micha Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Benim gibi zor aglıyan birisi bu filmde neredeyse aglıyacakti.Meksika da gecen bir film daha dogrusu cekilen.Meksika sınırlarına yakın bir yerde yasıyan aile fakat zengin ve american .Meksika da cocuk kacırma olayları hat safhada oldugu ve polis ile kotu adamların ortak calıstıgı bir yerdesiniz ve size yetecek ve artacak kadar paranız var,bunun yanında 9 yasında sisirnmi sirin guzel mi guzel bir kızınız var.Ne yapardınız? Tabi ki de bir body guard tutardım dediginizi duyuyorum sanki :).Fakat bu o kadar da kolay bir sey degil ne yapıp ne edip bu adamlar bizim diesel washington ı atlatıp kızımızı kacırıyolar.Bunun uzerine pskolojik rahatsızlıgıda olan washington,minik kızımızın annesine yemine derek ,bu olayla ilgisi olan herkesi dunyadan yok edecegini soyluyoru.UHHH .Cidden saglam bir laf etmis ve dediklerini gerceklestirmis.Neden mi cunku 98 olması lagzım bu oaly yasanmıs ve kahraman kiralık body guardımız kotu adamlar tarafından oldurulmus .Peki kotu adamlara ne oldu dersek.tabi ki de oldu.Bence gidin daha anlatmadıgım bir cok eksik sey var ki hevesiniz kacmasın.Bu arada minik kızımız iyi bir yuzucu .. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 filmi yeni izledim olduça güzel ilk başlarda biraz durgun geçiyor ama yarıdan sonra ekşın atmosferine kaptırıyorsunuz kendinizi. denzel washington oldukça iyi oynamış ancak gerçekteki olaylarda elemanın yaşı olduça ilerlemiş, filmin daha gerçekci olması için biraz daha yaşlı bir aktör oynasaymış daha iyi olurmuş kanısındayım.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Tony Scott ın en ıyı fılmlerındendı bana gore denzel washıngton ve dakota fannıng ın performansları da cok ıyıydı.Sanırım Turkıye de fazla ılgı gormedı bu fılm[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Başlarında biraz sıkılabilirsiniz ama bence gayet iyi bir yapım.[signature][hline] *Dünya bir gündür,o gün bugündür.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ben hiç bi beklentim olmadan gittim çokta beğendim baya başarılıydı, klasik denebilecek bir konuydu ama mükemmele yakin işlenmişti çok etkilendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Yazin ufak bi acik hava sinemasinda izlemistim dvd den, oyle neymis bu gibisinden, amac bira icip cips yemekti. Sonra sonra filmin 2. yarisini perdeye kilit vaziyette kalarak izledim. Kurgusu cok kaliteli islenmis bir film, cok hosuma gitmisti. gerci o gun ortam yuzunden pekde adapte olamamistim ama bi daha izlenmesi farz bi filmdi...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 benim için her konuda en iyi film. müzikleri, kurgu, oyunculuk vs. ağladım lan her izlediğimde daha ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 olm bu ne lan. başlığı açan adam filmi anlatmış bi tek replikler eksik asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ahahaha ilk post muthişmiş diesel washington falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 spoiler keşfedilmemiş ozamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 eet lan o zamanlar spoiler diye bişi yoktu ama şu filmi izlemediyseniz izleyin çok şey kaybediyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yok abi izlemem artık adamın başına ne geldiini okudum ya bitti film benim için. alan yetkilisi spo mpo yapsın ya başka insanların başı da yanmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 haha denzel seviyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 denzel > all çünki gerizekalı fatih sen aptal aptal komikli filmlerden hoşlandığın için beynin basmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ya bırak ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 doğru lan senin için en iyi olanı yağmurda vuruşan kovboylu bi filmdi. vuruşan derken sevişen. rain man miydi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yok fede son zamanlarda türk filmlerini şöyle bi bitirem modunda hepsini izliyo. adam büşra'yı izleyip 6 puan vermiş. izlemeye tenezzül etmesini geçtim 1 üstü puan vermiş. şasldkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 adam film ve dizi konusunda dünyanın en zevksiz adamı zaten bunu tartışmaya bile gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 valla baya iyi filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 abi bok gibi film ve bunu sana her dediğimizde iyiydi diyosun. tamam arada güzel filmlerde izliyosun eyvallahta gerçekten film zevkin çok çok çok kötü. ya izlediğini anlamıyosun yada inadına yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ya man on fireda ağladın diye 7 senelik topiği uplıyosun sonra bana laf ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 güzel film dedik lan sonrada ekledim ağladım diye. ne var yani. ayrıca man on fire yada denzel hakkında bi laf daha edersen gerçekten emreyi ararım ve ya vizyondan banlar seni, yada gelir evini basıp vizyonunu misyonunu herşeyini yerle bir eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar