kızımız iyi bir yuzucu .. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
filmi yeni izledim olduça güzel ilk başlarda biraz durgun geçiyor ama yarıdan sonra ekşın atmosferine kaptırıyorsunuz kendinizi. denzel washington oldukça iyi oynamış ancak gerçekteki olaylarda elemanın yaşı olduça ilerlemiş, filmin daha gerçekci olması için biraz daha yaşlı bir aktör oynasaymış daha iyi olurmuş kanısındayım.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Sosyal ağlarda paylaş

Yazin ufak bi acik hava sinemasinda izlemistim dvd den, oyle neymis bu gibisinden, amac bira icip cips yemekti. Sonra sonra filmin 2. yarisini perdeye kilit vaziyette kalarak izledim.

Kurgusu cok kaliteli islenmis bir film, cok hosuma gitmisti. gerci o gun ortam yuzunden pekde adapte olamamistim ama bi daha izlenmesi farz bi filmdi...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...